Saç Kesim Şekilleri sonunda saçlarımı küt kestirdim.bakın bakalım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bende bu aralar kestirmeyi düşünüyorum.Saçlarım çok zayıf kuaför 4-5 parmak kadar kestirmen lazım dedi.Sonra 1-2 ayda bir 1-2 cm kestirmem gerekliymiş ki biraz kendine gelsin saçlarım.Ama cesaret edemiyorum.

çok güzel olmuş canım burada burnunda çok güzel ben estetikle seninkine yakın bi hale getirmeye çalıştım ama işte seninki allah vergisi galiba gerçekten güzele ne yakışmazkaydirigubbakcemile5 hihoyyyt

Bende istiyorum sırtıma kadar kestireyim yada omuzlarıma ama alimmm istemiyor.anlamıyorda bakımı zor yıkadınmı hep kurutmak isteniyo yoksa baş agrısı yapıyor.
Tekrar diyimmmmm çoookkkkk yakışmış canımmm

çok tşk ederim canım..güzel düşüncelerin içina.s.a.s.

Arkadaşım çok yakışmış güle güle kullan. Ya arkadaşın biri yazmış, kısa saç boyu uzun gösterir diye ama bence uzun saç boyu daha uzun gösterir, kısa saç insanı iyice minyon yapar.

en az onun kadar yakışmış emin olabilirsin sen saçlarını nasıl uzattın anlatırmısın azcıkın

benim saçlarım papatya suyu ve ıısrgan otu suyuyla uzadı.
haftada bir kere ısırgan 2 kerede papatyayla yıkadım.saçımda hiç boya yok oda saçın daha çabuk uzamasını sağlıyor.a.s.a.s.

canım saçının rehgine cuk oturmuş,ben çok beğendim dinamik bir hava katıyor kısa saç insana hel bir de bu kadar canlı bir saç rengine sahip olunca.
şahsi kanaatim uzun saç daha çok esmerlere gidiyor ,sarı tonlarında cılız gözteriyor saçı

gerçektn çok güzel olmuş keşke benim saçımda böyle durabilse böyle kestirsem reklamlardaki bonus kafadan daha bonus olurum sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…