- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
3-4-5-8 favorilerim arasında
küllüler aşkınaaa değmiş valla boyalar ve sen çok iyi bi ikili olmuşsunuz Ellerine sağlık tek başına boyadığını bildiğimden mi öncesi sonrasını bildiğimden mi hayran olmamak mümkün değil Ellerine sağlık çok çok güzel olmuş
Kaptın sen küllü formülünü artık canım kimse tutamaz seni
CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ÇOK HOŞ OLMUŞ..önceki saç renginide koyabilirmisin..
bitanesi aynı senin resmine benzemiş onu çok sevdim ..bej sarı yüzümü kara çıkarmadı teşekkür ederim canım seninde çok emeğin var
evet çok benzemiş bazıları
sana takılıyodum ya çatlat beni diye çatladım gitti
bak gözüm seğiriyo
Buda başlı başına marifet zatenZeminin hiç mi hiç alakalı değil ken hem küllüsün hemde bazı fotolarda benim saçımla aynısın
çok umutlu başladım ben bugün işe çatlamazsın sen..seninkinide boyarım merak etme
Boya tabibazen herkes tamam da bana gelince bi üşeniyorum ...
Oooh çayımı da demler püfür püfür otururum önünde sözde dinlerim))
Boya tabibazen herkes tamam da bana gelince bi üşeniyorum ...
Oooh çayımı da demler püfür püfür otururum önünde sözde dinlerim))
Çay demişken niye demlemiyorum dedim olur birazdan..Uçta gel birlikte küllü küllü keyif çayı içelim))
Bana mail attınmı ben çıktıktan sonra hiç bakamadım kapatıp maili açıcam yoksa...bu rengin üstüne boyadım..
Bana mail attınmı ben çıktıktan sonra hiç bakamadım kapatıp maili açıcam yoksa...
aaa unuttumsenin resmin nerdeeee
attım ama önemsiz
attım ama önemsiz
Hakikaten senin resmin nerde??? Hani siyahtı onu ilk başta sakın denemeyin lafın üstüne hiç paylaşmadın ....Uyarıysa tam yap dimi ama???
Kimse siyah olmasın diye...Sonra bi de istikrarlı davranıp tam bi yaz şu karışımlarını çelişkili yorumların yerine... Siyahtı resim yoktu ortada... Şimdiler de siyah değilde koyu ton yani diyosun ama hala resim yok ortada...
Arkadaşım çabana sağlıkta kimi kandırıyosun sen???
1deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış durumuna getirmeye çalışıyosun amaaa...
Ben inanıyorum ki bu forum da o 40 akıllı küllü olacakta sen o bir türlü rengine karar veremediğin saçınla böyle seyrediceksin anca...
Madem kimse denemesindi niye hala forumdasın sen))
Öncesi sonrası yapsan foyan çıkıcak meydana bunun farkındasın ayrıca o yüzden resim atmıyosun bu arada sen bu karışımı uygulayan az çok boya konusunda deneyimi bilgisi olan herkeste anlayabilir de zaten....
Boşa çabalıyosun komik oluyosun Hiçte inandırıcı değilsin...
Ama bunun içinde bir çaba harcıyosun ya ben buna yine de Emeğine sağlık derim...
Bu çabanı tersi yönde kullanmaya karar verirsen seni de elbirliğiyle küllü yaparız bunu da bil yani...
Ama o zamanda çok net söylüyorum O küllü saçla uyandığın her Allah'ın günü de bu forumu açıp başta Forum Sahibesi olmak üzere herkesten özür dilemen şartıyla kabul edebilirim arkadaşım...
Hakkında hayırlısı....
)) tamam peki çok güzel oldun ya sen bende o mutlulukla saçıma sarımsak yağımın kalanını boca ettim şimdi kafamda yemekten sonra da sporumu yapar duş arkasından misler gibi uyurum artık
Sende bakım yap arada yapmam diyosun ama yap saçların sevindirdi sende onları sevindir boya aralarında bikaç gün kendi haline kalsın da sonra...
attım ama önemsiz
sen işine bak daha doğrusu yapamadığın işine :))
yalan söyleyecek halim yok..demekki sen ufak şeyler için yalan söyleyen bi tipsin..
şuraya senden başka boş şeyler yazan yok..roman yazmışsın ama yapabildiklerin daha doğrusu yapamadıkların ortada..
eğer anlaman varsa kablomu bulamadığımı ve resmi atamadığımı söylemiştim ..hadi qüzelim..sen saçlarınla uğraşmaya devam et)
Hakikaten senin resmin nerde??? Hani siyahtı onu ilk başta sakın denemeyin lafın üstüne hiç paylaşmadın ....Uyarıysa tam yap dimi ama???
Kimse siyah olmasın diye...Sonra bi de istikrarlı davranıp tam bi yaz şu karışımlarını çelişkili yorumların yerine... Siyahtı resim yoktu ortada... Şimdiler de siyah değilde koyu ton yani diyosun ama hala resim yok ortada...
Arkadaşım çabana sağlıkta kimi kandırıyosun sen???
1deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış durumuna getirmeye çalışıyosun amaaa...
Ben inanıyorum ki bu forum da o 40 akıllı küllü olacakta sen o bir türlü rengine karar veremediğin saçınla böyle seyrediceksin anca...
Madem kimse denemesindi niye hala forumdasın sen))
Öncesi sonrası yapsan foyan çıkıcak meydana bunun farkındasın ayrıca o yüzden resim atmıyosun bu arada sen bu karışımı uygulayan az çok boya konusunda deneyimi bilgisi olan herkeste anlayabilir de zaten....
Boşa çabalıyosun komik oluyosun Hiçte inandırıcı değilsin...
Ama bunun içinde bir çaba harcıyosun ya ben buna yine de Emeğine sağlık derim...
Bu çabanı tersi yönde kullanmaya karar verirsen seni de elbirliğiyle küllü yaparız bunu da bil yani...
Ama o zamanda çok net söylüyorum O küllü saçla uyandığın her Allah'ın günü de bu forumu açıp başta Forum Sahibesi olmak üzere herkesten özür dilemen şartıyla kabul edebilirim arkadaşım...
Hakkında hayırlısı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?