• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

yaa bu arada canm ben yne sana bşey sorcam ama:26:

boyamaya diplerden mi uçtan mı başlamalıyım? ben saçımı boyarken açık bi renkse hep uçlardan başlarım. diplerin çok açık olmasını istemem..oyüzden sordum..

bide ne kdar bekletmeliyim boyayı saçta?? saçlarını boyayan arkdaşlar 15-20 dk demiş hep..o kdr süre yeterli midir:26:

aynen tatlım dipleri en son boyaman gerek.. yoksa dipler daha açık oluyor hem boyasız olan kısım daha çabuk alıyor boyayı hemde kafanın tepesi daha sıcak olmasından dolayı en son orayı boyuyoruz ilk önce saç boyları yıkamadan 10 dk önce dipler.. mümkünse bi arkadaşından yardım al daha rahat olur..
süre konusuna gelince canım arkadaşlar su saç kremi yağ ekleyerek cila yaptıkları için 15- 20 dk bekletiyorlar onların amacı rengi açmak değil doreliği yook edip küllü tonlara getirmek sen boya yapıp açıcaksın o yüzden boyanın üzerinde yazan süreyi dikkate al..

aynen tatlım dipleri en son boyaman gerek.. yoksa dipler daha açık oluyor hem boyasız olan kısım daha çabuk alıyor boyayı hemde kafanın tepesi daha sıcak olmasından dolayı en son orayı boyuyoruz ilk önce saç boyları yıkamadan 10 dk önce dipler.. mümkünse bi arkadaşından yardım al daha rahat olur..
süre konusuna gelince canım arkadaşlar su saç kremi yağ ekleyerek cila yaptıkları için 15- 20 dk bekletiyorlar onların amacı rengi açmak değil doreliği yook edip küllü tonlara getirmek sen boya yapıp açıcaksın o yüzden boyanın üzerinde yazan süreyi dikkate al..

çoook mercy canım tekrar:16:

maviyi fındık kadar koyman yeterli olacaktır değl mi? maviden korkuyorum:1:

ne demek canım inşallah kafa kafaya verip istediğin tonu elde ederiz :46: canım bende eskiden boyalarıma eklerdim mavi doreliği güzel kırıyo ama şuan gümüş eklediğim için maviyi bazen kullanmıyorum ikisi bi arada riskli oluyo gibi geliyo bana en fazla fındık kadar ekliyorum ama gümüşü 1/2 oranına yakın kullanıyorum yani; bi tüp boyaya yarım tüp gümüş fındık kadar mavi benim deneyimlediğim oran bu.. ben bunla bildiğin turuncu kafamı küllü yapıyorum.. % 12 lik oksidan suyunu sakın unutma ama tatlım yoksa rengin açılmaz

ne demek canım inşallah kafa kafaya verip istediğin tonu elde ederiz :46: canım bende eskiden boyalarıma eklerdim mavi doreliği güzel kırıyo ama şuan gümüş eklediğim için maviyi bazen kullanmıyorum ikisi bi arada riskli oluyo gibi geliyo bana en fazla fındık kadar ekliyorum ama gümüşü 1/2 oranına yakın kullanıyorum yani; bi tüp boyaya yarım tüp gümüş fındık kadar mavi benim deneyimlediğim oran bu.. ben bunla bildiğin turuncu kafamı küllü yapıyorum.. % 12 lik oksidan suyunu sakın unutma ama tatlım yoksa rengin açılmaz

ay inşallah canm yaa:16:

ozmn bende yarım tüp gümüş ve fındık kdr mavi koysam olur.telaşımda hafifler böylece brz dha:1:

ya kbakma benmde aklıma taksit taksit geliyo ama sormamda lazm:1:

saçı boyadıktan sonra bir dahaki boyamayı ne zaman yapmalıym? 2hafta yeterlidir değl mi?saçımı normal boyarken istemedğm bi sonuç elde ettysem

en fazla 2hafta bekleyebliyodum:1: bide bu boyayacağm renklerle (açık küllü sarı ve yoğun açıcı küllü) çok çok açık bi renk olmaz dimi ikinci boyamada?ozmn

boyarken kırmam lazm biraz rengi..

canım aslında senin istediğin sarıyı elde etmek açıcı kullanmadan baya zor aslında orielle bi kere de elde edilebilirsin ama oriel yıpratır saçı ondan %12 iyle çok daha az bi yıpranmayla 2 seferde yapalım diyorum burdaki maviyle gümüşü eklememizinde amacı evde açık renklere boyadığımızda her halukarda bir kızıl yansıma dorelik oluyor ondan kaçınmak kötü bi renk olacağını sanmıyorum sadece ilk boyamada istediğin tonlardan biraz koyu olabilir oda senin moralini bozmasın sakın eminim oda yakışır.. kuaförlerde ilk boyada tutturamaz genelde ikinci de oturur renk derler.. dediğiin gibi 2 hafta iyi bi süre hemen yaparsan üst üste boya genelde tutmuyor çabuk akıyor bide rengin ne olduğu 2 yıkamadan önce anlayamazsın uzun süre bekleyincede dipler baya çıkıyo en ideali 15-20 gün içinde boyamak..

canım aslında senin istediğin sarıyı elde etmek açıcı kullanmadan baya zor aslında orielle bi kere de elde edilebilirsin ama oriel yıpratır saçı ondan %12 iyle çok daha az bi yıpranmayla 2 seferde yapalım diyorum burdaki maviyle gümüşü eklememizinde amacı evde açık renklere boyadığımızda her halukarda bir kızıl yansıma dorelik oluyor ondan kaçınmak kötü bi renk olacağını sanmıyorum sadece ilk boyamada istediğin tonlardan biraz koyu olabilir oda senin moralini bozmasın sakın eminim oda yakışır.. kuaförlerde ilk boyada tutturamaz genelde ikinci de oturur renk derler.. dediğiin gibi 2 hafta iyi bi süre hemen yaparsan üst üste boya genelde tutmuyor çabuk akıyor bide rengin ne olduğu 2 yıkamadan önce anlayamazsın uzun süre bekleyincede dipler baya çıkıyo en ideali 15-20 gün içinde boyamak..

anladım canm..yardımların için çok teşekkür ederim çok saol:16:

umarım en kısa zamanda yapabilirim..seni mutlaka hbaerlerm. tekrar teşekkrler:34:

En sevdiğim saç rengi ❤ bir çok kuaför boyayamaz bu rengi tutturamaz valla helal olsun
Cok doğal ve masum bi renk💕

kızlar merhaba 1. sayfaan itibaren her sayfayı dikkatle okudum saçları çok çok güzel olanlar var güle güle kullanın az çok aklımda bişeyler oluştusanırım kendim yapamam ama kuaförümden istesemtarif etsem yaprmı sizci sirde ben kumral dillide küllü sarı istiyorum acaba nasıl yapılacagını anlatırmısınız hani loreal majiblond çok açık dogal küllü sarı o renk olsun istiyorum ayrıca ankarada iyi bir kuaför macgi touch a gidiyorum ben daha iyisi varmı sizcesevgiler teşekürler ayrıca kızlar saçlarm altın sarıdan kuyu bal köpüğünden açık bir renk bir ay oldu hiç boyatmadım dipleri geldi koyu kumral diplerinide açmak gerek dillimi ama küllü istiyorum diplerinide kuaförler ısrarla karamelimsi bişey yepıyor sinir olyuyorum yardım edebilirmisiniz

dipleri böyle uçları sarı olsada olur aslında tamamen sarı istiyorum ama buda olur

Eklentiler

• $kullu-sari-sac-modelleri-1.png
    $kullu-sari-sac-modelleri-1.png
    174,3 KB · Görüntüleme: 423
Canım ben yanlıs anlasıldım sanırım bu sacın aynısı dııl uclarındakı kullu acık sarı rengı nasıl elde edebılırım dıe sormustum

o zaman şöyle yapsamm lutfen birisi fikir versin loreal süper açık küllü sarı mavi ve azıcık gümüş koysam maviyide az koysam nasıl olur birde başka koyu yoğun küllü koymam gerekirmi gurgurcum yardım etsen birde açlarımın di kısmı koyu kumral bir parmak kalan kısmı bal rengi gibi ben küllü istiyorum ama sarı ve açık o zaman 12 lik açıcımı koyucam birde açıcıyı boyaylamı karıştırıcam yoksa önce açıp üzerine boyamı sürücem yardım ederseniz çok sevinirim

o zaman şöyle yapsamm lutfen birisi fikir versin loreal süper açık küllü sarı mavi ve azıcık gümüş koysam maviyide az koysam nasıl olur birde başka koyu yoğun küllü koymam gerekirmi gurgurcum yardım etsen birde açlarımın di kısmı koyu kumral bir parmak kalan kısmı bal rengi gibi ben küllü istiyorum ama sarı ve açık o zaman 12 lik açıcımı koyucam birde açıcıyı boyaylamı karıştırıcam yoksa önce açıp üzerine boyamı sürücem yardım ederseniz çok sevinirim

bende küllü sarı bi renk elde etmek içn uğraşıyorum. ben yarım tüp gümüş,bi fındık kadar mavi,açık küllü sarı ve yoğun açıcı küllü

ile boyıcam saçımı. ilk boyamada ztn oturmıcak istediğimz renkler.banada burdan bi arkadaş yardımcı oldu saolsun.henüz boyayamadım ama boyayınca mutlaka paylaşıcam.

ve unutmadan boya ile açıcıyı karıştırcaksın...

Son düzenleme:
Küllü renge boyatmak istıyroum sacımı ama kendım asla boyamam ole bır becerım yok her kuaforde yapamıoo off guzel bır kuafor bulsam yaptırcm

tekrar selam.. bundan 10 gün kadar önce şöyle bir konu açmıştım..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html

ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))

Eki Görüntüle 408419 Eki Görüntüle 408420

çok güzel olmuş darısı başımıza :)

tekrar selam.. bundan 10 gün kadar önce şöyle bir konu açmıştım..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/522733-acik-kullu-kumral-hayalim-icin-yapmam-gerekir.html

ama ne yardım eden olmuştu ne de bir öneri.. benim durumumda bir çok kişi olduğunu biliyordum.. ama nedense konum arada kaynayıp gitmişti.. neyse ben o gün bahsettiğim siparişleri verip kafama göre bi boya karışımı yapıp saçımı sonunda gerçekten açık küllü kumrala çevirebildim.. yaptığım büyük bi riskti ama oldu.. ne demişler risk almadan başarıya ulaşılmaz:))

Eki Görüntüle 408419 Eki Görüntüle 408420

nasıll güzel bir renk bu böylee yaaaa bende deneyeceğim inşallah aynısı olur çünkü tam istediğim renk

aynen ya sürekli farklı ışıklarda saçıma bakıyorum. fotolarda resmen bakır çıkıyo valla sinir oluyorum ozaman da.. saçlarım çok yıpranmadı ama yine bir iki ay bekliyim . senin tarifini mutlaka yapcam ama..
bak bu resimde küllüyü yakaladığım an :))
Eki Görüntüle 408531
bu da floresan ışığındaEki Görüntüle 408535

dışarda kızıl gibi ama.

seninde çok güzel olmuş sen hangi renge boyadın ?

Back