• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri sonunda saçlarımı küt kestirdim.bakın bakalım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gxuxlçin06

YERİNE SEVEMEM
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
2.269
0
316
Ankara
yıllardır belime yakın olan uzun saçlarımı kestrdim.cesaretimi topladım ve kuaföre gittim.allaha şükür ki yüzüme gitti:nazar::roflol: saçım.ama bu saçı minyon tipliler kestirmesini tavsiye ederim.bende minyonum.
sizce nasıl olmuş:utangac:.

resim487cf5.jpg

w480.png

Son düzenleme:
yıllardır belime yakın olan uzun saçlarımı kestrdim.cesaretimi topladım ve kuaföre gittim.allaha şükür ki yüzüme gitti:nazar::roflol: saçım.ama bu saçı minyon tipliler kestirmesini tavsiye ederim.bende minyonum.
sizce nasıl olmuş:utangac:.

resim487cf5.jpg

w480.png

çok yakışmış canım çok güzel olmuş iyi günlerde kullanırsın umarım yerimsenibenyerimseniben

uzun saçtan vazgeçmek zordur.ben uzun saç çok severim.hatta yolda gördüğümde filan çok özenirim..ama sana çok yakışmış canım küt saç.güle güle kulllan.

bence harkulade olmuşşş.. küt sac kolay yakısan bi model degildir... yüz biraz güzel güzel olacak zayıf olacak.... sacının rengide cok ii kaldırmıs.. cok koyu olsa o zaman peruk gibi olurdu işte ama ben cok begendim.. cesaret işi hakkaten uzun sactan vaz gecmek.. hem bu boyunu daha uzun gösterir.. daha genc ve dinamik gösterir.. ben cok begendim.. güle güle kullan...

bence harkulade olmuşşş.. küt sac kolay yakısan bi model degildir... yüz biraz güzel güzel olacak zayıf olacak.... sacının rengide cok ii kaldırmıs.. cok koyu olsa o zaman peruk gibi olurdu işte ama ben cok begendim.. cesaret işi hakkaten uzun sactan vaz gecmek.. hem bu boyunu daha uzun gösterir.. daha genc ve dinamik gösterir.. ben cok begendim.. güle güle kullan...

saçlarım kendi rengi.tşk ederim iyi düşüncelerin içina.s.

mükemmel olmuş cnm saç rengin acayip hoşuma gitti bu tip saç seni yaşından küçük gösteriyor

Güsel olmuş saç rengini beğendim ama ben sacimi uzatmaya çalisiorm bende minyonum amaaa yillardir kisa kullaniyorum sikildim belime kadar uzatcam:)

Back