ohh ne güzeltamam canım sevindiririm...küllüde küllü,küllüde küllüü
Anlaştık küllü de küllü yihaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzeltamam canım sevindiririm...küllüde küllü,küllüde küllüü
sen işine bak daha doğrusu yapamadığın işine :))
yalan söyleyecek halim yok..demekki sen ufak şeyler için yalan söyleyen bi tipsin..
şuraya senden başka boş şeyler yazan yok..roman yazmışsın ama yapabildiklerin daha doğrusu yapamadıkların ortada..
eğer anlaman varsa kablomu bulamadığımı ve resmi atamadığımı söylemiştim ..hadi qüzelim..sen saçlarınla uğraşmaya devam et )
boş şeyler dediğin ne?yazdıklarıyla burda herkese yardımcı olmaya çalıştı bunlarmı boş şeyler...
büyük marketlerde bulabileceğini pek sanmıyorum ancak kuaför malzemeleri satan yerlerde bulursun net haricinde
mavi saçı koyulaştırıyor onun yerine gümüş ya da kül grisi kullansan daha iyi olur açık renk istiyorsan
haa bir de unutmadan taban yeterince açılmamışsa kızıllar üzerinde çok çok etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama bakırsa durum değişir tabii
benim saçlar kızıldı
dışarıda gün ışığında sarı-bakır flashta kızıl çıkıyor hala
yok cnm daha açık istemiyorum. saçlarım kumrala çalıyır ztn pek sorun yaşıcamı sanmıyorum. konu sahibi arkdşta mavi kullanmış ama onun yerine kül grisi mi kullan dyosun yani? neyse araştrcaz artık brz daha.saol cnm cvbn için
rica ederim canım ne demek
mavinin ayarını tutturmak biraz zor oluyor.fazla kaçarsa baya koyulaştırıyor rengi o bakımdan uyarmak istedim ben dahi bir kaç kişi bu sıkıntıyı yaşadı çünkü ama akıyor tabi zamanla
he birde unutmadan kül grisi çok koyu bi ton onu sakıl kullanma saçını çok koyulaştırır aman diyim bak o renk bu Gardorabınızın rengi, Alışverişin Zevki.. | gardorap.com
senin kullanman gereken gümüş rengi boya NEVACOLOR PREMIUM 9.01 GÜMÜŞ - Kalıcı Krem Saç Boyası 50 g Tüp renklere bakarsan anlarsın zaten.. nevacolor marka olanı parfümerilerde bulabiliyorsun aklında bulunsun diğer markaları ya internetten yada kuaför malzemeleri satan yerlerden alabilirsin ancak
tatlım ilk boyamada tam istediğin gibi olmayabilir ton olarak ama ikinciyi boyadığında tam oturur ama muhakkak dediğim gibi öncelikle bir tutamda dene çünkü istediğin gibi bişi olmazsa tüm saça hayal kırıklığına uğramanı istemeyiz dimi hadi bende heyecanla bekliyorum olursa fotoları bekleriz ve muhakkak % 12 oksidan suyu kullan çünkü boya boyayı açmıyoo oksidan volümü yükseldikçe renk bir iki ton açılıyo uyarayım dedim tekrar
inşallah olur canım ya taşınma işleri içinde kolay gelsin ayrıca.. boyayacağın zamana kadar burdan başka arkadaşlarda belki fikir verirler bende 10 yıldır saçımı boyayan her renge sokan bir insan olarak şuan kızıl siyahtan açık kumrala döndüm evde dinlendirmeye aldım artık bakım topiclerinde dolanıyorum şimdilik