Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

bitanesi aynı senin resmine benzemiş onu çok sevdim..bej sarı yüzümü kara çıkarmadıteşekkür ederim canım seninde çok emeğin var

bitanesi aynı senin resmine benzemiş onu çok sevdim..bej sarı yüzümü kara çıkarmadıteşekkür ederim canım seninde çok emeğin var

evet çok benzemiş bazıları
sana takılıyodum ya çatlat beni diye çatladım gitti
bak gözüm seğiriyo
Buda başlı başına marifet zaten Zeminin hiç mi hiç alakalı değil ken hem küllüsün hemde bazı fotolarda benim saçımla aynısın

çok umutlu başladım ben bugün işeçatlamazsın sen..seninkinide boyarım merak etme

bu rengin üstüne boyadım..

Eklentiler

• $2012-11-26 09.23.02.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 169
aaa unuttumsenin resmin nerdeeee

Hakikaten senin resmin nerde??? Hani siyahtı onu ilk başta sakın denemeyin lafın üstüne hiç paylaşmadın ....Uyarıysa tam yap dimi ama???
Kimse siyah olmasın diye...Sonra bi de istikrarlı davranıp tam bi yaz şu karışımlarını çelişkili yorumların yerine... Siyahtı resim yoktu ortada... Şimdiler de siyah değilde koyu ton yani diyosun ama hala resim yok ortada...
Arkadaşım çabana sağlıkta kimi kandırıyosun sen???
1deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış durumuna getirmeye çalışıyosun amaaa...
Ben inanıyorum ki bu forum da o 40 akıllı küllü olacakta sen o bir türlü rengine karar veremediğin saçınla böyle seyrediceksin anca...
Madem kimse denemesindi niye hala forumdasın sen))
Öncesi sonrası yapsan foyan çıkıcak meydana bunun farkındasın ayrıca o yüzden resim atmıyosun bu arada sen bu karışımı uygulayan az çok boya konusunda deneyimi bilgisi olan herkeste anlayabilir de zaten....
Boşa çabalıyosun komik oluyosun Hiçte inandırıcı değilsin...
Ama bunun içinde bir çaba harcıyosun ya ben buna yine de Emeğine sağlık derim...
Bu çabanı tersi yönde kullanmaya karar verirsen seni de elbirliğiyle küllü yaparız bunu da bil yani...
Ama o zamanda çok net söylüyorum O küllü saçla uyandığın her Allah'ın günü de bu forumu açıp başta Forum Sahibesi olmak üzere herkesten özür dilemen şartıyla kabul edebilirim arkadaşım...
Hakkında hayırlısı....

Son düzenleme:
attım ama önemsiz

)) tamam peki çok güzel oldun ya sen bende o mutlulukla saçıma sarımsak yağımın kalanını boca ettim şimdi kafamda yemekten sonra da sporumu yapar duş arkasından misler gibi uyurum artık
Sende bakım yap arada yapmam diyosun ama yap saçların sevindirdi sende onları sevindir boya aralarında bikaç gün kendi haline kalsın da sonra...

attım ama önemsiz

)) tamam peki çok güzel oldun ya sen bende o mutlulukla saçıma sarımsak yağımın kalanını boca ettim şimdi kafamda yemekten sonra da sporumu yapar duş arkasından misler gibi uyurum artık
Sende bakım yap arada yapmam diyosun ama yap saçların sevindirdi sende onları sevindir boya aralarında bikaç gün kendi haline kalsın da sonra...

sen işine bak daha doğrusu yapamadığın işine :))
yalan söyleyecek halim yok..demekki sen ufak şeyler için yalan söyleyen bi tipsin..
şuraya senden başka boş şeyler yazan yok..roman yazmışsın ama yapabildiklerin daha doğrusu yapamadıkların ortada..
eğer anlaman varsa kablomu bulamadığımı ve resmi atamadığımı söylemiştim ..hadi qüzelim..sen saçlarınla uğraşmaya devam et )

ohh ne güzeltamam canım sevindiririm...küllüde küllü,küllüde küllüü

attım ama önemsiz

canım senin saçın baya bir açıkmış..benim bu kadar açık değildi..tam olarak
gurgurun saçı gibiydi..nasip kısmet..baya aktı saçım..ama seninki kadar açılacağını zannetmem..
en iyisi biraz daha beklemek sanırım..güzel açılmış ama )

Uslübuna sağlık arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…