- 12 Nisan 2008
- 1.173
- 221
- 323
Bonito resimlerine baktım öncesi sonrası emin adımlarla iyi gidiyosun...Iıım normlde zaten kızıla ya da bakıra boyanmış saç ışıktan resimden yansımdan v.s.farklı çıkıyo... tamamen kaybolmamış dediğin gibi ama bi de resim faktörü eklendiğinde sen bu işi halledersin diyorum...Maviyi diğer boyamanda cevizden daha küçük bi kuruyemiş olarakta kullanabilirsin...Söylediğin şekilde bende denemek istiyorum sırf mavi gümüşle denersem mutlaka resim koyarım rengimiz farklı tabi ki ama benim oranımın 2katı sana olur hesabıyla orta karar bişey çıkarırsın oranlarda....
haftaya kadar bu koyuluğu akacak zaten 2-3 yıkamaya o zaman dediğin gibi daha az mavi ve gümüşle cila yapacağım sadece duruma göre belki azcık 9.1 de koyarım
bundan önce boyadığım 7.1 her yıkamamda değişik bir renk almıştı.saçımı her yıkayıp gidişimde okula yine mi boyadın saçını diye soruyorlardı
şu anki rengi güneşte açık kahve turuncu-sarı yansımalı bir renk
bu arada boyarken saç diplerim mor gibi bi renk oldu ama bendeki ne cesaretse artık öyle görmeme rağmen bekledim sürenin dolmasını boyayacak olursanız korkmayın yani öyle bir renkle karşılaşırsanız
Son düzenleme: