Sonunda oldu ameliyatım kızlar ama küçük gibi bunlar :(

İskelet hic msj ve fotoğraf yok sende. Sayfanda görünmüyor

evet konuşmaları okuyorum aslında ama yeni üye oldum anlamışsındır zaten bu sitede güven vermek icin ne yapmam gerek bilemiyorum biraz acemiyim şak diye sordum öyle kusura bakma ama 23 marta ameliyat tarihi aldım biraz tedirginim o yüzden yazmıştım yaptıran birini görmek içimi rahatlatır belki diye :)

Mehaba frigg ben de yaptırmak istiyorum ekonomik sebeplerden erteliyordum ama esime uyuz oldum ani bi kararla hizlandirdim olayi.ama doğal durması için küçük olsun istiyorum.izlemeye alirmisiniz fotolari görsem?

Kızlar ara ara giriyorum foruma da mesajlara cevap yazmaya fırsat bulamadım bir türlü. Açtığım bu konunun miadı doldu artık, affınıza ve anlayışınıza sığınarak belirteyim ki şu konu için tanımadığım kişileri izlemeye almıyorum artık:KK22: İlk zamanlarda gözüme küçük görünüyordu göğüslerim, o tedirginlikle bir hışım konu açıp tecrübeli arkadaşlarımın değerli yorumlarına ve fikirlerine ihtiyaç duydum, sağ olsunlar o süreçte bilgilendirdiler, desteklediler. Zaten üzerinden zaman geçtikçe gözlerim aşina oldu, önceden göğüs dokum da vardı bir miktar, memnunum şimdi boyutundan yani; daha büyüğü vücut yapıma yakışmayabilirdi. Doktorların bir bildiği var demek ki, oldukça doğal duruyorlar:nazar: Ameliyat olacak arkadaşlara tavsiyem güvenebilecekleri bir doktor bulup boyut vs konusundaki görüşlerini dikkate almaları. İzlerim haricinde bir sıkıntım yok Allah'a şükür, onların da zamanla silikleşeceğini ümit ediyorum bakalım. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, hakkımızda hayırlı olanları kısmet etsin.

X