amin canım. tşk ederim a.s.tebrikler allah bozmasın
tşk ederim tatlım, bende hiç böylesini beklemiyordum. çok isteyince yapabiliyormuş onu fark ettim. keşke daha erken çıkabilseydin, çok daha güzel planlarım vardı dedi:sinifsinif: sonrada sağlık olsun sevgilim, bundan sonra hep birlikteyiz deyip gönlümü aldı aşkımopuyorumnanaktanSenin adına çok sevindim. Ne kadar romantik bir sürpriz hazırlamış senin için.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.
ahhh bitanem. kıyamam ben size :gitme: üzülme tatlım, inş aranızdaki sorun her neyse en kısa zamanda çözersiniz. tüm kalbimle söylüyorum benim yaşadıklarımdan çok daha güzellerini yaşarsın inşallah.:Saruboceq:gözlerim doldu aktı gitti inanki ,benimkine çok kırgın olduğum şu dakikalarda mahfettin beni .canım ALLAH ım tamamına erdirisn .bir an bile pişman olmayın her zaman ilk günki heyecanınızı taşımanız dileğiyle ..adına inanki çokkk sevindimm tebrikler canımm
tşk ederim tatlım. inşallah ömrümüz boyunca sayfalar dolusu mutluluk yaşarız tüm sevdiklerimizle:Saruboceq:Canım ne hoş ve romantik bir evlilik teklifi. Bu sayfalardaki mutluluğunuz bir ömür sürsün. Tebrikler.
tşk ederim ablacım. tavsiyelerine inşallah uyacağız ablacım. söylediklerinde çok haklısın, dediklerin olmadan bi evlilik çok zor yürür. hayatı birbirimize zindan etmeyeceğiz inş.:Saruboceq:çok aakıllıca bi davranış bak tuttum bu damadı verdim gitti kızı canım rabbim tamamına erdirsin 35 yıllık evli birinin ricasıdır sevgi hoşgörü sabır herşeyin başı saglık mutluluk sizinle olsun dügün haberlerinide görürüz inşallah
çooookkk romantik yaaa süpersiniz allah sevginizi bozmasın canım hayran kaldım valla
tşk ederim canım, inş. hep mutlu oluruz. hiç bitmesin bu heyecanımız.yaşadığınız en güzel en heyecanlı anlar bunlar her saniyesinin mutluluğunu yaşamanızı dilerim....
hayırlı olsun..tebrikler..
yaaa, çok üzüldüm. herkes görüyo ama, acaba senin pcde bişi olabilir mi? ben o zaman albüm yapayım ordan bakarsın tatlım, olmaz mı?kaydirigubbakcemile5Ben Resimleri malesef göremiyorum =)
aaa, hiçmi teklif etmedi?gerçi bende beklemiyordum ama sağolsun yaptı bana sürprizini.Şenizahhh ahhh böyle okuyunca hem mutlu oluyorum hem yüz ifademde biraz düşüyor açıkçası hep böyle evlenme teklifi almak istemiştim ama evlenme teklifi bile almadım :)) neyse allahım tamamına erdirsin allahım utandırmasın inş. bir ömür boyu çok mutlu olursunuz canım
amin canım. hepimiz mutlu olalım:enbuyukkk:Ayyy ne güzel yaaaa
Mutluluğunuz hiç bozulmasına.s.
ekledim tatlım, bakabilirsin :1hug:olur cnm
Canlı şahidim benim, tşk ederim kaydirigubbakcemile5Birbirine bu kadar yakışan bi çiftede böyle bi son yakışırdı :1hug:
Gül güzel, teklif özel, yüzük süper, fotolara ve altındaki sözlere diyecek laf bulamıyorum, mekan da size anı olsun kaydirigubbakcemile3 işin orjinalliği orda olmuş bence.
Allah mutluluğunuzu tamamına erdirir inşallah :Saruboceq: çokkkk yakın bi zamanda nişan,düğün fotolarınıda buraya koymak nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsunnn opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?