• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sonunda küllü açık kumral hayalime kavuşabildim.. darısı başınıza:)

sen işine bak daha doğrusu yapamadığın işine :))
yalan söyleyecek halim yok..demekki sen ufak şeyler için yalan söyleyen bi tipsin..
şuraya senden başka boş şeyler yazan yok..roman yazmışsın ama yapabildiklerin daha doğrusu yapamadıkların ortada..
eğer anlaman varsa kablomu bulamadığımı ve resmi atamadığımı söylemiştim ..hadi qüzelim..sen saçlarınla uğraşmaya devam et ;))

boş şeyler dediğin ne?yazdıklarıyla burda herkese yardımcı olmaya çalıştı bunlarmı boş şeyler...

boş şeyler dediğin ne?yazdıklarıyla burda herkese yardımcı olmaya çalıştı bunlarmı boş şeyler...

Sakın canım iyi niyetinin farkındayım biliyorum teşekkür ederim;) Ama bu uslübla yazışan birine kesinlikle yorumda bulunmana izin veremem anlatabildi mi???
Lütfen burda kalsın devamını getirme anlaştık sayıyorum;) Anlaştık mı???

kızlar biraz sakin hayırdır hayatınız yolunda değil herhalde sataşmaya çalışıyosunuz..
umarım allah sizide mutlu eder.. haha :))

kızlar elmde kolestonun 8.1 açk küllü sarı ve 9 sarı renkleri var ben bu renklere gümüş ve maviyi eklersem sizinki gibi küllü olabilir miyiiiim??:16:

bide nekdr oksidan koymalyım? he bide netten sipariş edebilitem yok. büyük marketlerde fln bulabilir miyim bunları???

Son düzenleme:
büyük marketlerde bulabileceğini pek sanmıyorum ancak kuaför malzemeleri satan yerlerde bulursun net haricinde :34:
mavi saçı koyulaştırıyor onun yerine gümüş ya da kül grisi kullansan daha iyi olur açık renk istiyorsan :42:
haa bir de unutmadan taban yeterince açılmamışsa kızıllar üzerinde çok çok etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama bakırsa durum değişir tabii :20:
benim saçlar kızıldı
dışarıda gün ışığında sarı-bakır flashta kızıl çıkıyor hala :19:

büyük marketlerde bulabileceğini pek sanmıyorum ancak kuaför malzemeleri satan yerlerde bulursun net haricinde :34:
mavi saçı koyulaştırıyor onun yerine gümüş ya da kül grisi kullansan daha iyi olur açık renk istiyorsan :42:
haa bir de unutmadan taban yeterince açılmamışsa kızıllar üzerinde çok çok etkili olduğunu söyleyemeyeceğim ama bakırsa durum değişir tabii :20:
benim saçlar kızıldı
dışarıda gün ışığında sarı-bakır flashta kızıl çıkıyor hala :19:

yok cnm daha açık istemiyorum. saçlarım kumrala çalıyır ztn pek sorun yaşıcamı sanmıyorum. konu sahibi arkdşta mavi kullanmış ama onun yerine kül grisi mi kullan dyosun yani? neyse araştrcaz artık brz daha.saol cnm cvbn için:34:

yok cnm daha açık istemiyorum. saçlarım kumrala çalıyır ztn pek sorun yaşıcamı sanmıyorum. konu sahibi arkdşta mavi kullanmış ama onun yerine kül grisi mi kullan dyosun yani? neyse araştrcaz artık brz daha.saol cnm cvbn için:34:

rica ederim canım ne demek :42:
mavinin ayarını tutturmak biraz zor oluyor.fazla kaçarsa baya koyulaştırıyor rengi o bakımdan uyarmak istedim ben dahi bir kaç kişi bu sıkıntıyı yaşadı çünkü ama akıyor tabi zamanla :20::21:

rica ederim canım ne demek :42:
mavinin ayarını tutturmak biraz zor oluyor.fazla kaçarsa baya koyulaştırıyor rengi o bakımdan uyarmak istedim ben dahi bir kaç kişi bu sıkıntıyı yaşadı çünkü ama akıyor tabi zamanla :20::21:

çok saol canm:34: senn tecrübelernden yararlanmak isterm:1: bu konuda mavi içn bi fındık büyüklüğü kdr demişler..

sanırım okdr kullanmak gerekiyor..yada senn dedğin gibi kül grisi kullanmak lazım canm.. bilemedm yaa:26:

bu haftasonu boyamayı düşünüyodum ama ev değiştiriyorum taşnma işleri temzlk fln var:120:

şu stres geçtikten hemen ama hemen snra mutlaka boyıcam saçımı inşallah:nazar:

neyse ztn saçın rengi akıcak..ben senn dediğn gbi kül grisi ile karıştırırım..baktm istdğm gbi dğl bdhakne mavi karştırırm:34:

tekrar teşekkr edrm tatlm:34:

bu arada senn saç rengn ne şuanda?küllü mağduru musun sende??:1:

kızlar resim koymadan olmıcak.rengi görüp ona göre akıl verin bana.saçımın şuan ki rengi bu..

$b1.JPG $b3.JPG ilki oda içerisinde,diğeri gün ışığında çekilmş fotolar.

ve görüldüğü üzere diplerde gelmş durumda..şimdi bana konunun ehli arkidişler hangi renkleri neyden ne kadar kullanmam gerektiğini açıklarsa çok sevinrim.:16:

ve bu da tam olarak istediğim renk

$no4.JPG

uçlara doğru daha açılıyo işte o renklerde bişey istiyorum.. umarım cvp verrsiniz. bonita yardmcı olmuştu dün ama resm koyarsam dha net yardmcı olabilrsniz.:16:

canım benimde hemen hemen aynı bu tonlardaydı saçım 11.1 açık küllü sarı boyadım %9 luk oksidanla dorelik geçsin diyede gümüş boya ekledim baya sonuçta saçımdaki dorelikten kurtuldum ama renk açıllmadı külllü açık kumral felan oldu.. bu tonlara geçmek için %12 lik oksidan suyu koyman gerek ve açıcı içeren sarı boyalardan kullanman gerek diye düşünüyorum çünkü seninn saçların 8 tonlarında resim ise 11 tonlarında boya boyayı açmıyor tecrübelerime dayanarak.. birde arkadaşlar gibi uyarayımm mavi boyayı çok dikkatli koymak gerek ben saçımın bi tutamında denedim ilk sayfadaki ölçüleri bildiğin çok koyu yeşil siyaha dönük bi renk oldu :52: 15 dk falan tutmama rağmen herkeste aynı sonucu yaratmıyo malesef.. bence elindeki boyalardan çok ufak ölçülerle bi karışım yap saçının arka tarafında bi tutamın ucunda dene 2-3 cm lik bi yerde.. başkalarının yorumları bi yere kadar zemin rengin saç tipi çok değiştiriyo sonucunu en iyi deneyerek anlayabilirsin

he birde unutmadan kül grisi çok koyu bi ton onu sakıl kullanma saçını çok koyulaştırır aman diyim bak o renk bu Gardorabınızın rengi, Alışverişin Zevki.. | gardorap.com
senin kullanman gereken gümüş rengi boya NEVACOLOR PREMIUM 9.01 GÜMÜŞ - Kalıcı Krem Saç Boyası 50 g Tüp renklere bakarsan anlarsın zaten.. nevacolor marka olanı parfümerilerde bulabiliyorsun aklında bulunsun diğer markaları ya internetten yada kuaför malzemeleri satan yerlerden alabilirsin ancak

he birde unutmadan kül grisi çok koyu bi ton onu sakıl kullanma saçını çok koyulaştırır aman diyim bak o renk bu Gardorabınızın rengi, Alışverişin Zevki.. | gardorap.com
senin kullanman gereken gümüş rengi boya NEVACOLOR PREMIUM 9.01 GÜMÜŞ - Kalıcı Krem Saç Boyası 50 g Tüp renklere bakarsan anlarsın zaten.. nevacolor marka olanı parfümerilerde bulabiliyorsun aklında bulunsun diğer markaları ya internetten yada kuaför malzemeleri satan yerlerden alabilirsin ancak

cevapların içn teşekkür ederm öncelkle:34:

kül grisi aklımı karıştırmışı ztn koyu olduğu için..nereden bulucam diye düşünüyodum bende,netten sipariş etmiyorum çünkü

parfümerilerden boya alıyodum hep ama bu renklerinde olduğuna dikkat etmemiştim hiç.bulunabilmesi çok iyi..

mavi,gümüş,açık küllü sarı ve yoğun açıcı küllü ile başarabilir miyim dersin:26:

tatlım ilk boyamada tam istediğin gibi olmayabilir ton olarak ama ikinciyi boyadığında tam oturur ama muhakkak dediğim gibi öncelikle bir tutamda dene çünkü istediğin gibi bişi olmazsa tüm saça hayal kırıklığına uğramanı istemeyiz dimi hadi bende heyecanla bekliyorum olursa fotoları bekleriz :34: ve muhakkak % 12 oksidan suyu kullan çünkü boya boyayı açmıyoo oksidan volümü yükseldikçe renk bir iki ton açılıyo uyarayım dedim tekrar:3:

tatlım ilk boyamada tam istediğin gibi olmayabilir ton olarak ama ikinciyi boyadığında tam oturur ama muhakkak dediğim gibi öncelikle bir tutamda dene çünkü istediğin gibi bişi olmazsa tüm saça hayal kırıklığına uğramanı istemeyiz dimi hadi bende heyecanla bekliyorum olursa fotoları bekleriz :34: ve muhakkak % 12 oksidan suyu kullan çünkü boya boyayı açmıyoo oksidan volümü yükseldikçe renk bir iki ton açılıyo uyarayım dedim tekrar:3:

çok saol canm:34: dediğim renkleri allıp boyıcam.ve dediğin gibi yapcam önce bi tutamında:34:

ne zman boyarım bilmiyorum..taşınma işimiz var çünkü:43:

ama mutlaka hbrlerm:34:

inşallah olur canım ya taşınma işleri içinde kolay gelsin ayrıca.. boyayacağın zamana kadar burdan başka arkadaşlarda belki fikir verirler bende 10 yıldır saçımı boyayan her renge sokan bir insan olarak şuan kızıl siyahtan açık kumrala döndüm evde dinlendirmeye aldım artık bakım topiclerinde dolanıyorum şimdilik ;)

inşallah olur canım ya taşınma işleri içinde kolay gelsin ayrıca.. boyayacağın zamana kadar burdan başka arkadaşlarda belki fikir verirler bende 10 yıldır saçımı boyayan her renge sokan bir insan olarak şuan kızıl siyahtan açık kumrala döndüm evde dinlendirmeye aldım artık bakım topiclerinde dolanıyorum şimdilik ;)

çok teşekkür ederm canm:16:

bend bi süredir boyuyoum arada hep saçlarımı ama sennki kdr uzun bi süre dğl..saçlarn çok yıpranmştır:31:

bende burdan gördüklerimle yaptm hep saç bakımlarımı..

sanada kolay gelsn tatlım hbrlerm yne:34:

Back