Bonito resimlerine baktım öncesi sonrası emin adımlarla iyi gidiyosun...Iıım normlde zaten kızıla ya da bakıra boyanmış saç ışıktan resimden yansımdan v.s.farklı çıkıyo... tamamen kaybolmamış dediğin gibi ama bi de resim faktörü eklendiğinde sen bu işi halledersin diyorum...Maviyi diğer boyamanda cevizden daha küçük bi kuruyemiş olarakta kullanabilirsin...Söylediğin şekilde bende denemek istiyorum sırf mavi gümüşle denersem mutlaka resim koyarım rengimiz farklı tabi ki ama benim oranımın 2katı sana olur hesabıyla orta karar bişey çıkarırsın oranlarda....
canım ceviz kadar mavi çok fazla bence..ben tırnak kadar koymuştum..
belkide mavi hiç katılmamalı bilemedim..hangimizin yaptığı doğru.
haftaya kadar bu koyuluğu akacak zaten 2-3 yıkamaya o zaman dediğin gibi daha az mavi ve gümüşle cila yapacağım sadece duruma göre belki azcık 9.1 de koyarım
bundan önce boyadığım 7.1 her yıkamamda değişik bir renk almıştı.saçımı her yıkayıp gidişimde okula yine mi boyadın saçını diye soruyorlardı
şu anki rengi güneşte açık kahve turuncu-sarı yansımalı bir renk
bu arada boyarken saç diplerim mor gibi bi renk oldu ama bendeki ne cesaretse artık öyle görmeme rağmen bekledim sürenin dolmasınıboyayacak olursanız korkmayın yani öyle bir renkle karşılaşırsanız
geçen seneden kendi saçımın huyunu biliyorum ya o yüzden elimi korkak alıştırmadım hiç
geçen senede bu zamanlar aynı bu tonlarda ama turuncuymuş boyaya boyaya şubatta kumral yeşil-turuncu olmuş
bu sene yine aynı tempoyla devam edersem bu sefer küllü kumral olacağım
koptum aynı tempoyla devam o zaman küllü kumrala
o turuncu olayı gümüşü bilmediğimzden işte...ama artık onu da biliyoruz çok şükür Gurgur sayesinde...
yoksa mavi boyayı dönem dönem uygulardım elimi korkak alıştırarak çünkü sarıydım...
olur yani sen istersin de olmaz mı geçen seneyle bu zamana kıyas yapmış üstüne bide aynı rengi küllü yapıcam demişsin...kafana koymuşsun bitmiş
...
Bende öz eleştiri yapınca şunu farkettim tatminsizlik var...bakıyorum o fotolara sevdiğin ünlü ünsüz küllü ya da başka bi renk saç resimlerini toplarsın ya...bakar iç geçirisin bende bunda istiyorum gibi..
arada kendi arşime bakıyorum yan yana koyunca aynısı olmuş gölgesi güneşi şusu busu bi yerinde...Ama ben yok bu olmadı istediğim ton değil o değil bu değil bozmuşum bi güzel o saçı...Sonra da Bi daha böyle yapma dedim inşallah yapmıycam
ya bizim saçlarda bi tuhaflık var yada gurgur çok marifetli ki bu boyalarla o renge dönebilmiş..
ahh aynı benn aynıı
bende o renk bu renk derken bozdum saçlarımı
hayır bir de arada bir siyah krizim tutuyor o kötü o kadar açıyorum tam rengi tutturuyorum hadii siyahhsonra 1 ay geçmeden sil baştan
ali ağaoğlu gibi bu değil bu hiç değil bunlar sıradan daha farklı bir şey istiyorum insanlar mutlu olsun istiyorum
evet çok marifetliyimdir ben.. :)
Canımcım yazmışımdır diye düşünüyorum ama madem aklın takılıyo ve karışık bi ara bunu tutam denemesiyle bi tutama 6lık maviyle diğerine 9luk ya da duruma göre 12likle denersen mavi koyultuyo gibi bi düşünceyi kafandan atmış olursun ya da olursunuzAtıyorum açmaya çalışırken oldu ya da zaten bakırlıydı ya da komple yoğun bakırdı saçlarınız siz hem onları soldurup kaybedip hem küllü sarı tonlarına ulaşmaya çalışırken bu kritik aşamada saçınıza küllü sarıyı 9 ya da 12likle maviyi 6lıkla ceviz ya da yarım katarsanız o zemine tam tersi etki yaratması kaçınılmaz...Bunu son kez yazıyım artıkın bana da yazık:)))
Eklentide paylaştım nedeni ikisini de ayrı gösterebilmek...
1.si sırf gümüşle küllü sarı rengim karışımı Dipleri zoom larsanız o bakır yansımaları kapatıp yerine parlak bi sarımsı görüntü veriyo...
2si maviyle
Bu da küllülük durumu işte ne kadar küllü resimden görünümü tartışılır ama küllü benim aynaya baktığımda gördüğümzaten biliyosunuz dibimi açmaya çalışıyodum şapşallık etmiştim düzeltim diplerin uçlarla ars.yarım ton kadar artık...mutluyum bundan sonrakilerde eksik boyalarımı da tamamlayınca tonunu değiştirmeden moduma ve saçıma göre külünü artırıp azaltırım diye düşünüyorum resimde isteyen olursa paylaşırım müsait old.ve yeni denemeler boya ya da cila uyguladığımda... Tabi bunu artık eklenti olarak yapmıyım diyorum çünkü google görsellerde net olmasa da görünmekten hoşnut değilim...Hepinize küllü günler...
Sun çok güzel olmuş renk akınca çok ta açılmış rengi boya yapmadın değil mi en son koyduğun fotoğraftan sonra
öylesin aksi de marifet istiyo herkes marifetli yani bu durumda
valla bencede daha aynısını yapabilip koyan olmadığına göre bu işte bi iş var :))))
ben yaptım süper olduteşekkürler gurgur..sen olmasan turunculuklardan kurtulmanın ve küllü olmanın yolunu bi türlü bulamıcaktım belkide someone'cığım hele sana ne kadar teşekkür etsem azdır bıkmadan usanmadan kaç gündür benle ilgilendin..işte eserin..
Oooh küllü de küllü küllü de küllüüüü...
Ben boyadım boyuyorum haberleşiriz diye önce maili açtım geri sayım yaparım diyodumii uyumuşum...
Tam süpriz oldu bana da....
Süpersiiin çok mutlu oldum Küllüler aşkına ilk boyanda hemde....
Çok tatlı olmuş senin içine sindimi peki önemli olan bu ??? Bakır yansıma kayıp mı tamamen???
Bi cornflakes yiyim pc den bakıcam teldeyim yine
Ellerine sağlık canım...Senin eserin zaten sen ben farketmez ki Saçın artık küllü ya...çok çok öptüm becerikli arkadaşım benim
sana mailden daha çok resim yolladım..dayanamadım bürsürü çektimsana taa sabah mail attım boyadım diye ama görmedin heralde:44:yaşasın küllüler aşkına..ben çok beğendim..bazı resimlerde bakırlık var ama oda flaştan çıkmış heralde..çoğu bakırsız zaten görüceksin,heryerde resim çektim
sana mailden daha çok resim yolladım..dayanamadım bürsürü çektimsana taa sabah mail attım boyadım diye ama görmedin heralde:44:yaşasın küllüler aşkına..ben çok beğendim..bazı resimlerde bakırlık var ama oda flaştan çıkmış heralde..çoğu bakırsız zaten görüceksin,heryerde resim çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?