- 9 Temmuz 2021
- 48
- 22
- 34
Merhabalar evet oldumMerhaba , nasıl oldunuz ameliyat sonrasını çok merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar evet oldumMerhaba , nasıl oldunuz ameliyat sonrasını çok merak ediyorum
Biliyorum olduğunuzu da , ilk günler ve şu an nasılsnız. Sanırım 5, gününüz :) daha iyi misiniz ? Ben de sizden cesaret alıyorumMerhabalar evet oldum
İki gündür cevap vermeyince siz , beni de bir korku alıyor ağrı çok mu acaba diyeMerhabalar evet oldum
Harika! Senin adına çok sevindim, benim de pek bi ağrım yok, zaten işe gidip geliyorum, yemek yapıyorum, çocuklarıma bakıyorum, bütün gün aktifim. Yumuşayıp yerlerine yerleşmeleri kaldı bir tek Hala yan yatamıyorum beni en çok zorlayan kısım bu oldu, ki sırtüstü yatmayı seven bi insan olduğum halde geceleri tutuluyorum. Ama iyi ki yaptırmışım yaz geldiğinde benim için farklı bi alışveriş sezonu açılacak Korkmadan bikini almaya gidebileceğim gerçekten büyük eksiklikti benim hayatımda moralimi çok bozuyordu bir kez daha farkettim.Selam kızlar bir durum güncellemesi yapayım bugun 38.günüm Sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim ağrım sızım hiç yok. Yan ve yüzüstü yatabiliyorum ama yüzüstü yatarken yine de korkuyorum bişey olur diye Her şeyden önemlisi artık mutluyum ve kendimi tamamlanmış hissediyorum o eksiklik hissinden kurtuldum! Bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarıma kesinlikle öneriyorum korkmayın cesaret edin ve yaptırın sonuç mükemmel
Kesinlikle yazın bende istediğim gibi mayolar bikiniler alıcam ve bunu düşünmek bile beni heyecanlandırıyor henüz yan yatmak için zamanınız var bence bugun kaçıncı gününüzdesiniz? Ben ikinci haftadan sonra yan yatmaya başlamıştımHarika! Senin adına çok sevindim, benim de pek bi ağrım yok, zaten işe gidip geliyorum, yemek yapıyorum, çocuklarıma bakıyorum, bütün gün aktifim. Yumuşayıp yerlerine yerleşmeleri kaldı bir tek Hala yan yatamıyorum beni en çok zorlayan kısım bu oldu, ki sırtüstü yatmayı seven bi insan olduğum halde geceleri tutuluyorum. Ama iyi ki yaptırmışım yaz geldiğinde benim için farklı bi alışveriş sezonu açılacak Korkmadan bikini almaya gidebileceğim gerçekten büyük eksiklikti benim hayatımda moralimi çok bozuyordu bir kez daha farkettim.
Bugün 18. günümKesinlikle yazın bende istediğim gibi mayolar bikiniler alıcam ve bunu düşünmek bile beni heyecanlandırıyor henüz yan yatmak için zamanınız var bence bugun kaçıncı gününüzdesiniz? Ben ikinci haftadan sonra yan yatmaya başlamıştım
Sizin dikleştirme de oldugu için belki daha da yavas iyileşme olabilir tübüler memeydi sanırım. Zaten sıkıntılı günleri geride bırakmışsınız az kalmış yakında yan yatmaya başlarsınız, vücudunuzu dinleyin o size zaten izin veriyorBugün 18. günüm
Ben 2 haftadır yan yatabiliyorum bir aydan sonra anca ,yüz üstü zaten daha 1.5 ay yasakHarika! Senin adına çok sevindim, benim de pek bi ağrım yok, zaten işe gidip geliyorum, yemek yapıyorum, çocuklarıma bakıyorum, bütün gün aktifim. Yumuşayıp yerlerine yerleşmeleri kaldı bir tek Hala yan yatamıyorum beni en çok zorlayan kısım bu oldu, ki sırtüstü yatmayı seven bi insan olduğum halde geceleri tutuluyorum. Ama iyi ki yaptırmışım yaz geldiğinde benim için farklı bi alışveriş sezonu açılacak Korkmadan bikini almaya gidebileceğim gerçekten büyük eksiklikti benim hayatımda moralimi çok bozuyordu bir kez daha farkettim.
Daha zamanım var demek ki Ben rahat bir sporcu sütyeni bulamıyorum. Kızlar hangi markaları kullanıyorsunuz?Ben 2 haftadır yan yatabiliyorum bir aydan sonra anca ,yüz üstü zaten daha 1.5 ay yasak
Ben doktorumun taktığını kullanıyorum ,eskiden çok sıkardı şimdi daha iyi , önden kopçalı,istersen her zaman bunu kullanılırsin dedi doktorum şık duruyor aslındaDaha zamanım var demek ki Ben rahat bir sporcu sütyeni bulamıyorum. Kızlar hangi markaları kullanıyorsunuz?
Benim ameliyat sonrası sütyenim XL takılmış sıkmıyor beni pek ama kıyafetlerin içine pek olmuyor. Aldığım sporcu sütyeni baya sıkıyor, sıkması mı iyi sıkmaması bilemiyorum. Sporcu sütyenlerini doktora göstermeden takmıyorum gerçi. Çıkarıp atasım geliyor valla öyle fena daraldım kabıma sığamıyorumBen doktorumun taktığını kullanıyorum ,eskiden çok sıkardı şimdi daha iyi , önden kopçalı,istersen her zaman bunu kullanılırsin dedi doktorum şık duruyor aslında
Çok büyük takmışlar sana hayret ölçülerimiz hemen hemen aynı bana m takıldı ve hala en gevşek ayarda bile üstüme.izleri çıkıyor ve kıyafette oldukça derli toplu gösteriyor memeyi,senin çok normal sen hiçbirsey gitmeden bile sıkılırsın şu an zatenBenim ameliyat sonrası sütyenim XL takılmış sıkmıyor beni pek ama kıyafetlerin içine pek olmuyor. Aldığım sporcu sütyeni baya sıkıyor, sıkması mı iyi sıkmaması bilemiyorum. Sporcu sütyenlerini doktora göstermeden takmıyorum gerçi. Çıkarıp atasım geliyor valla öyle fena daraldım kabıma sığamıyorum
Regl oldum dün, acaba ondan mı bu kadar şişikler, bugün biraz fazla şiştiler sanki. Ben normal hayatıma da hızlı tempo devam ediyorum, ağır kaldırmamak dışında hiçbir şeyi kısıtlamıyorum. Ondan da ödem olmuş olabilir belki.Çok büyük takmışlar sana hayret ölçülerimiz hemen hemen aynı bana m takıldı ve hala en gevşek ayarda bile üstüme.izleri çıkıyor ve kıyafette oldukça derli toplu gösteriyor memeyi,senin çok normal sen hiçbirsey gitmeden bile sıkılırsın şu an zaten
Regl etkiler elbette ama ne olursa olsun ilk haftalar hep öyle hem ödemliRegl oldum dün, acaba ondan mı bu kadar şişikler, bugün biraz fazla şiştiler sanki. Ben normal hayatıma da hızlı tempo devam ediyorum, ağır kaldırmamak dışında hiçbir şeyi kısıtlamıyorum. Ondan da ödem olmuş olabilir belki.
Merhaba korse var şuan üstümde ama bana küçük geliyor korseden dolayı olabilir mi bu durum sıkıyor küçük gösteriyor olabilir mi ?Merhaba Arkadaslar,
Ben de 7 gun once hem diklestirme hem protez operasyonu oldum. 300 cc uygun bulunmus bana da. Pek agrim yok ama sabahlari goguslerim cidden patlayacakmis gibi hissediyorum. Sanirim ufaktan catlamalar da oldu. Ben suan sadece sol kolumu daha rahat hareket ettiriyorum sol meme de daha rahat. Ama sag kolumu daha az kullanabiliyorum ve daha sis bir meme. Asimetri olmamasi lazim cunku zaten vardi ve duzeltti doktorum. Merak ettigim su iyilesme sureci iki memenin farkli mi acaba ?
Geçmiş olsun başta da asimetri varmıydı?İyileşmek için acele etmeyin daha çok erken,korse de enaz1 ay ben hissettim baskı fenalık,ödemlk ve sert olunca öyle oluyorMerhaba öncelikle herkese geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyeyim. Bende 6 gün önce ameliyat oldum 360cc nagor yuvarlak kullanıldı. 2. Gün sağ göğsüm den tekrar oldum çünkü dren’e gelmesi gereken kan içerde kaldı onu temizledi doktor slikonunda yenisini taktı. Fakat sol iyileşmeye başladı baya baya yumuşama bile hissediyorum yatma kalkma birşeyler taşıma kolay ama sağ hala çok ağrıyor koluma kramp bile giriyor bide sütyeni takınca baskıdan daha fena oluyorum. Sağ dar demişti hatta cc olarak ona büyük koyacağım dedi tabiki koyamamış eşitsizlikte mevcut inanılmaz canım sıkkın hem ağrı hem asimetri düzelir mi nasıl olur ümitsizleştim artık aynı durumu yaşayan var mı acaba :/ asimetride canımı sıkıyor doktor düzelir diyor ama baya can sıkıcı
Cesaret işiMerhaba kızlarrr. Sonunda yıllardır düşündüğüm ama bir türlü cesaret edemediğm meme büyüytme ameliyatını dün oldum
Bir emzirme süreci yaşadım normalde küçük olan göğüslerim emzirmeyle hepten küçüldü. Neredeyse bir erkek görüntüsü gibi memelerim vardı tabi ona meme denilirse Dün 250cc yuvarlak hp round mentor marka protezlerim kas altından takıldı.
Çok korkuyordum çünkü bir sürü yorum okudum vloglar izledim.. Ama korktuğum kadar kötü bir süreç geçirmedim dün gece yapılan ağrı kesiciler sayesinde uyumuşum rahatça. Geceden beri ağrı kesici taktırmadım suan iyiyim. Evet ağrım var ama çok değil üstesinden gelinmeyecek bir durum yok. Şuan ki görüntü bile beni çok mutlu ediyor. Ben baya minyon biriyim 158 boy 41 kiloyum gögüs kafesimin aldığı en yüksek ölçüyü taktı doktorum ve ben suan bile çok memnunum. Merak edenler için doktorum Onur Egemen. Kendisi çok güleryüzlü yardımsever ve ilgili bir doktor
Gelişmeleri burdan gün gün yazacağım
Evet ama belli belirsizdi asimetrisi doktorda şuan normal dedi ama insan tereddüt ediyor işte :) inşallah şu 1 ay hemen geçerGeçmiş olsun başta da asimetri varmıydı?İyileşmek için acele etmeyin daha çok erken,korse de enaz1 ay ben hissettim baskı fenalık,ödemlk ve sert olunca öyle oluyor