Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

Ya benim mesajlarım neden görünmüyor ki :KK57:Fotoğraf ekledim bir bakın :KK43:

kuzzuum sen hangi doktora oldun bide fotoğraflarını görme şansım varmı 90 diyosun bence tamm yerinde herşey:KK68::KK68: ben 85 olsa razı olucam walla :110::110::110:
Ben Mersin'de oldum canım, Prof. Dr. Şakir Ünal yaptı ameliyatımı. İzlemeye aldım seni.

:KK37:
Çoook güzel görünüyorlar maşallah... Kesi yeri izi şimdiye hiçç kalmamıştır... Ben de yakın bir zamanda olacağım. Böyle foto ekleyeceğim günler yakındır umarım ah ahhh.:)))
Çok teşekkür ederim canım:KK68: Yok izler sıkıntılı, hala kızarık malesef :KK43: Bir de talihsizlik, bugün bir dikişten hafif kan sızdı korktum hemen gidip doktoruma göründüm. Neyse ki çok korkulacak bişi değilmiş. Hadi hayırlısı, umarım sen de istediğin göğüslere kavuşursun tez vakitte :KK19:

Gecmıs olsun frigg bende 22 kılo verdım 12 kılo daha verıp 65 olunca amelıyat dusunuyorum fotograflarına bakabılır r mıyım

:KK37:

Çok teşekkür ederim canım:KK68: Yok izler sıkıntılı, hala kızarık malesef :KK43: Bir de talihsizlik, bugün bir dikişten hafif kan sızdı korktum hemen gidip doktoruma göründüm. Neyse ki çok korkulacak bişi değilmiş. Hadi hayırlısı, umarım sen de istediğin göğüslere kavuşursun tez vakitte :KK19:

Aa önemli bir sorun yoktur inşallah? Nedenmiş ki? Kavuşayım artıkkk sabırsızlanıyorum..:)

X