• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

Çok saol cnm oreal lemi açıosn peki yoksa koleston açıcılarla filan mi
rica ederim canım ilk önce nevacolorun renk açıcı mavi tozuyla açtım.daha sonra emblaze renk açıcıyla açtım dediğim gibi karıştırarak.
ben dediğimde herkes bişeyleri suçladı ama
görüyosunuz kızlar siyah gibi çıkıyor..
canım benim de siyah gibi görünüyordu boya saçımdayken ama yıkayınca açık kahve oldu kızıllıkların gittiği söylenemez ama turuncu görünmüyo artık ışık altında sadece kızıl parlıyor.Zaten bir mucize beklemiyordum ilk boyamada ama zamanla kapanır diye düşünüyorum.
gerek işyerimden gerekse evden takip ettiğimi daha önce söylemiştim. bir fırtına koptu gitti :))
şimdi ne foto var ne bişi, bekliyorum ama.

foto çektim az önce yükleyeyim ama telefondan çektiğim için renk bir acayip oldu.eve gidince dijitalden de çekip atacağım
$Fotoğraf1594.jpg
dediğim gibi mucize beklemiyordum öncekine nazaran kızıllıklar gitti :42: saçlarımı da sadece kuruttum o yüzden elektriklenmiş :51:

rica ederim canım ilk önce nevacolorun renk açıcı mavi tozuyla açtım.daha sonra emblaze renk açıcıyla açtım dediğim gibi karıştırarak.

canım benim de siyah gibi görünüyordu boya saçımdayken ama yıkayınca açık kahve oldu kızıllıkların gittiği söylenemez ama turuncu görünmüyo artık ışık altında sadece kızıl parlıyor.Zaten bir mucize beklemiyordum ilk boyamada ama zamanla kapanır diye düşünüyorum.

foto çektim az önce yükleyeyim ama telefondan çektiğim için renk bir acayip oldu.eve gidince dijitalden de çekip atacağım
Eki Görüntüle 559904
dediğim gibi mucize beklemiyordum öncekine nazaran kızıllıklar gitti :42: saçlarımı da sadece kuruttum o yüzden elektriklenmiş :51:

maşallah. saçların güzel. sarı siyah fark etmez.
turuncu değil ama kızıllık var evet.

ya bizim saçlarda bi tuhaflık var yada gurgur çok marifetli ki bu boyalarla o renge dönebilmiş..

ya bizim saçlarda bi tuhaflık var yada gurgur çok marifetli ki bu boyalarla o renge dönebilmiş..
taban rengi de çok önemli benim saçlarım simsiyahtı açtım kırmızı oldu sonra turuncu oldu ve artık boyayı kabul etmiyor saçlarım o yüzden benim sıkıntım
yine gurgur un sayesinde biraz rengi düzeldi :16:
maşallah. saçların güzel. sarı siyah fark etmez.
turuncu değil ama kızıllık var evet.

teşekkür ederim fotoğrafta olduğundan daha kızıl göründü normalde daha farklı bir renk :32:

benim saçlarım gurgurun önceki saçı gibiydi tam olarak..
neyse arkadaşlar umarım istediğiniz renklere ulaşırsınız.

Eki Görüntüle 559904

Masallah saclarina. Nazar degmesin, cok gur ve saglikli gorunuyor.:nazar:

ben anladım sıkıntıyı çıkartan mavi boya kendi saçımdan önce sadece gümüşle ablamın saçını boyadım çok güzel oldu
benimki de siyah gibi koyu duruyor su an hala bekliyorum

açmadan zor olabilir koyu olduysa :20:

Ben de ondan suphelendim. Mavi boyayi koyultuyor sanirim. Ama asil kullulugu veren de maviymis...

Ben de ondan suphelendim. Mavi boyayi koyultuyor sanirim. Ama asil kullulugu veren de maviymis...
bir daha kine daha az koyarım sanırım maviyi saçlarımın akma durumuna göre ama ben bu tonları seviyorum zaten çok çok açık değil tonu doğal saç rengim gibi sadece kızıl yansımadan kurtulmam gerek.saçlarımın dipleri de çok tatlı bir renk oldu bu karışımla uzatacağım saçlarımı artık :36:
kutularin icinde cikan mavi tozlar acici olarak kullaniliyo

kizlar hamilelikte sac boyanir mi?
boyasam zarari olur mu?
bahsettiğimiz mavi tüp boya şeklince toz açıcı olanlardan değil :40: hamilelik konusunda bir şey diyemeceğim bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :34:

bir daha kine daha az koyarım sanırım maviyi saçlarımın akma durumuna göre ama ben bu tonları seviyorum zaten çok çok açık değil tonu doğal saç rengim gibi sadece kızıl yansımadan kurtulmam gerek.saçlarımın dipleri de çok tatlı bir renk oldu bu karışımla uzatacağım saçlarımı artık :36:

bahsettiğimiz mavi tüp boya şeklince toz açıcı olanlardan değil :40: hamilelik konusunda bir şey diyemeceğim bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır :34:

Evet, rengini ben de begendim. Cok guzel :nazar: Ne kadar mavi eklediniz? Ben de bu karisimi kullanicam artik. Sadece daha acik boya daha az mavi ile

Evet, rengini ben de begendim. Cok guzel :nazar: Ne kadar mavi eklediniz? Ben de bu karisimi kullanicam artik. Sadece daha acik boya daha az mavi ile

teşekkürler canım :16: ceviz kadar mavi ekledim biraz daha fazla da gümüş ekledim 8.1 ve 9.1 nevacolor boyaya :32:

Gule gule kullanin. Cok hos gercekten... :46: gumus ben eklemedim, bi de onu ekliycem ama en az 10 gun falan beklerim. Fark eder sanirim.
:16:
bir kaç yıkama sonra eğer yine kızıllaşırsa sadece cila yapacağım mavi ve gümüşle
geçen sene ki fotoğraflarıma baktım da aralıkta yaklaşık bu renkteymiş ben mavi gümüş kullanmadan baya kumral yapmışım şubata kadar kısmetse bu senede olacak inşallah :16:

canım ceviz kadar mavi çok fazla bence..ben tırnak kadar koymuştum..
belkide mavi hiç katılmamalı bilemedim..hangimizin yaptığı doğru.

:16:
bir kaç yıkama sonra eğer yine kızıllaşırsa sadece cila yapacağım mavi ve gümüşle
geçen sene ki fotoğraflarıma baktım da aralıkta yaklaşık bu renkteymiş ben mavi gümüş kullanmadan baya kumral yapmışım şubata kadar kısmetse bu senede olacak inşallah :16:

Bonito resimlerine baktım öncesi sonrası emin adımlarla iyi gidiyosun...Iıım normlde zaten kızıla ya da bakıra boyanmış saç ışıktan resimden yansımdan v.s.farklı çıkıyo... tamamen kaybolmamış dediğin gibi ama bi de resim faktörü eklendiğinde sen bu işi halledersin diyorum...Maviyi diğer boyamanda cevizden daha küçük bi kuruyemiş olarakta kullanabilirsin...Söylediğin şekilde bende denemek istiyorum sırf mavi gümüşle denersem mutlaka resim koyarım rengimiz farklı tabi ki ama benim oranımın 2katı sana olur hesabıyla orta karar bişey çıkarırsın oranlarda....

Canımcım yazmışımdır diye düşünüyorum ama madem aklın takılıyo ve karışık bi ara bunu tutam denemesiyle bi tutama 6lık maviyle diğerine 9luk ya da duruma göre 12likle denersen mavi koyultuyo gibi bi düşünceyi kafandan atmış olursun ya da olursunuz ;) Atıyorum açmaya çalışırken oldu ya da zaten bakırlıydı ya da komple yoğun bakırdı saçlarınız siz hem onları soldurup kaybedip hem küllü sarı tonlarına ulaşmaya çalışırken bu kritik aşamada saçınıza küllü sarıyı 9 ya da 12likle maviyi 6lıkla ceviz ya da yarım katarsanız o zemine tam tersi etki yaratması kaçınılmaz...Bunu son kez yazıyım artıkın bana da yazık:)))
Eklentide paylaştım nedeni ikisini de ayrı gösterebilmek...
1.si sırf gümüşle küllü sarı rengim karışımı Dipleri zoom larsanız o bakır yansımaları kapatıp yerine parlak bi sarımsı görüntü veriyo...
2si maviyle
Bu da küllülük durumu işte ne kadar küllü resimden görünümü tartışılır ama küllü benim aynaya baktığımda gördüğüm;) zaten biliyosunuz dibimi açmaya çalışıyodum şapşallık etmiştim düzeltim diplerin uçlarla ars.yarım ton kadar artık...mutluyum bundan sonrakilerde eksik boyalarımı da tamamlayınca tonunu değiştirmeden moduma ve saçıma göre külünü artırıp azaltırım diye düşünüyorum resimde isteyen olursa paylaşırım müsait old.ve yeni denemeler boya ya da cila uyguladığımda... Tabi bunu artık eklenti olarak yapmıyım diyorum çünkü google görsellerde net olmasa da görünmekten hoşnut değilim...Hepinize küllü günler...

Eklentiler

• $8.1 gümüþ-001.jpg
    $8.1 gümüþ-001.jpg
    89,8 KB · Görüntüleme: 168
  • $Kk blaaa-001.jpg
    $Kk blaaa-001.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 151
Back