- Konu Sahibi miaselinam
bayramın 3. günü de bize geliyolar benimki ve ailesi. nasıl olacak hiç bilmiyorum. ne giymeli, nasıl davranmalı
hayırlı olsun canım :)
ailesi nasıl bilmiyorum yani tutucu mu degil mi, ama ne olursa olsun gelenler sevgilinin anne ve babası, abartıya kacmadan ustruplu, sade ama sık olmalısın.. ben belden oturtmalı, gogusten buzgulu, yarım kol diz altı ucus ucus siyah bir elbise giymiştim... o gun servis falan yapacaksın ayrıca heyecandan da giydigin elbise dar gelcek ben bole bol bol rahat bi elbise giydigim halde bile ole olmustu yani ona gore hem rahat edebilecegin hemde gunluk sıklıgı yakalayabilcegin bisey olmalı... ne cok abartmıs nede hafife almıs gibi durmamalısın yani
nasıl davranılıra gelince.. valla sen ne kadar soyle davrancam bole davrancam diye dusunsen de onceden o an geldiginde hiç oyle olmuyo, bikere cok heyecanlı oluyosun ilk etapta elini kolunu nereye koyucagını bilemiyosun, askım cicek getirmişti heyecandan onu bile almayı unuttum ben cocuk cicek elinde kapıda saksı gibi kalmıstı kardeşime verdi sonra cicegi hatta al sana cicek aldım kardeşim diye espri bile yaptı
sonrasında hizmet faslı baslıyo zaten ve tabi karsı tarafın tavrı da cok onemli senin davranıslarnda, bana babası cok yakın davranmıstı onu cok sevmiştim ama annesiyle pek elektrigimiz tutmamıstı moralim bozulmustu azcık...
sen akısına bırak.. bi sekilde geciyo, sonra anlamıyosun bile gelip gectigini.. inşallah hersey cok guzel olur