Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya benim mesajlarım neden görünmüyor ki Fotoğraf ekledim bir bakın
Canım bence gayet guzel ve doğal olmuş..zaten incesın bel felan gayet uyumlu olmuşşşYa benim mesajlarım neden görünmüyor ki Fotoğraf ekledim bir bakın
Teşekkür ederim kuzum bilmiyorum, küçük görünüyorlar gözümeCanım bence gayet guzel ve doğal olmuş..zaten incesın bel felan gayet uyumlu olmuşşş
Hayırlı olsun canımTakibe aldım seni canım sen de et beni bakayım. Benim de bandajlar hala üstümde. :/ yarın kontrolüm var.
kuzzuum sen hangi doktora oldun bide fotoğraflarını görme şansım varmı 90 diyosun bence tamm yerinde herşey ben 85 olsa razı olucam wallaWhiteSwan_ , E ecenazzli , seli54 kuzucuklar bir bakın, çok mu küçük bunlar? Çok mu ayrık duruyor? Yorum istiyorum
Ben Mersin'de oldum canım, Prof. Dr. Şakir Ünal yaptı ameliyatımı. İzlemeye aldım seni.kuzzuum sen hangi doktora oldun bide fotoğraflarını görme şansım varmı 90 diyosun bence tamm yerinde herşey ben 85 olsa razı olucam walla
Teşekkür ederim, izlemeye aldım, bakabilirsin fotoğraflaraFrigg merhaba. İzlemeye alabilirsen ben de bakmak isterim fotoğraflarına. Geçmiş olsun umarım istediğim büyüklükte olmuştur...
Teşekkür ederim, izlemeye aldım, bakabilirsin fotoğraflara
Çok teşekkür ederim canım Yok izler sıkıntılı, hala kızarık malesef Bir de talihsizlik, bugün bir dikişten hafif kan sızdı korktum hemen gidip doktoruma göründüm. Neyse ki çok korkulacak bişi değilmiş. Hadi hayırlısı, umarım sen de istediğin göğüslere kavuşursun tez vakitteÇoook güzel görünüyorlar maşallah... Kesi yeri izi şimdiye hiçç kalmamıştır... Ben de yakın bir zamanda olacağım. Böyle foto ekleyeceğim günler yakındır umarım ah ahhh.:)))
Çok teşekkür ederim canım Yok izler sıkıntılı, hala kızarık malesef Bir de talihsizlik, bugün bir dikişten hafif kan sızdı korktum hemen gidip doktoruma göründüm. Neyse ki çok korkulacak bişi değilmiş. Hadi hayırlısı, umarım sen de istediğin göğüslere kavuşursun tez vakitte
Dikişler dışarı atıyormuş sanırım önemli bişi değil dedi doktor, biraz batikon sürdü işte :) Hadi inşallah kuzum :)Aa önemli bir sorun yoktur inşallah? Nedenmiş ki? Kavuşayım artıkkk sabırsızlanıyorum..:)
Canım dikişlerde sıkıntı yok di mi ?????Dikişler dışarı atıyormuş sanırım önemli bişi değil dedi doktor, biraz batikon sürdü işte :) Hadi inşallah kuzum :)
Çok geçmişler olsun canım Dikişlerin meme altında mı senin??Dikişler dışarı atıyormuş sanırım önemli bişi değil dedi doktor, biraz batikon sürdü işte :) Hadi inşallah kuzum :)