Hakikaten senin resmin nerde??? Hani siyahtı onu ilk başta sakın denemeyin lafın üstüne hiç paylaşmadın ....Uyarıysa tam yap dimi ama???
Kimse siyah olmasın diye...Sonra bi de istikrarlı davranıp tam bi yaz şu karışımlarını çelişkili yorumların yerine... Siyahtı resim yoktu ortada... Şimdiler de siyah değilde koyu ton yani diyosun ama hala resim yok ortada...
Arkadaşım çabana sağlıkta kimi kandırıyosun sen???
1deli kuyuya bi taş atmış 40 akıllı çıkaramamış durumuna getirmeye çalışıyosun amaaa...
Ben inanıyorum ki bu forum da o 40 akıllı küllü olacakta sen o bir türlü rengine karar veremediğin saçınla böyle seyrediceksin anca...
Madem kimse denemesindi niye hala forumdasın sen
))
Öncesi sonrası yapsan foyan çıkıcak meydana bunun farkındasın ayrıca o yüzden resim atmıyosun bu arada sen bu karışımı uygulayan az çok boya konusunda deneyimi bilgisi olan herkeste anlayabilir de zaten....
Boşa çabalıyosun komik oluyosun Hiçte inandırıcı değilsin...
Ama bunun içinde bir çaba harcıyosun ya ben buna yine de Emeğine sağlık derim...
Bu çabanı tersi yönde kullanmaya karar verirsen seni de elbirliğiyle küllü yaparız bunu da bil yani...
Ama o zamanda çok net söylüyorum O küllü saçla uyandığın her Allah'ın günü de bu forumu açıp başta Forum Sahibesi olmak üzere herkesten özür dilemen şartıyla kabul edebilirim arkadaşım...
Hakkında hayırlısı....