• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

Bonito resimlerine baktım öncesi sonrası emin adımlarla iyi gidiyosun...Iıım normlde zaten kızıla ya da bakıra boyanmış saç ışıktan resimden yansımdan v.s.farklı çıkıyo... tamamen kaybolmamış dediğin gibi ama bi de resim faktörü eklendiğinde sen bu işi halledersin diyorum...Maviyi diğer boyamanda cevizden daha küçük bi kuruyemiş olarakta kullanabilirsin...Söylediğin şekilde bende denemek istiyorum sırf mavi gümüşle denersem mutlaka resim koyarım rengimiz farklı tabi ki ama benim oranımın 2katı sana olur hesabıyla orta karar bişey çıkarırsın oranlarda....

haftaya kadar bu koyuluğu akacak zaten 2-3 yıkamaya o zaman dediğin gibi daha az mavi ve gümüşle cila yapacağım sadece duruma göre belki azcık 9.1 de koyarım :32:
bundan önce boyadığım 7.1 her yıkamamda değişik bir renk almıştı.saçımı her yıkayıp gidişimde okula yine mi boyadın saçını diye soruyorlardı :27:
şu anki rengi güneşte açık kahve turuncu-sarı yansımalı bir renk :51:

bu arada boyarken saç diplerim mor gibi bi renk oldu ama bendeki ne cesaretse artık öyle görmeme rağmen bekledim sürenin dolmasını :27: boyayacak olursanız korkmayın yani öyle bir renkle karşılaşırsanız

Son düzenleme:
canım ceviz kadar mavi çok fazla bence..ben tırnak kadar koymuştum..
belkide mavi hiç katılmamalı bilemedim..hangimizin yaptığı doğru.

ben yaptığım karışımı söyleyeyim sana canım
2/3 tüp nevacolor 8.1
2/3 tüp nevacolor 9.1
1/4 tüp akos gümüş
1/5 tüp akos mavi
2 tane %9luk oksidan

haftaya kadar bu koyuluğu akacak zaten 2-3 yıkamaya o zaman dediğin gibi daha az mavi ve gümüşle cila yapacağım sadece duruma göre belki azcık 9.1 de koyarım :32:
bundan önce boyadığım 7.1 her yıkamamda değişik bir renk almıştı.saçımı her yıkayıp gidişimde okula yine mi boyadın saçını diye soruyorlardı :27:
şu anki rengi güneşte açık kahve turuncu-sarı yansımalı bir renk :51:

bu arada boyarken saç diplerim mor gibi bi renk oldu ama bendeki ne cesaretse artık öyle görmeme rağmen bekledim sürenin dolmasını :27: boyayacak olursanız korkmayın yani öyle bir renkle karşılaşırsanız

Katılıyorum yaşadım da biliyırum 7.1 in anlam veremediğim bi şekilde öle bi huyu var evet annemin boyasını karıştırıp kafama sürdüğüm foto da da şapşallık edip 7.1 6lıktı ya zaten hatırlardn mı bilmyrm ama...sen kapmışsın dediğim gibi oranlar düşündüklerin sonuç...her şekilde belki 9.1 de ilave edebilirim de demişsin süper yani...tebrik ediyorum...küllüler aşkına +1 üye daha edindik doğru oranlamayı bulan...Darısı Gurgur'unda dediği gibi diğerlerinin başına...;)

geçen seneden kendi saçımın huyunu biliyorum ya o yüzden elimi korkak alıştırmadım hiç :32:
geçen senede bu zamanlar aynı bu tonlarda ama turuncuymuş boyaya boyaya şubatta kumral yeşil-turuncu olmuş :27:
bu sene yine aynı tempoyla devam edersem bu sefer küllü kumral olacağım :ssz:

geçen seneden kendi saçımın huyunu biliyorum ya o yüzden elimi korkak alıştırmadım hiç :32:
geçen senede bu zamanlar aynı bu tonlarda ama turuncuymuş boyaya boyaya şubatta kumral yeşil-turuncu olmuş :27:
bu sene yine aynı tempoyla devam edersem bu sefer küllü kumral olacağım :ssz:

:1::46::1: koptum:1: aynı tempoyla devam o zaman küllü kumrala :32:
o turuncu olayı gümüşü bilmediğimzden işte...ama artık onu da biliyoruz çok şükür Gurgur sayesinde...
yoksa mavi boyayı dönem dönem uygulardım elimi korkak alıştırarak çünkü sarıydım...
olur yani sen istersin de olmaz mı geçen seneyle bu zamana kıyas yapmış üstüne bide aynı rengi küllü yapıcam demişsin...kafana koymuşsun bitmiş
...
Bende öz eleştiri yapınca şunu farkettim tatminsizlik var...bakıyorum o fotolara sevdiğin ünlü ünsüz küllü ya da başka bi renk saç resimlerini toplarsın ya...bakar iç geçirisin bende bunda istiyorum gibi..
arada kendi arşime bakıyorum yan yana koyunca aynısı olmuş gölgesi güneşi şusu busu bi yerinde...Ama ben yok bu olmadı istediğim ton değil o değil bu değil bozmuşum bi güzel o saçı...Sonra da Bi daha böyle yapma dedim inşallah yapmıycam:20::41::9:

:1::46::1: koptum:1: aynı tempoyla devam o zaman küllü kumrala :32:
o turuncu olayı gümüşü bilmediğimzden işte...ama artık onu da biliyoruz çok şükür Gurgur sayesinde...
yoksa mavi boyayı dönem dönem uygulardım elimi korkak alıştırarak çünkü sarıydım...
olur yani sen istersin de olmaz mı geçen seneyle bu zamana kıyas yapmış üstüne bide aynı rengi küllü yapıcam demişsin...kafana koymuşsun bitmiş
...
Bende öz eleştiri yapınca şunu farkettim tatminsizlik var...bakıyorum o fotolara sevdiğin ünlü ünsüz küllü ya da başka bi renk saç resimlerini toplarsın ya...bakar iç geçirisin bende bunda istiyorum gibi..
arada kendi arşime bakıyorum yan yana koyunca aynısı olmuş gölgesi güneşi şusu busu bi yerinde...Ama ben yok bu olmadı istediğim ton değil o değil bu değil bozmuşum bi güzel o saçı...Sonra da Bi daha böyle yapma dedim inşallah yapmıycam:20::41::9:

ahh aynı benn aynıı :27:
bende o renk bu renk derken bozdum saçlarımı
hayır bir de arada bir siyah krizim tutuyor o kötü o kadar açıyorum tam rengi tutturuyorum hadii siyahh :32: sonra 1 ay geçmeden sil baştan :33:

ali ağaoğlu gibi bu değil bu hiç değil bunlar sıradan daha farklı bir şey istiyorum insanlar mutlu olsun istiyorum :27:

ahh aynı benn aynıı :27:
bende o renk bu renk derken bozdum saçlarımı
hayır bir de arada bir siyah krizim tutuyor o kötü o kadar açıyorum tam rengi tutturuyorum hadii siyahh :32: sonra 1 ay geçmeden sil baştan :33:

ali ağaoğlu gibi bu değil bu hiç değil bunlar sıradan daha farklı bir şey istiyorum insanlar mutlu olsun istiyorum :27:
:1::9::1::9:
:7:şerefine örnek cuk oturdu...yok siyah kısmını ben yapmıyorum Allah tan tutuyorum kendimi.Çünkü inatla bana siyahı yakıştıran arkadaşlarım başımın ettini yiyo...
Ben frenliyorum yakıştırıyorum bende ama cık yani...Bu kendime yapmış olacağım en dehşet komplo olur...
Yosun yeşilim bile iyi kalıyo yanında:27:

Canımcım yazmışımdır diye düşünüyorum ama madem aklın takılıyo ve karışık bi ara bunu tutam denemesiyle bi tutama 6lık maviyle diğerine 9luk ya da duruma göre 12likle denersen mavi koyultuyo gibi bi düşünceyi kafandan atmış olursun ya da olursunuz ;) Atıyorum açmaya çalışırken oldu ya da zaten bakırlıydı ya da komple yoğun bakırdı saçlarınız siz hem onları soldurup kaybedip hem küllü sarı tonlarına ulaşmaya çalışırken bu kritik aşamada saçınıza küllü sarıyı 9 ya da 12likle maviyi 6lıkla ceviz ya da yarım katarsanız o zemine tam tersi etki yaratması kaçınılmaz...Bunu son kez yazıyım artıkın bana da yazık:)))
Eklentide paylaştım nedeni ikisini de ayrı gösterebilmek...
1.si sırf gümüşle küllü sarı rengim karışımı Dipleri zoom larsanız o bakır yansımaları kapatıp yerine parlak bi sarımsı görüntü veriyo...
2si maviyle
Bu da küllülük durumu işte ne kadar küllü resimden görünümü tartışılır ama küllü benim aynaya baktığımda gördüğüm;) zaten biliyosunuz dibimi açmaya çalışıyodum şapşallık etmiştim düzeltim diplerin uçlarla ars.yarım ton kadar artık...mutluyum bundan sonrakilerde eksik boyalarımı da tamamlayınca tonunu değiştirmeden moduma ve saçıma göre külünü artırıp azaltırım diye düşünüyorum resimde isteyen olursa paylaşırım müsait old.ve yeni denemeler boya ya da cila uyguladığımda... Tabi bunu artık eklenti olarak yapmıyım diyorum çünkü google görsellerde net olmasa da görünmekten hoşnut değilim...Hepinize küllü günler...

Hmm... Sincik anladim canim sagol. Bu renklere bayildim... Iste sacimin en son hali, guneste ve oda icinde
$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Sun çok güzel olmuş renk akınca çok ta açılmış rengi boya yapmadın değil mi en son koyduğun fotoğraftan sonra :32:

valla bencede daha aynısını yapabilip koyan olmadığına göre bu işte bi iş var :))))

ben yaptım süper oldu:52::52::52::52:teşekkürler gurgur..sen olmasan turunculuklardan kurtulmanın ve küllü olmanın yolunu bi türlü bulamıcaktım belkide:16::16:someone'cığım hele sana ne kadar teşekkür etsem azdır:16::16:bıkmadan usanmadan kaç gündür benle ilgilendin..işte eserin..

Eklentiler

• $2012-11-27 10.57.08.jpg
    $2012-11-27 10.57.08.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 202
  • $2012-11-27 10.56.17-1.jpg
    $2012-11-27 10.56.17-1.jpg
    16,6 KB · Görüntüleme: 209
  • $2012-11-27 10.59.18-1.jpg
    $2012-11-27 10.59.18-1.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 214
Son düzenleme:
ben yaptım süper oldu:52::52::52::52:teşekkürler gurgur..sen olmasan turunculuklardan kurtulmanın ve küllü olmanın yolunu bi türlü bulamıcaktım belkide:16::16:someone'cığım hele sana ne kadar teşekkür etsem azdır:16::16:bıkmadan usanmadan kaç gündür benle ilgilendin..işte eserin..

Oooh küllü de küllü küllü de küllüüüü...
Ben boyadım boyuyorum haberleşiriz diye önce maili açtım geri sayım yaparım diyodum;) ii uyumuşum...
Tam süpriz oldu bana da....
Süpersiiin çok mutlu oldum Küllüler aşkına ilk boyanda hemde....;)
Çok tatlı olmuş senin içine sindimi peki önemli olan bu ??? Bakır yansıma kayıp mı tamamen???
Bi cornflakes yiyim pc den bakıcam teldeyim yine
Ellerine sağlık canım...Senin eserin zaten sen ben farketmez ki Saçın artık küllü ya...çok çok öptüm becerikli arkadaşım benim ;)

Oooh küllü de küllü küllü de küllüüüü...
Ben boyadım boyuyorum haberleşiriz diye önce maili açtım geri sayım yaparım diyodum;) ii uyumuşum...
Tam süpriz oldu bana da....
Süpersiiin çok mutlu oldum Küllüler aşkına ilk boyanda hemde....;)
Çok tatlı olmuş senin içine sindimi peki önemli olan bu ??? Bakır yansıma kayıp mı tamamen???
Bi cornflakes yiyim pc den bakıcam teldeyim yine
Ellerine sağlık canım...Senin eserin zaten sen ben farketmez ki Saçın artık küllü ya...çok çok öptüm becerikli arkadaşım benim ;)

sana mailden daha çok resim yolladım..dayanamadım bürsürü çektim:60:sana taa sabah mail attım boyadım diye ama görmedin heralde:44:yaşasın küllüler aşkına..ben çok beğendim..bazı resimlerde bakırlık var ama oda flaştan çıkmış heralde..çoğu bakırsız zaten görüceksin,heryerde resim çektim:27:

CANIM GÜLE GÜLE KULLAN ÇOK HOŞ OLMUŞ..önceki saç renginide koyabilirmisin..:10:

sana mailden daha çok resim yolladım..dayanamadım bürsürü çektim:60:sana taa sabah mail attım boyadım diye ama görmedin heralde:44:yaşasın küllüler aşkına..ben çok beğendim..bazı resimlerde bakırlık var ama oda flaştan çıkmış heralde..çoğu bakırsız zaten görüceksin,heryerde resim çektim:27:

oooh çok şükür evet tatlım ben onu nasıl görmedim bakıyorum o zaman hemen;)
Beğenmene çok sevindim:21:

3-4-5-8 favorilerim arasında:9::9::9:
:21:küllüler aşkınaaa:15: değmiş valla boyalar ve sen çok iyi bi ikili olmuşsunuz Ellerine sağlık tek başına boyadığını bildiğimden mi öncesi sonrasını bildiğimden mi hayran olmamak mümkün değil Ellerine sağlık çok çok güzel olmuş:42:
Kaptın sen küllü formülünü artık canım kimse tutamaz seni:1::21:
:nazar::nazar::nazar:

Back