Bizim bu bölge yazın ne kadar sicaksa kışın bı okadar da soğuk :) ayazı çok sert oyuzden domino gibi halılar sıralanırNiye ki? :)
Kışın ev ısıtması olmuyor ondan mi acaba?
Yani ben karasal iklimde büyüdüm. Ev sobaliydi çocukluğumda. O zaman heryer haliydi. Şimdi evler yalıtımlı gerek kalmıyor pek diye düşünüyorum ama. :)
Sen taşınmamış miydin?
Teşekkür ederim ...Güle güle oturun.
Aynen yazın çok sıcak ev serin yalıtım vs var ama kışın illa o halılar açılacak,güneşi kadar don olaylarıda oluyor bulunduğum yerde meyveyi sebzeyi etkiliyor,kent merkezine kar yağmaz ama köylere yağdığı için onun soğukluğu iniyor :) şimdi kaç gündür günlük güneşlik hava var sanki yaz güneş enerjileri suları kaynamış resmen yaz havası gibi.Bizim bu bölge yazın ne kadar sicaksa kışın bı okadar da soğuk :) ayazı çok sert oyuzden domino gibi halılar sıralanır
Burda Ekim sonu Kasım başı demek halı açmak demektir :)
Sansimdan hava güzel valla :)Aynen yazın çok sıcak ev serin yalıtım vs var ama kışın illa o halılar açılacak,güneşi kadar don olaylarıda oluyor bulunduğum yerde meyveyi sebzeyi etkiliyor,kent merkezine kar yağmaz ama köylere yağdığı için onun soğukluğu iniyor :) şimdi kaç gündür günlük güneşlik hava var sanki yaz güneş enerjileri suları kaynamış resmen yaz havası gibi.
Çok teşekkür ederim inşallah daha güzeli nasip olurEvinizin herşeyini çok ama çok beğendim rabbim ağız tadıyla huzur mutlu şekilde oturmayi nasip etsin
En buyuk hayalim rabbim inşallah bana da sizin eviniz gibi genis balkonlu gunes goren ev nasıp etsin
Yüreğinize sağlık teşekkür ederim sizde inşallah :)Sağlıkla ,huzurla,ağız tadıyla güle güle oturun.
Çok teşekkür ederim begenmenize çok sevindimÇok zevklisiniz, tam benim tarzım eşyalarınız. Krem tonlarını çok severim göz yormuyor oldukça şık olmuş güle güle oturunBalkonunuzu kıskandım
Canımİlk gelmesi gereken ben en sonunda gelebildim
Hayırlı olsun sistam
Kahkaha huzur sağlık dolu günleriniz olsun inşallah
Herşey çok güzel olmuş
Sadece kuzunun odası aşırı pembe geldi bana
Öperim çok
Amin çok teşekkür ederimçok geniş ve ferah bir eviniz var,eşyalarınız da çok yakışmış evinize.. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsunBen de cok begendim
Gule gule oturun
Çok teşekkür ederim bende oyle düşünüyorum :)Gule gule oturun.. tüm evde aynı tarz hakim bence böyle olunca en güzeli oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?