• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri sonunda saçlarımı küt kestirdim.bakın bakalım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçının rengide kesimide çok güsel duruyo.ama yüzün görünseydi daha uzun yorum yapardım:))
ayrıca uzun saçı bende çok severim.bu renkle uzun bir saç hayal ettim gerçektende hayal gibi bir saç gözümün önüne geldi.güle güle kullan canım..

model biraz daha hareketli olabilirmiş gibi geldi bana fisfisfis
rengini ben de çok sevdim saçlarının. doğal saç renginmiş hiç görmemiştim daha önce. böyle şanslılar da var demek ki :1rolleyes:
bir de çok sağlıklı görünüyo saçların. benimkiler hem az hem ince. yazık bana bence :çok üzgünüm:

canım saçlarını ısırganın kendi öz suyuyla yıka.saçların gürleşecektir.birde renginin mat değilde parlak görünmesi için papatya suyuyla yıka..a.s.a.s.

çok güzel olmuş canım güle güle uzat benim de saçlarım uzun yıllardır bu sene bir ara küt kestireyim dedim cesaret edemedim sana çok yakışmış

canım saçlarını ısırganın kendi öz suyuyla yıka.saçların gürleşecektir.birde renginin mat değilde parlak görünmesi için papatya suyuyla yıka..a.s.a.s.

bir iki kere yaptım ama ısırgan bitince devam etmedim. düzenli kullanmak lazım. ben bu üşengeçlikle pehh :çok üzgünüm:
teşekkür ederim önerin için a.s.

Canım saç rengin bi harika.tenine çok uymuş ama bence hafif kat verdir bu modelin üstüne bence harika olur...:nazar:

guzel duruyo canım bende kut saca bayılırım benımde yuzume kucukken gıderdı sımdı bel kemıgının orda saclarım kıyamıyorum kestıröeye

güzel olmuşşş.iyi cesarett tebrikler.benimde saçlarım uzun belimden aşşagıda 4 parmak kestirdimde içim sızları.
Bişey sorucam.neden küt?o güzelim saçı neden küt modeli kestirdin çok merak ettim.başka modellerden yola çıkıp en son kütte karar verseydin ya.ben olsam öyle yapardım heralde.Güle güle kullan canım çok yakışmış.

güzel olmuşşş.iyi cesarett tebrikler.benimde saçlarım uzun belimden aşşagıda 4 parmak kestirdimde içim sızları.
Bişey sorucam.neden küt?o güzelim saçı neden küt modeli kestirdin çok merak ettim.başka modellerden yola çıkıp en son kütte karar verseydin ya.ben olsam öyle yapardım heralde.Güle güle kullan canım çok yakışmış.

canım yıllardır uzun upuzundu.küt saçı küçükken hep kullanırdım.o yüzden küt kestirdimkaydirigubbakcemile5:1hug::1hug:

Back