• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda evi terkettim, son durum

Hangi konuda netsiniz?
E işte dönme konusunda net ya daha me istiyorsunuz siz bu insandan ya :deli:
Avukat bile bakın ne demiş evliliği yönetmeyi bilmiyorsun demiş daha ne yapsın bu mavera boşansın istiyorsunuz değil mi bir koca kolay mi bulunuyor ve bir beyaz eşya kaç para haberiniz var mi hanfendi bir terlik atmayla falan bosanilmaz:KK53:

Avukat bile bakın ne demiş evliliği yönetmeyi bilmiyorsun demiş daha ne yapsın bu mavera boşansın istiyorsunuz değil mi bir koca kolay mi bulunuyor ve bir beyaz eşya kaç para haberiniz var mi hanfendi bir terlik atmayla falan bosanilmaz:KK53:
Koca kolay bulunmuyo gerçekten haklısınız bu sitede bile kaç tane konu var evlenmek istiyorum diye. Böyle düşününce artık boşanmak isteyen herkese Koca kolay bulunmuyo , dolar yükseldi beyaz eşyalardan haberin yok tabi dicem 🤪

Koca kolay bulunmuyo gerçekten haklısınız bu sitede bile kaç tane konu var evlenmek istiyorum diye. Böyle düşününce artık boşanmak isteyen herkese Koca kolay bulunmuyo , dolar yükseldi beyaz eşyalardan haberin yok tabi dicem 🤪
Yani lütfen rica ediyorum böyle hayatı mevzulara daha Bir önem verelim bir koca olsun bir beyaz eşya olsun hiç kolay değil tabi ki :deli:
Şimdi mavera napicak ve böyle nadir bulunan kocası olan arkadaşlarımiza tavsiyem eve gelince hemmen uçarak karşılayın askimmmm kurt bakışlım kara sevdam evimin direği diyerekten karşılayın yani bir terliktir işte ayakkabı fırlamıştır bunlar önemli değil ayakkabın kapımdan eksik olmasın erim at bi daha at deyin ki koca elden gitmesin ya hu kolay mi :KK53:

Asla işinize gelmediği için önceki konunuza devam niteliğinde bir cevap yazmadınız ama sonucu ve cevabı herkes biliyordu. Şimdi yine sonucu burdaki çoğu kişi biliyor bence sizde biliyorsunuz ama neyse. Bol şans diyorum sadece . Bir de olgunlaşmadan çocuk yapmayın ve bir ise falan girip ayaklarınız üzerinde durun. He ayrıca bari su durumda eşiniz olacak hoduk sizi almaya gelseydi. Kendiniz çalmış kendiniz oynamışsınız böyle yaparak daha çok saygınızı düşürüyorsunuz

Hanımlar...
Beni çoğu kişi biliyor en son 2 ay kadar önce boşanmaya karar vermiştim anne babam geldi konuştu bizle evet kapandı konu.
Geçtiğimiz perşembe artık tahammül seviyem çok azaldığı için, eş kişisi dışarı çıkmasına abartıyorsun dediğim için tepki gösterince bağrıştık ve kendimi evden çıkmış anneme gelmiş buldum. İLK KEZ!

Her tartışmada beğenmiyorsan git, ve boşannma kelimeleri dile pelesenk olduğu için bu kez bunu gerçekleştirdim.

Asla niyetim blöf değildi. O gece kv annemi aradı, annem biraz dinlenecek filan dedi. ( kadın arıyor ama bugün bu durumda olmamızda çoğu pay onun). Eşim hiç aramadı, sanırım annesi dinlenecekmiş filan dedi o da burnunu düşürmez zaten bilirsiniz. 3. Gün birkaç eşyamı almaya gelicem dedim eve gittim, o sırada tüm eşyalarımı da 3 gün sonra alacağımı evde olmasını söyledim.

“ evden git dedim diye terlik attım diye boşanılır mı ? Şaka mısın . Sonradan pişman olursan olmaz. Sana gel demiyorum demedim çünkü gitme nedenin çok saçma” dedi. Ben dikkate almadım ve tekrar döndüm ailemin evine.

Dün aradım ve pazartesi avukata gideceğimi anlaşmalı olarak ulaşılabilir olmasını söyledim.
Tamam filan dedi.

Sonrasında karşı komsumuz avukat , durumu anlattım. Bana evlilik yönetimini bilmediğimi aslında kurtarılabilir olduğunu söyledi, bu sırada eş kişisi aradı beni. “Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin?” Dedi. Ben de saçmalamadığımı gerçekten bitireceğimi söyledim. Biraz konuştuk.
Avukatın da önerisiyle ve fikirleriyle bir kez daha deneme kararı aldım.

Bu akşam eve dönüyorum. Kendim çıktım kendim dönüyorum gibi oluyor ama asla bunun mahçubiyetini hissettirmemem gerek.
Üyeliğim aktif olmadığından fikirlerinizi alamadım.
Son durum bu...

Çok nettim ama inşaallah bir şans daha. İlk kez bu kadar ciddiyetimi gördü, bir adım ötesi mahkeme zaten... Blöf yapmadım yapmam.

Eve döndükten sonra tavrım ne olmalı?

Şimdiden kalbinize sağlık 🌸

Hanımlar lütfen güç verin
Hayatının hatasını yapıyorsun o adama dönerek

Avukat kendini evlillilllkl danışmani saniyo galiba

Avukat kendini evlillilllkl danışmani saniyo galiba
Dur ortalık karışık zaten :halay:avukat gerekeni yapmış yani bu insan daha ne yapsın Allah aşkına bir terlik fırlatmış adamcegiz ve 5 gün gidince karısı bak nasıl fena olmuş pis donları olsun yemeği olsun yani dön artık uzatma bu saçmalığı demiş kendi dilinde yalvarmış daha ne yapsın :deli:

Kusura bakmayın da gitmenizi de boşanma düşüncenizi de zerrece ciddiye alıp önemsememiş, bundan sonra daha da önemsiz, gereksiz boş tripler olarak alacak

Avukat eşinize nasıl davranacağınız, ilişkinizi nasıl yöneteceğiniz ve düzelteceğiniz konusunda bilgi ve yetki sahibi kişi değildir, keşke böyle boş bir blöfle, çocuk gibi kendi kendine küsüp barışmalarla ilişkinizi iyice laçka ve eşinizi triplerinize karşı duyarsız hale getirmeyip tek başınıza da olsa bir iyi bir terapiste gidip "ben bu adamdan kesinlikle boşanmadan ilişkimizde nasıl daha etkin bir rol alabilirim, evliliğimizde etkisiz eleman olmaktan nasıl kurtulabilirim 'i danışsaydınız

Bundan böyle sizi ciddiye almasını, saygı duymasını, eleştiri ve taleplerinizi dikkate almasını hele ki sizi kaybetmekten çekinmesini hiç beklemeyin. Olmayacak

Siz bu adamı olduğu gibi kabul edin, boşuna sinirlerinizi bozmayın en iyisi

Valla ben bu hikayede sadece anne ve babana üzülüyorum. Yazık insanlara, evlendiği günden beri ana beni al baba beni al çeyizimi de al eşyamı da al kocam şöyle kocam böyle diyen bir evlat. Garibanlar bir gece rahat uyku uyumuyordur mavera kocişiyle çocuk yapmaya çalışırken acaba kızım nasıl? diye düşünüyordur. Yazık cidden.

Düşün, üzülüyorsun kalbin kırılıyor, her gece ağlıyorsun, ilmek ilmek işlediğin gözün gibi baktığın yuvanı gözden çıkarıp gidiyorsun, en azından bir damla yaş gelsin gözünden diye beklerken adam geliyor '' Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin? Terlik atarak kovdum diye boşanılır mı? '' diye böğrünüyor.
Terlik atmak suç değil miydi 🤔
Avukat kişisi niye barış demiş, silahla adam yaralamak oluyor sanırım, niye o hakkın olduğunu söylememiş???

Avukat Dava başıma kalmasın diye sizi baristirmis olabilir.
Yoksa ekmek kapısı, niye barış desin

Hanımlar...
Beni çoğu kişi biliyor en son 2 ay kadar önce boşanmaya karar vermiştim anne babam geldi konuştu bizle evet kapandı konu.
Geçtiğimiz perşembe artık tahammül seviyem çok azaldığı için, eş kişisi dışarı çıkmasına abartıyorsun dediğim için tepki gösterince bağrıştık ve kendimi evden çıkmış anneme gelmiş buldum. İLK KEZ!

Her tartışmada beğenmiyorsan git, ve boşannma kelimeleri dile pelesenk olduğu için bu kez bunu gerçekleştirdim.

Asla niyetim blöf değildi. O gece kv annemi aradı, annem biraz dinlenecek filan dedi. ( kadın arıyor ama bugün bu durumda olmamızda çoğu pay onun). Eşim hiç aramadı, sanırım annesi dinlenecekmiş filan dedi o da burnunu düşürmez zaten bilirsiniz. 3. Gün birkaç eşyamı almaya gelicem dedim eve gittim, o sırada tüm eşyalarımı da 3 gün sonra alacağımı evde olmasını söyledim.

“ evden git dedim diye terlik attım diye boşanılır mı ? Şaka mısın . Sonradan pişman olursan olmaz. Sana gel demiyorum demedim çünkü gitme nedenin çok saçma” dedi. Ben dikkate almadım ve tekrar döndüm ailemin evine.

Dün aradım ve pazartesi avukata gideceğimi anlaşmalı olarak ulaşılabilir olmasını söyledim.
Tamam filan dedi.

Sonrasında karşı komsumuz avukat , durumu anlattım. Bana evlilik yönetimini bilmediğimi aslında kurtarılabilir olduğunu söyledi, bu sırada eş kişisi aradı beni. “Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin?” Dedi. Ben de saçmalamadığımı gerçekten bitireceğimi söyledim. Biraz konuştuk.
Avukatın da önerisiyle ve fikirleriyle bir kez daha deneme kararı aldım.

Bu akşam eve dönüyorum. Kendim çıktım kendim dönüyorum gibi oluyor ama asla bunun mahçubiyetini hissettirmemem gerek.
Üyeliğim aktif olmadığından fikirlerinizi alamadım.
Son durum bu...

Çok nettim ama inşaallah bir şans daha. İlk kez bu kadar ciddiyetimi gördü, bir adım ötesi mahkeme zaten... Blöf yapmadım yapmam.

Eve döndükten sonra tavrım ne olmalı?

Şimdiden kalbinize sağlık 🌸

Hanımlar lütfen güç verin
Dene bakalım belki düzelir.Ama bir daha evini terk etme.Bunu söylememin sebebi inandırıcılığının kalmaması.Sen belki cidden bitirdin ama yapıcı olayım dion adam bunu böyle anlamaz seni ciddiye almaz artık

Su bulaninca nasil icilir?
Icine sekerde atsaniz o bulaniklik gitmez
Sizinkisi kaka olmus bence
Donerek yanlis yaptiniz
Hakkinizda hayirlisi olsun

"Sana git dedim gittin ama gel demiyorum çünkü gitmen çok saçma" diyen son mantık bükücü bir adamla kocası git deyince giden, komşusu gel deyince gelip kocasına dünyanın en büyük dersini verdiğini sanan bir kadının acıklı hikayesi diye şunun dizisini çeksek kimse izlemez.
Saçma dizi deryası bir ülkede izlenmez diyorum yani, düşünün artık ne kadar saçma olduğunu.

Avukat ne dedi cok merak ettim

Kadın dediğin kocasını elinde tutar gülüm. Evini terk etmeyeceksin. Erkektir, eser, gürler, terlik fırlatır, bunlar her evlilikte olur. Biz de az çekmedik. Benim herif sırtımda oklava kırdıydı zamanında.
Sen kadınsın, az suyuna git eve bağlamaya bak.
Or.. ular mı kapsın kocanı, bunu mu istiyorsun? Sakın nikahını verme. Bu adam yola gelir, az uğraş.
Erkeğini elinde tutmaya bak.
Bunu boşasan daha iyisi mi var sanki? Hepsi aynı zaten. Sen beni dinle bunu bırakma.

Ben apartman günündeki kısır tabağıyım, bütün konuşmalara sahit oldum. Avukat aynen böyle dedi.

"Sana git dedim gittin ama gel demiyorum çünkü gitmen çok saçma" diyen son mantık bükücü bir adamla kocası git deyince giden, komşusu gel deyince gelip kocasına dünyanın en büyük dersini verdiğini sanan bir kadının acıklı hikayesi diye şunun dizisini çeksek kimse izlemez.
Saçma dizi deryası bir ülkede izlenmez diyorum yani, düşünün artık ne kadar saçma olduğunu.
Ben bu konusu ile Mavera nın bizimle tabiri caizse "eğlendiğine " kanaat ettim.Bu yüzden çok da uzun uzun yazıp yormadım kendimi.Ama önceki konusuydu sanırım; "mavera akıllı kadın ..evini terkedip ailesinin yanına gitmez..çünkü eşinin gelip almayacağını bilir" demiştim.Belki istemeden de olsa bu senaryoya benim de elim değmiş olabilir🙄

Ben bu konusu ile Mavera nın bizimle tabiri caizse "eğlendiğine " kanaat ettim.Bu yüzden çok da uzun uzun yazıp yormadım kendimi.Ama önceki konusuydu sanırım; "mavera akıllı kadın ..evini terkedip ailesinin yanına gitmez..çünkü eşinin gelip almayacağını bilir" demiştim.Belki istemeden de olsa bu senaryoya benim de elim değmiş olabilir🙄

Bizimle eğleniyorsa çok sıkıcı bir konu ama ciddiyse de acıklı.
Eşi değil komşu geri dön dedi diye dönmüş şu durumda. Eşinin yerinde olsam "kaç ekmek alayım" seviyesinde bile fikir sormam bundan sonra. Kendime denk görmem, muhatap alman.
Git deyince gidip gel demeden gelen birini kim ciddiye alır ki?

Back