Saç Kesim Şekilleri sonunda saçlarımı küt kestirdim.bakın bakalım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
mrb saçların çok hoş olmuş bence, rengidegüzelmiş hakketten, güle güle kulan.
bir önerim olcak izin veririsen; iri bigudilerle sarıp biraz hacim katmaya ne dersin?
kıvırcık saçı çok severm ben!

mrb saçların çok hoş olmuş bence, rengidegüzelmiş hakketten, güle güle kulan.
bir önerim olcak izin veririsen; iri bigudilerle sarıp biraz hacim katmaya ne dersin?
kıvırcık saçı çok severm ben!

evet canım onu bende düşündüm.evde olmasade bir yere özel biryere giderken olabilir.fikrin için tşk ederima.s.

canım ben saçının peruk oldugunu ıma etmedim. ama uçları hep aynı boyda oldugu için oyle duruyor dedim. yanlış anlaşılmasın :)

canım bende onu dedin demedim zaten.sadece sen peruk gibi dedin ya acaba kötümü gördüki küllümango dedim.
yanlış anlaşılmadı merak etme canım.yorumun için sağola.s.

sakın saçını boyatma.. çünkü saç rengine bayıldım... şuan bu rengi kuaförüm yapabileceğini bilsem hemen boyatırım..a.s
kesimin de süper çok yakışmış sana. güle güle kullan canım a.s.

geçen senlerde platin sarıya boyatmıştım çok begenilmişti.kendi rengimde güzel herkes öyle diyor sağol canıma.s.a.s.:asigim:

ay çok moda şuan bu model bende çok hevesleniyorum ama işte uzun saçtan vazgeçemiyorum.gerçi şuan kuaför mağduruyum ama olsun.canım saçın çok yakışmış rengide çok hoş gerçekten.fönsüz nasıl olur acaba merak ettim.neyse güle güle kullan inşallah canım

saçların çok güzel olmuş.ben birşey sorucam saçlarının rengi ne?çok güzel bir renk,en kısa zamanda cevap yazarsan çok sevinirim

arkadaşlar renk kendi rengim ama gerçekten rengi bende tam olarak bilemiyorum.:1no2:kimisi altın rengi,kimisi,bakır rengi,kimisi karamel diyo,kimisi değişik bir sarı diyor.işde böyle.:roflol::roflol:
artık siz karar verin.böyle bir başlıkmı açsam ne yapsam.saçımın rengi ne diye?CADIARZU

çok güzel olmuş ayrıca saçının rengi de güzelmiş ben de istiyorum kestirmek ama cesaret edemiyorum maalesef

cok güzel olmus canim............benim en kücük kizkardesimde kestirdi onunda uzun saclari vardi en sonunda sacin kökü bende yine uzar dedi onada cok yakisti saclari.......

Bence de çok güzel olmuş. Bir de küt saç herkese yakışmaz. Cesaret ister derler. Sana çok yakışmış.

model biraz daha hareketli olabilirmiş gibi geldi bana fisfisfis
rengini ben de çok sevdim saçlarının. doğal saç renginmiş hiç görmemiştim daha önce. böyle şanslılar da var demek ki :1rolleyes:
bir de çok sağlıklı görünüyo saçların. benimkiler hem az hem ince. yazık bana bence :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…