Geçmiş olsun canım, 275 le 90 cm iyi gibi ama boy kilo neydi bi de öncesinde kaçtı ölçün?Kızlar ölçtüm üzerinden, 90 cm. Daha da inerse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, 275 le 90 cm iyi gibi ama boy kilo neydi bi de öncesinde kaçtı ölçün?Kızlar ölçtüm üzerinden, 90 cm. Daha da inerse
Çok teşekkür ederim canım, boy 167 kilo 50 öncesinde göğüs altı 72 cm üst de 81 cm di. Ama ödemli hali böyle 90 cm, 5. günüm daha. Böyle kalmaz küçülür muhtemelen, moralimi bozan bu.Geçmiş olsun canım, 275 le 90 cm iyi gibi ama boy kilo neydi bi de öncesinde kaçtı ölçün?
Ayy ya kızlar iyi ki varsınız, yorumlarınızı okuyunca biraz düzeliyor moralim. Çok teşekkür ederim. Umarım dediğin gibi olur kuzu.geçmiş olsun canım . 275 çok büyük bir cc degil ama zaten onlar şu an şişler . o ortadaki şişlik indikçe yüksekligi çıkıcak meydana daha büyük görünür.
Canım öyle küçülme olmaz sıkma canını, önceden dokun varmış demek ki ölçün değişmez yaniÇok teşekkür ederim canım, boy 167 kilo 50 öncesinde göğüs altı 72 cm üst de 81 cm di. Ama ödemli hali böyle 90 cm, 5. günüm daha. Böyle kalmaz küçülür muhtemelen, moralimi bozan bu.
Üstten derin baskı yaptığı için küçük görünüyordur yumuşadıkça daha büyür ben de şikayet ediyordum küçük oldu diye şimdi çok büyük gelmeye başladı gözüme benim meme dokum gevşek olduğundan çabuk yumuşadı gerginlik geçene kadar bekle tam boyutunu anlamak içinTeşekkür ederim canım, 275 cc koydu mentor high profil. Ben kenarlardan filan sarkmasın belli olmasın demiştim protez. Çizim yaparken senin göğüs çapın küçük max 275 cc koyabiliriz doğal durması için dedi doktor, öyle de yaptı ama küçük görünüyor bunlar
Göğüs altın da dar 90cm hiç küçük değil daha küçülmez bence moralini bozma ilk günler böyle hissediyor insan bi memnuniyetsizlik oluyor ben küçük oldu diye çok üxülmüştüm üstüne yağ dokusu bile düşünüyordum öğrendim ki nişanlım küçük göğüs beğeniyormuş her işte bir hayır vardır dedim bir de önceden 36 bedendim şimdi 38 oldum Kıyafetler darlaştı daha fazlası Hantal dururdu biz küçük memeden bıktığımızdan ne kadar dolgun o kadar güzel geliyor gözümüze ama küçük meme gibi büyük meme de gözü rahatsız eder eminim seninki de çok güzel olacak bir buçuk ay gibi bi zamanda tam boyutu anlaşılıyorKızlar ölçtüm üzerinden, 90 cm. Daha da inerse
Canım boyut küçülmiyor ölçümüz aynı seninle ben de 89 90 gibi olcuyorum ameliyat sonrasında da böyleydi şimdide böyle 3 ay oldu zaten benim de göğüs altım 70 71 geliyor C cup oldum fazlası bize gitmez abartı dururdu bu incelikte bir sırtta 90 cm göğüs gayet güzel küçük falan olmaz büyük oluo sarkma olunca daHa kötü keyfini çıkarın valla ben çok memnunumÇok teşekkür ederim canım, boy 167 kilo 50 öncesinde göğüs altı 72 cm üst de 81 cm di. Ama ödemli hali böyle 90 cm, 5. günüm daha. Böyle kalmaz küçülür muhtemelen, moralimi bozan bu.
Ecenazzli ne güzel yazmışsın, okuyunca mutlu oldum yazdıklarını. Teşekkür ederim canım. Dün doktora gittim kontrol için, şişlik var sağ memede daha fazla var. Direnlerin çıktığı yerden halâ kan sızıyor bir miktar, hafif morarma da var. Normal bunlar değil mi? Doktor kollarını kullanmamaya çalış dedi şişkinliğin ve morluğun geçmesi için, içte bi miktar kan birikiyor sanırım. Perşembe yeniden gidcem kontrole. Sordum işte böyle mi kalacak, yoksa küçülür mü diye. Küçülmez sadece şişlikler iner dedi. Ben büyük bile seçtim protezini sen büyük olsun diyosun diye, 250 cc koyacaktım yoksa dedi. Sanırım bunca senelik yokluk yüzünden insanın gözü doymuyorGöğüs altın da dar 90cm hiç küçük değil daha küçülmez bence moralini bozma ilk günler böyle hissediyor insan bi memnuniyetsizlik oluyor ben küçük oldu diye çok üxülmüştüm üstüne yağ dokusu bile düşünüyordum öğrendim ki nişanlım küçük göğüs beğeniyormuş her işte bir hayır vardır dedim bir de önceden 36 bedendim şimdi 38 oldum Kıyafetler darlaştı daha fazlası Hantal dururdu biz küçük memeden bıktığımızdan ne kadar dolgun o kadar güzel geliyor gözümüze ama küçük meme gibi büyük meme de gözü rahatsız eder eminim seninki de çok güzel olacak bir buçuk ay gibi bi zamanda tam boyutu anlaşılıyor
Umarım benimkiler de böyle kalırlar. Şimdi güzel duruyorlar da işte korkum küçülürlerse diyeydi, dediğin gibi aynı ölçülerdeyiz sende küçülme olmamış, bu çoook güzel haber. Moralim yükseldi, çok teşekkür ederim kuzumCanım boyut küçülmiyor ölçümüz aynı seninle ben de 89 90 gibi olcuyorum ameliyat sonrasında da böyleydi şimdide böyle 3 ay oldu zaten benim de göğüs altım 70 71 geliyor C cup oldum fazlası bize gitmez abartı dururdu bu incelikte bir sırtta 90 cm göğüs gayet güzel küçük falan olmaz büyük oluo sarkma olunca daHa kötü keyfini çıkarın valla ben çok memnunum
Geçmiş olsun canım, benim de memeler arası ayrık. Ama bu ameliyatla düzelmiyormuş yapısalmış. Ameliyat öncesi öyle demişti doktorumInşallah çok küçülmez. Bende 3.gunumdeyım ve cok sert koltuk altına doğru şiş. Ama boyut güzel birleşme olsa inse felan daha iyi olacak gibi.cok küçülüyor degılmı. Bırde ayrıklık nezaman geciyor cok ayrık duruyor da
Umarım birleşirler, dekolte çizgimiz olsa hiç fena olmaz hani Kas altı mı oldun canım? Benim kas zarı altı oldu ameliyatım, çok ağrım yok ama ben de yataktan tek başıma kalkamıyorum annemin sırtımdan desteği gerekiyor illa ki. Morluk filan var mı sende?Benımde ayrık ve koltuk altına dogru şiş im var ama ılk gun sordun dr dediki onlar ödem inip asagı ındikçe bırlesır dedı..4.gunumdeyım ve yataktan zor kalkıyorum ya.kızlar kolay bır amelıyat degıl bu ki ben it canlı tabiri bır insanım. .ama deger suan fuze gibiler
hahah aynenBenım dual plane oldu canım.yanma hissi oluyor arada kesık yerleri sanırım.ama kaskatıyım.cok fena.sutyenden goremiyorum bisey. Korkudan açamıyorum da. Ama morluk yok
etrafta yok.öküz memede oturuyor
Merhaba canım seninle ölçülerimiz kilomuz benziyor resim koyduysan bakabilir miyim?Benim göğüs altı ölçüm 72 cm göğüs üstü ameliyat öncesi 81 cm idi. Boyum 167 cm, kilom 50. Doktor vücudun ince abartı dururdu 275 cc den fazla koysaydık dedi. Umarım dediğin gibi olur canım protezler yerine oturunca
Yok henüz album yapmadım, bandajları yeniledi doktor kontrolde. Hala diren yerlerinden kan geliyor, morluklar hafifleyip biraz düzelince fotoğraf koyacağım canım.Merhaba canım seninle ölçülerimiz kilomuz benziyor resim koyduysan bakabilir miyim?