Canım benim inşallah

sabah görümcem bana selam vermeden abisine “ naber fakir 5 lira versene” diye bağırdı :) mesela umrumda değil. Ben bugün tüm gün dışardaydım. Hastaneye gittim ordan anneme ordan kızlarla görüşme sonra eve geldim. Annem diyorki “ aman kızım kocana sesini yükseltme, aman kızım erkek gururudur öyle deme, aman kızım kaynananla görümcenle iyi geçin, aman kızım geç kalma adamdan önce eve git, aman kızım adama çok iş buyrulmaz” . Ya kır papatyam ne zor benim için biliyor musun ? Maverada da bu var. Akşama kadar video dinleyip atıcak o düşünceleri. Başka çaresi yok. Benim babam yemeği 1 dakika geç gelse kıyamet kopartır. Annem eve geldiğinde kocan gelcek diyip ev süpürüyor. Geçerken uğra kaynana ara kadını laf etmesin diyor. Kafayı yicektim.
Bak mesela mevera diyor ya misafir gelcekti kızmışlar bana sorun çıkarıyormuşum beni suçlucak napıyım. İlk zamanlar bende o psikolojideydim. Şunu dicekler bunu dicekler diye yerdim kendimi. Mavera dicek ki “ misafir almak için uygun bir zaman değildi biraz kafa dinlemeye ihtiyacımız vardı bunun için hesap vermek zorunda değilim banada kızamazsın çok istiyorsan kendin ağırlasaydın da karını evde tutsaydın” demesi gerekiyor. Kimse ona misafir alamadı diye hesap soramaz. Ev onun ağırlama onun. Ay bir de ne geldi aklıma annem bana hep şey der oram ağrıyor buram ağrıyor deme nazik hassas derler gençsin hastalığını söyleme

ilk zamanlar böyle yaptım diye 30 kişi geldiler evime. Şimdi diyorum ki ay ben çok yoruldum