Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Ecenazzli ne güzel yazmışsın, okuyunca mutlu oldum yazdıklarını. Teşekkür ederim canım. Dün doktora gittim kontrol için, şişlik var sağ memede daha fazla var. Direnlerin çıktığı yerden halâ kan sızıyor bir miktar, hafif morarma da var. Normal bunlar değil mi? Doktor kollarını kullanmamaya çalış dedi şişkinliğin ve morluğun geçmesi için, içte bi miktar kan birikiyor sanırım. Perşembe yeniden gidcem kontrole. Sordum işte böyle mi kalacak, yoksa küçülür mü diye. Küçülmez sadece şişlikler iner dedi. Ben büyük bile seçtim protezini sen büyük olsun diyosun diye, 250 cc koyacaktım yoksa dedi. Sanırım bunca senelik yokluk yüzünden insanın gözü doymuyor :KK22:
Aynen doymuyor gözümüz ama şişlikler inip dokun gevşedikçe boyut küçülmeyecek çünkü derin üstten silikona baskı yapıyor ve silikonun küçük durmasına neden oluyor bana ameliyatta diren takılmadığı için kanamanın normal olup olmadığını bilmiyorum doktor normal dediyse normaldir hiç Canını sıkma bana da kollarımı çok yorarsam dikişlerimi zorlayacağımı söylemişti boyutuna da hiç üzülme ben şimdi diyorum daha küçük bile olabilirmiş diye hem ne kadar Vücuduna uygun protez takılırsa o kadar çabuk doğallaşıyor gittikçe de güzelleşecek göğüslerimiz önceden minnacıktı benimkiler de tadını çıkaralım bence hem bekarsan eğer en iyisi büyük değil normal boyutta bir göğüs herkese hoş gelir

Bu dikiş izleri ne zaman iyileşir yau :/ Ne zaman krem filan kullanacağım izler için, doktor 3. haftadan sonra dedi de sizin de öyle mi oldu? Spor yapmaya filan ne zaman başlayabilirim? Bisiklet sürsem mesela? :/

Geçmiş olsun canım, benim de memeler arası ayrık. Ama bu ameliyatla düzelmiyormuş yapısalmış. Ameliyat öncesi öyle demişti doktorum :KK43:
Canım Dr lar için o memeleri birleştirmek çok kolay.hatta iki protezi dipdibe bile koyabilir. Peki onları engelleyen ne????? Meme uçları tabii ki :KK66: meme uçları kenardan alınıp ortaya taşınamaz . Eğer protezi ortalayıp birleştirirse, meme uçları kenarlarda kalır. Bu da çıplakkwn çok korkunç durur. Protezi , yarısı memeucunun sağında, yarısı solunda olacak şekilde ortalıyorlar. :KK54:

Doktorum şehir dışında ayın 17'sinden sonra gelecek. Ben de sorayım bakayım hangi sporları yapabilirim, herhalde bana da o zaman bir krem verir :KK16: Doktor sana hangi kremi kullanmanı söyledi Mutluluk?
Canım 2 krem önerdi.hangisini seçersen dedi? 1- konacort A , 2- contractubex. 1. Krem kortizonluymuş, Msj ile uygulandıktan sonra silinmesi gerekiyormuş. Bu kremi istemezsen 2. Yi al dedi. Yine Msj ile uygulanacakmış ama silinmesine gerek yokmuş.1 yıl sürülecekmiş.

Canım 2 krem önerdi.hangisini seçersen dedi? 1- konacort A , 2- contractubex. 1. Krem kortizonluymuş, Msj ile uygulandıktan sonra silinmesi gerekiyormuş. Bu kremi istemezsen 2. Yi al dedi. Yine Msj ile uygulanacakmış ama silinmesine gerek yokmuş.1 yıl sürülecekmiş.
Kuzum ben de bugün gidip görüştüm doktorumla. Scarex diye bi krem verdi, çok şart değil aslında dedi de 2 ay kullan yine de iz için % 2 faydası olsa bile iyi dedi. 1 seneye o izler bayaa silikleşecekmiş zaten:) Bisiklet sürmemde sakınca yokmuş, bana da yürüyüş yapabilirsin, yüzebilirsin dedi doktorum. Ama bu sporcu sütyenlerini ne zamana kadar kullanmak gerektiğini sormayı unuttum yau.

Aynı kremı banada verdı scarex sabah aksam suruyom..haftaya bır ayım doluyor bu amelıyat sutyenınden kurtulacam sporculara gececem balensız dedı ama sutyen..acaba balenlılere nezaman gecılır bılmıyorum

Aynı kremı banada verdı scarex sabah aksam suruyom..haftaya bır ayım doluyor bu amelıyat sutyenınden kurtulacam sporculara gececem balensız dedı ama sutyen..acaba balenlılere nezaman gecılır bılmıyorum
Benim zaten ameliyat sütyeni değil, sporcu sütyeni almıştık doktor olur bu dedi, onu kullanıyorum :/

Fotoğraf görebiliyor muyuz? Daha çok erken ayrıca, ödemler inince asıl meme ortaya çıkıyor.
NE KADAR SÜRE SONRA ASIL GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKIYOR SÖYLERMİSİNİZ BEN Mİ YANILIYORUM ÇOK KÜÇÜK OLDU BENİMKİLER.275 TAKILDI 3.5 AY GEÇTİ AMELİYATIMDAN MEMNUN DEĞİLİM

KAÇ TAKILDI SİZE. BENİMKİDE KÜÇÜK YAA
3.5 AY OLDU AMELİYAT OLALI EŞİM YAPTIRMADAN ÖNCEKİ HALİNLE AYNI BİR FARK YOK DİYOR
275 cc takıldı bana da, şimdi ödemler inmeye başladı. Hacim olarak büyük değil gibi, yani ne bileyim benim gözüme küçük görünüyor. Biraz belimi inceltirsem daha iyi duracak sanki. Göğüs ucundan ölçünce halâ 90 cm ama, ödemler inince de değişmedi bu ölçü.

Kızlar bır ayım doldu ınsallah daha küçülmezler..bende daha toparlayıcı sutyen kullanıyorum yarından ıtıbaren dr a gittikten sonra sporcuya gececem inşallah öldüm bunlarla...

X