Hanımlar linçlerinizi okudum :)
Ne diyeyim. Ben ne psikolojisindeyim bunu bilmiyorum.
O zaman size yeni bir soru gelsin.
Benim kv de ertesi gün anneneler bize yemeğe davet etmiştim yani kavga olmasaydı eşimin anneannesi gelecekti.
Bu durumda gelemediler iptal oldu ya.
Dün döndüğümde görümcemden annesinin buna çok kırıldığını öğrendim
yani giden benim fakat misafire mahcubiyet dert olmuş. Nedense hep böyle zamanlarda sorun çıkarıyormuşum filan. Bir de benden özür bekliyor herhalde.
Eşim bu noktada bir şey derse, tekrar bir patlak çıkarabilirim.
Sizin bu düşüncelerinizle de patlak çıkarıcam gibi gözüküyor.
Beni pişman ettiniz...
Bakın burada bile algınız son derece yanlış. Buna konuda size yazanlar evli, bekar, boşanmış, çoğunluğu iş güç sahibi, toplumda belli bir yer edinmiş, belli bir eğitim seviyesinin üzerinde, birbirinden farklı kişilikte çeşitli meslek mensubu kadınlar
Bunca farklı özellikte ve çoğunluğu iyi eğitimli bunca kadın sizin konularınıza genel anlamda aynı tepkiyi gösteriyor, benzer uyarılarda bulunuyorlarsa bu sandığınız gibi linçlenmek filan değildir.
Kimsenin sizi linçlemek gibi bir niyeti de çabası da yok. Bu durum "aklın yolu bir" cümlesinin karşılığıdır olsa olsa. Bunu algılayamamanız gerçekten çok ilginç!
Ve Artık burada bile ciddiye alınmayacak hale geldiyseniz halen "kocama ne desem, kaynanamın payını nasıl versem, patlasam mı boşansam mı, bugün boşanıcam deyip yarın vazgeçip beş yaşında çocuk gibi küsüp barışarak kendime terlik fırlattırsam mı" gibi sorulara devam etmesenizle alacağınız sayfalar dolusu mesaj yine aynı olacaktır. Bu yine linç değildir, yine fikir birliğidir, doğrunun her yönde güneş gibi parlamasıdır. Ve sizin gözlerinizi kapatarak" güneş yok kii "diye bağırmanız," beni linçliyorlar düşüncesiyle gülen emojiler çizerek ısrarla yerinizde saymanızdır
Sizin yaptığınız evlilikte sorunları düzeltmek değil, eş kişisine karşı iyice kendinizi etkisiz eleman kılma çalışmalarıdır. Kv nize de, eşinize de, burada bizlere de ; sizin değiminizle patlak da çıkarsanız, çatlak da yapsanız, yetinmeyip siren çalıp korna da bazsanız bu halinizle bıraktığınız etki sakız çiğnerken balon yapıp patlatmak kadar olacak en fazla. Bunu artık fark edin ki kendinizi, yapmakta olduğunuz çocukça yanlışlarla insanları bu hale getirdiğinizi görün