- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
rica ederim canım ilk önce nevacolorun renk açıcı mavi tozuyla açtım.daha sonra emblaze renk açıcıyla açtım dediğim gibi karıştırarak.Çok saol cnm oreal lemi açıosn peki yoksa koleston açıcılarla filan mi
canım benim de siyah gibi görünüyordu boya saçımdayken ama yıkayınca açık kahve oldu kızıllıkların gittiği söylenemez ama turuncu görünmüyo artık ışık altında sadece kızıl parlıyor.Zaten bir mucize beklemiyordum ilk boyamada ama zamanla kapanır diye düşünüyorum.ben dediğimde herkes bişeyleri suçladı ama
görüyosunuz kızlar siyah gibi çıkıyor..
gerek işyerimden gerekse evden takip ettiğimi daha önce söylemiştim. bir fırtına koptu gitti :))
şimdi ne foto var ne bişi, bekliyorum ama.
rica ederim canım ilk önce nevacolorun renk açıcı mavi tozuyla açtım.daha sonra emblaze renk açıcıyla açtım dediğim gibi karıştırarak.
canım benim de siyah gibi görünüyordu boya saçımdayken ama yıkayınca açık kahve oldu kızıllıkların gittiği söylenemez ama turuncu görünmüyo artık ışık altında sadece kızıl parlıyor.Zaten bir mucize beklemiyordum ilk boyamada ama zamanla kapanır diye düşünüyorum.
foto çektim az önce yükleyeyim ama telefondan çektiğim için renk bir acayip oldu.eve gidince dijitalden de çekip atacağım
Eki Görüntüle 559904
dediğim gibi mucize beklemiyordum öncekine nazaran kızıllıklar gittisaçlarımı da sadece kuruttum o yüzden elektriklenmiş
taban rengi de çok önemli benim saçlarım simsiyahtı açtım kırmızı oldu sonra turuncu oldu ve artık boyayı kabul etmiyor saçlarım o yüzden benim sıkıntımya bizim saçlarda bi tuhaflık var yada gurgur çok marifetli ki bu boyalarla o renge dönebilmiş..
maşallah. saçların güzel. sarı siyah fark etmez.
turuncu değil ama kızıllık var evet.
rica ederim canım ilk önce nevacolorun renk açıcı mavi tozuyla açtım.daha sonra emblaze renk açıcıyla açtım dediğim gibi karıştırarak.
canım benim de siyah gibi görünüyordu boya saçımdayken ama yıkayınca açık kahve oldu kızıllıkların gittiği söylenemez ama turuncu görünmüyo artık ışık altında sadece kızıl parlıyor.Zaten bir mucize beklemiyordum ilk boyamada ama zamanla kapanır diye düşünüyorum.
foto çektim az önce yükleyeyim ama telefondan çektiğim için renk bir acayip oldu.eve gidince dijitalden de çekip atacağım
Eki Görüntüle 559904
dediğim gibi mucize beklemiyordum öncekine nazaran kızıllıklar gittisaçlarımı da sadece kuruttum o yüzden elektriklenmiş
ben anladım sıkıntıyı çıkartan mavi boya kendi saçımdan önce sadece gümüşle ablamın saçını boyadım çok güzel oldu
benimki de siyah gibi koyu duruyor su an hala bekliyorum
açmadan zor olabilir koyu olduysa
kizlar hamilelikte sac boyanir mi?
boyasam zarari olur mu?
bir daha kine daha az koyarım sanırım maviyi saçlarımın akma durumuna göre ama ben bu tonları seviyorum zaten çok çok açık değil tonu doğal saç rengim gibi sadece kızıl yansımadan kurtulmam gerek.saçlarımın dipleri de çok tatlı bir renk oldu bu karışımla uzatacağım saçlarımı artıkBen de ondan suphelendim. Mavi boyayi koyultuyor sanirim. Ama asil kullulugu veren de maviymis...
kutularin icinde cikan mavi tozlar acici olarak kullaniliyo
bahsettiğimiz mavi tüp boya şeklince toz açıcı olanlardan değilkizlar hamilelikte sac boyanir mi?
boyasam zarari olur mu?
bir daha kine daha az koyarım sanırım maviyi saçlarımın akma durumuna göre ama ben bu tonları seviyorum zaten çok çok açık değil tonu doğal saç rengim gibi sadece kızıl yansımadan kurtulmam gerek.saçlarımın dipleri de çok tatlı bir renk oldu bu karışımla uzatacağım saçlarımı artık
bahsettiğimiz mavi tüp boya şeklince toz açıcı olanlardan değilhamilelik konusunda bir şey diyemeceğim bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır
Evet, rengini ben de begendim. Cok guzelNe kadar mavi eklediniz? Ben de bu karisimi kullanicam artik. Sadece daha acik boya daha az mavi ile
teşekkürler canımceviz kadar mavi ekledim biraz daha fazla da gümüş ekledim 8.1 ve 9.1 nevacolor boyaya
Gule gule kullanin. Cok hos gercekten...gumus ben eklemedim, bi de onu ekliycem ama en az 10 gun falan beklerim. Fark eder sanirim.
bir kaç yıkama sonra eğer yine kızıllaşırsa sadece cila yapacağım mavi ve gümüşle
geçen sene ki fotoğraflarıma baktım da aralıkta yaklaşık bu renkteymiş ben mavi gümüş kullanmadan baya kumral yapmışım şubata kadar kısmetse bu senede olacak inşallah
Ben de ondan suphelendim. Mavi boyayi koyultuyor sanirim. Ama asil kullulugu veren de maviymis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?