- 29 Mayıs 2021
- 13.810
- 89.667
- 548
- 36
Mavera gelip bir kavga eder bir iki gün içinde. Banlanır ve öyle kaybolur. Onun kendine has bir tarzı var.Bunlar tüm cevapları okuyor . Sonra ölü taklidi yapıyorlarsonra 1 ay sonra yine konu açıyorlar.
Çok özeniyorum bazen bendemi yapsam diyorum çatlıyorumMavera gelip bir kavga eder bir iki gün içinde. Banlanır ve öyle kaybolur. Onun kendine has bir tarzı var.
Sunshine...Bu arada 5 gün anamın evine gidicem kocamda beni aramıcak. O adamı sopayla kovalarım ben. Koca da demem. Terbiyesiz.
Patlak çıksın gider geri gelirsiniz. Alıştınız nasılsaHanımlar linçlerinizi okudum :)
Ne diyeyim. Ben ne psikolojisindeyim bunu bilmiyorum.
O zaman size yeni bir soru gelsin.
Benim kv de ertesi gün anneneler bize yemeğe davet etmiştim yani kavga olmasaydı eşimin anneannesi gelecekti.
Bu durumda gelemediler iptal oldu ya.
Dün döndüğümde görümcemden annesinin buna çok kırıldığını öğrendimyani giden benim fakat misafire mahcubiyet dert olmuş. Nedense hep böyle zamanlarda sorun çıkarıyormuşum filan. Bir de benden özür bekliyor herhalde.
Eşim bu noktada bir şey derse, tekrar bir patlak çıkarabilirim.
Sizin bu düşüncelerinizle de patlak çıkarıcam gibi gözüküyor.
Beni pişman ettiniz...
Anan anamdır de. Özür dile ayaklarına kapan kocanın. Bu devirde kocağğ zor bulunurMesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
Ben ne cevap vereyim , çıkarsa burdan çıksın kavga asıl bizi bu noktaya getiren bunlardı zaten
Mavera bak sen hiç umurlarında değilsin ananelerini nasıl ağırlamazsın hepsinen tek tek özür dileyip ayaklarına kapan kocana yalvar..Hanımlar linçlerinizi okudum :)
Benim kv de ertesi gün anneneler bize yemeğe davet etmiştim yani kavga olmasaydı eşimin anneannesi gelecekti.
Dün döndüğümde görümcemden annesinin buna çok kırıldığını öğrendimyani giden benim fakat misafire mahcubiyet dert olmuş. Nedense hep böyle zamanlarda sorun çıkarıyormuşum filan. Bir de benden özür bekliyor herhalde.
Beni pişman ettiniz...
mavera sen kendi anneni takmamıştın hatırlarsan araba olayı mı ne vardı geçip evine oturmuştun seni saymayan insanlar aileni niye saysın ki sen ne yaparlarsa yapsınlar zaten baş üstünde tutuyorsunMesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
Ben ne cevap vereyim , çıkarsa burdan çıksın kavga asıl bizi bu noktaya getiren bunlardı zaten
Gram saygı bekleme artık kendine de ailene de. He de ne derse. Bi daha kavga çıkar, bu sefer ayakkabıyı yersin kafana.Mesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
Cevap verme. Biraz da susmayı dene madem döndün ve katlanacaksın dişini gösterme. Kavga etmeye mi geri döndün. Sakın bir ses tonuyla " evliligim yıkılırken onları dusunemedim ben de onlara kırıldım kızım noldu diye aramadilar " diyebilirsin kırgın ses tonuyla. Özür dile derse cevap vermeden konuyu değiştir vs. Yani alttan al bence.Mesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
doğrular söylendi , doğru sorular soruldu diye mi pişman oldunuz?Hanımlar linçlerinizi okudum :)
Beni pişman ettiniz...
Umurlarında mı sence nasılsa döneceğini biliyorlarmış.Mesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
sizin gerçekten sağlam bir destek almaya ihtiyacınız var.Sunshine...Döndüm ama niye döndüm bilmiyorum. Sadece evden çıkmak nedenim diğer sabrettiğim nedenlerden çok daha küçük bir neden. Arkasında duramadım nedenin. Belki de patlamaydı.
Özür dile annesinden. Annecim özür dilerim yarın gelin de.Mesela şimdi annem de kırıldı filan derse ki bu aile der. Benim ailem taş mı? Aranıp sorulmadı. Döner diye düşünülüyordu herhalde.
Gerçekten okuduğum en doğru yorum bu tam olarak yaşadığı bu umarım trolldür yoksa bi kadın bunu nasıl kendine yedirir aklım almıyorsizin gerçekten sağlam bir destek almaya ihtiyacınız var.
net bir duruşunuz yok , net kararlarınız yok, kendinize saygınız yok, kendinize sevginiz yok, eşinizin ve ailesinin size saygısı yok . yok yok yok
eğer ki dalga geçmiyorsanız ve troll değilseniz acınacak haldesiniz. gidin psikolog yada psikiyatrist bulun, "bana yardım edin" diyin
inşallah trolldür.Gerçekten okuduğum en doğru yorum bu tam olarak yaşadığı bu umarım trolldür yoksa bi kadın bunu nasıl kendine yedirir aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?