Sonunda evi terkettim, son durum

Hanımlar linçlerinizi okudum :)
Ne diyeyim. Ben ne psikolojisindeyim bunu bilmiyorum.
O zaman size yeni bir soru gelsin.
Benim kv de ertesi gün anneneler bize yemeğe davet etmiştim yani kavga olmasaydı eşimin anneannesi gelecekti.
Bu durumda gelemediler iptal oldu ya.
Dün döndüğümde görümcemden annesinin buna çok kırıldığını öğrendim yani giden benim fakat misafire mahcubiyet dert olmuş. Nedense hep böyle zamanlarda sorun çıkarıyormuşum filan. Bir de benden özür bekliyor herhalde.
Eşim bu noktada bir şey derse, tekrar bir patlak çıkarabilirim.
Sizin bu düşüncelerinizle de patlak çıkarıcam gibi gözüküyor.
Beni pişman ettiniz...

Bu arada 5 gün anamın evine gidicem kocamda beni aramıcak. O adamı sopayla kovalarım ben. Koca da demem. Terbiyesiz.
Sunshine... Döndüm ama niye döndüm bilmiyorum. Sadece evden çıkmak nedenim diğer sabrettiğim nedenlerden çok daha küçük bir neden. Arkasında duramadım nedenin. Belki de patlamaydı.

Hanımlar sizi seviyorum.
Çok acımasız olan da var aranızda ama sorun değil. Çünkü eşime de evliliğime de inancım ilk günkü gibi değil. Ama döndüm.
Bundan sonrası için sizden fikir istiyorum.
Uymayacağımdan değil, buna gerçekten ihtiyaç duyuyorum.

Mesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
Ben ne cevap vereyim , çıkarsa burdan çıksın kavga asıl bizi bu noktaya getiren bunlardı zaten

Patlak çıksın gider geri gelirsiniz. Alıştınız nasılsa

Anan anamdır de. Özür dile ayaklarına kapan kocanın. Bu devirde kocağğ zor bulunur

Mavera bak sen hiç umurlarında değilsin ananelerini nasıl ağırlamazsın hepsinen tek tek özür dileyip ayaklarına kapan kocana yalvar..
Seni gördükleri konum bu işte aslan oğullarına yine de döndün çünkü şimdi seni ezebilirler

mavera sen kendi anneni takmamıştın hatırlarsan araba olayı mı ne vardı geçip evine oturmuştun seni saymayan insanlar aileni niye saysın ki sen ne yaparlarsa yapsınlar zaten baş üstünde tutuyorsun

Gram saygı bekleme artık kendine de ailene de. He de ne derse. Bi daha kavga çıkar, bu sefer ayakkabıyı yersin kafana.

çok üzüldüm size gerçekten. Tamam hepimiz hata yaparız ama bence azıcık gururlu ol . Sonucuna katlanamayacağın şeyleri ne söyle ne de yap . Hiçbir koca benden kıymetli değil , çocuklarım haricinde kimse vazgeçilmez değil hayatımda . Senin de öyle olsun . Sen de bir mucizesin aslında . Bence hayat aracını belirle . Bir süre tartışmalardan uzak dur . İçine sor ben ne istiyorum diye . Gerekirse hiç bilmediğin bir memlekette tekrar başla hayatına . Ama böyle olmaz . Kişi kendine saygı duymazsa kimse ona zerre kadar değer vermez .

Cevap verme. Biraz da susmayı dene madem döndün ve katlanacaksın dişini gösterme. Kavga etmeye mi geri döndün. Sakın bir ses tonuyla " evliligim yıkılırken onları dusunemedim ben de onlara kırıldım kızım noldu diye aramadilar " diyebilirsin kırgın ses tonuyla. Özür dile derse cevap vermeden konuyu değiştir vs. Yani alttan al bence.
(Döndüğün için diyorum yoksa bosan bence de)

doğrular söylendi , doğru sorular soruldu diye mi pişman oldunuz?
yoksa size dön bile demeyen kocanızın yanına döndünüz diye mi pişman oldunuz ?

Umurlarında mı sence nasılsa döneceğini biliyorlarmış.

Eski knularını bilmeiyorum onuda belirteyim ..

Sunshine... Döndüm ama niye döndüm bilmiyorum. Sadece evden çıkmak nedenim diğer sabrettiğim nedenlerden çok daha küçük bir neden. Arkasında duramadım nedenin. Belki de patlamaydı.
sizin gerçekten sağlam bir destek almaya ihtiyacınız var.
net bir duruşunuz yok , net kararlarınız yok, kendinize saygınız yok, kendinize sevginiz yok, eşinizin ve ailesinin size saygısı yok . yok yok yok

eğer ki dalga geçmiyorsanız ve troll değilseniz acınacak haldesiniz. gidin psikolog yada psikiyatrist bulun, "bana yardım edin" diyin

Özür dile annesinden. Annecim özür dilerim yarın gelin de.
Başka ne yapabilirsin ki? En fazla tekrar baba evine dönersin kimse seni arayıp sormadan gelip almadan tintin eve geri dönersin. Hatta kocan bir dahakine evde bile olmaz.
Yani bunca kepazeliği yaşayacağına paşa paşa özrünü dile evinde ağırla. Yatıya da kalsınlar bu arada gönderme günübirlik.

Gerçekten okuduğum en doğru yorum bu tam olarak yaşadığı bu umarım trolldür yoksa bi kadın bunu nasıl kendine yedirir aklım almıyor

Asla evinize kabul etmeyin tabiki hatalarını anlayana kadar kocanız da hala anam da anam diyorsa siz evden gitmek yerine onu kapının önüne koyun madem geri geldiniz bi de bunu deneyin bakalım

Gerçekten okuduğum en doğru yorum bu tam olarak yaşadığı bu umarım trolldür yoksa bi kadın bunu nasıl kendine yedirir aklım almıyor
inşallah trolldür.
en azından bu troll olsun. yoksa bir kadının kendine bu kadar değersiz bir canlıymış gibi davranması çok üzücü
adam yerine, eş yerine koymayan, dön bile demeyen adamın yanına dönüp aynı evi paylaşmak, aynı yatağı paylaşmak, aynı ortamda bulunmak, üstüne yok kv olayları falan filan. bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…