Sonunda kardeşim evlendi

Kardeşi neredeyse iç güveysi vermişsiniz hayırlı olsun. O da durumu hemen alışmış anlaşılan...

Çorbacının bu olay örgüsündeki anlam ve önemini kavrayamadım.

Arkadaşlar çorbacı burada bir sembol. Tabi ki de konu sahibi neden o akşam çorba içemedim diye bir derdi yok. Ama, düğün sonrası damat ve gelinin yakınlarının beraber götürüldüğü bir ortama damadın yakınları olarak davet edilmeyip dışlanmalarından dolayı yakınıyor kendisi...

Kız mı aldınız damat mı verdiniz
Kardeşin neden onlara uydu ki ailesiyle bile vedalaşmamış

Benim zoruma giden kardesım kimsenin yuzune bakmadı. İnsanlar onun ıcın Taa nerelerden geldiler.
iyide bir konunuzda zaten kardesinizin sizden kopuk oldugunu konustugundada kurur ettigini falan anlatmistiniz
bukadar sasiracak bir sey yok kardesiniz hisim akraba icin degil gelecek paralar icin dugun yapti
bundan sonrada aizinle cok samimi olmak isteyeceklerini sanmiyorum

Eski konularınızdan hatırladığım kadarıyla babanız alkolik tembel bir adamdı, sizden para istiyordu kardeşinizin düğünü için,nasıl 50000 TL harcama yaptı çok şaşırdım?

Bu abin ve eşinle ilgili açtığın kaçıncı konu bilmiyorum. Yaşadıkların çok güç ama sen de bu insanları takıntı haline getirmiş gibisin. Zaten böyle olacağı baştan belliydi. Kendin için artık bu insanları kafaya takma

siz kardeşiniz için için halay çekti, bizim tarafla oynamadı, çorbacıya götürmedi diye benim için bitti diyebiliyorsanız; kızı suçlamayı boşverin, nasıl böyle zayıf bir kardeşlik ilişkisi kurduğunuz konusunda üzülün.

seni çok iyi anlıyorum ve haklısın
kan bağınız var atamazsın
şimdi değil ama 2 3 sene sonra bir şey olsa
ilk sen koşacaksın bunu unutma
ben neyi yapmam dediysem hepsini yaptım

Çorbacıya gitme adetini ilk defa duydum. Eğer kardeşim ve eşi bana düğün boyunca böyle davransalardı kendim gitmek istemezdim. Bence sizin beklentileriniz fazla.

Evet evet. Benim kardesımde evlendi daha el öpmeye gelmedi ve gelmez bence. Ben kızla ve kardesımle gorusmek ıstemıyorum. Evine de gitmeyi dusunmuyorum. Dugunde tamamen sogudum onlardan

"yok kınada da dugunde de biz oynamaya cikinca pistten cıkarmaya geldiler. Halay cekıyorum. Bana gelip halayı bozuyorsun dediler. Halam da kavga etmek ıcın halayı bozmus. Ama halama bırsey denemıs ler.

Kardesim aşırı pasif cidden. Bunun baya parasını yediler.

Gelin tarafı
kardesiniz nankor veletin teki. bir daha muhattap olmazsaniz kendisiyle super olur.
diger konulari cok takmayin, kardesinizin onca emeginize ragmen yuzune bakmadigi bu dunyada gelin ve tarafi sizi cig cig yer.
Gelin tarafı cok fettan. Dugunde hep laf sokup pistten cıkarmaya calıstılar. Dugunden sonra ikisini kacırdılar. Bizle vedalaşmadılar.

Benim zoruma giden kardesım kimsenin yuzune bakmadı. İnsanlar onun ıcın Taa nerelerden geldiler.

ben böyle durumlarda hep erkek kardeşi suçlarım
gelin terbiyesizlik yapabiliyorsa bu senın karşının vermiş oldugu rahatlıktır
ben senden emınım çok büyügümdür

kimseye suç bulma sadece uzak dur

b
Gelin tarafı

Gelin tarafı cok fettan. Dugunde hep laf sokup pistten cıkarmaya calıstılar. Dugunden sonra ikisini kacırdılar. Bizle vedalaşmadılar.
bu kardesinizin ezikligi vedasiz gitmek, gelin tarafinin fettanligi degil.
kardesine bu saatten sonra yagmurlu havada su verme.

seni çok iyi anlıyorum ve haklısın
kan bağınız var atamazsın
şimdi değil ama 2 3 sene sonra bir şey olsa
ilk sen koşacaksın bunu unutma
ben neyi yapmam dediysem hepsini yaptım
Dügünde varya ben ve kız kardesım annem akrbalrım cok dıslandık.gelın ve damadın yanlarına yaklastırmadılar. Zaten bize pasta vermediler. Evlerine hediye alacaktım. Bu saatten sonra adım atmam evlerine

Kız tarafı bızım tarafa baya dusmanca davrandı. Sebebini bilmiyorum. Dugun gercekten kotu gectı. Allahtan kavga cıkmadı. Yok baya bir uzak durcam

b
bu kardesinizin ezikligi vedasiz gitmek, gelin tarafinin fettanligi degil.
kardesine bu saatten sonra yagmurlu havada su verme.
Benim akrabalarım onun ıcın almanyadan Baska sehırde geldı. Yuzune bakmadı ikiside. Hep ailesiyle vedalaştı. Annem babam falan foto falan bızım taraf cekılemefı. Hep kız tarafı. Ben birdaha kız tarafıyla yanyana gelmek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…