- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benim abimde doğu tarafından bir kızla evli 10 yıldır ve 10 yılda resmen abimi bizden soğuttu kendisi asla bizi ailesi olarak kabul etmedi annemle aynı binada oturuyorlar kadın hasta olur yatak döşek yatar 5 dk çıkıp bir bakıyım bile demez dışardaki yabancıyla bizden daha çok muhabbeti vardır, resmen tüm aileye düşman daha abimin eviine sadece 1 kez gittim oda evlendiğimde el öpmeye eşimin zoruyla ve 5 dk zor oturdum annem abim daha hiç evinden içeri adım dahi atmadılar, ama kendi annesi 2 yıldır onlarla kalıyor arada 1ay gidip tekrar geliyor, kardeşleri sürekli onlarda ve abimde yengemde çalışıyor evi benimsemişler resmen annesinde ablasında evlerinin anahtarı bile var, dışardan yorum yapmak kolay ama insan yaşamadan anlamıyor.Daha önce konu açmıştım. Erkek kardeşim dogulu bir aile kızıyla nişanlıydı. Ailesi en ufak şeye kadar bize aldırdı. Babam 50 binden fazla borç yaptı.Neyse dün dügünleri vardı. Dügünde iki taraf düşman gibiydi. Pistte hep bizi dışladılar.Yok kenara gelin yok açılın. Erkek kardeşimle kız bizle oynamadı. Hep kız tarafıyla oynadı. Takı zamanı annesi babası bırsey takmadı. Kardeslerınden 1 2 si para taktı.Gelını ortaya alıp etegını sallarken onların taraftan gelmıs bırı hızlı sallama diye bagırdı.Bende yavas zaten diye buna bagırdım.Paso kına gecesinde halay cekıldı. Halaydada yanımıza gelip halayı bozuyonuz dediler. Gelinle damadın yanına yaklastırmadılar. Foto bile pek çekılemedık. Kardesımle kızla vedalasmadık. Bızım taraftan kimseyle vedalasmadılar. Kınada nısanda benle kız kardesımi corbacıya goturmedıler. Dun amcaoglu falan dedi. Bugun sizi goturecek dedı. Sonra bir baktık bunlar gelin arabası degil Baska arabaya binip kız tarafıyla bizden resmen kacarak corbacıya gıtmısler. Benım ıcın ikisi de bitti. Evleri bize asırı yakın.Okadar sogudum ki ikisinden. Sadece anlatıyorum cok sınır oldum boyle aşırı derece. Kardesıme herkes pervane oldu. Kimsenin yuzune bakmadı. Hosgeldın demedi. Ben gorusmeyi dusunmuyorum. Babam gelin mevludu yaparsa kıza gitmeyi de pek dusunmuyorum. Bu saatten sonra ben o kız tarafıyla aynı ortamda bulunmak istemiyorum. Kardesım de benim ıcın cidden dün bitti