• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda evi terkettim, son durum

Ahaha bilmiyorum ki komik geldi bana eşim bana terlik atsa gülerim 😂😂 cidden sinir olunca atmak ayrı bişey o kadar ciddi kavgada terlik atmak ayrı
Yani genelde eşimde gülüyor tabii, kafasına falan gelmemesi için çok uğraşıyor 🤣🤣
Sonrada geri getiriyor al giy biraz sonra ayağım üşüdü diye söylenirsin diyor.

Yani genelde eşimde gülüyor tabii, kafasına falan gelmemesi için çok uğraşıyor 🤣🤣
Sonrada geri getiriyor al giy biraz sonra ayağım üşüdü diye söylenirsin diyor.
Ahahah yani öyle şeyler olabilir de ciddi kavfa da ne bileyim Mavera gilin herşeyi Ilgınc adama ciddi kavga gibi bile gelmiyor artık

Aman bende birsey sandım terlikle kovmuş sizi evden tabi ki dönüp kocanın poklu donlarını yıkamaya devam edeceksin ya ayakkabı bot falan olsaydı 😱 o zaman boşardın kesin anladım ben seni burdaki kiskançlara bakma sen 🤗 koca bulmak kolay mı size birde bebek ne yakışırdı beya 🤗

Herif bir zahmet almaya dahi gelmemiş. Sen gidip dönmüşsün. Ne anlamı kaldı şimdi evi terketmenin

Hikayenin sonunda boşandık diyeceksin diye ödüm koptu. Çok şükür olmamış 🙏 eve git canım ve attığı terlik kafana gelip hafızanı kaybedene kadar bekle. Hafızası giden mavera belki daha gururlu olur tekrarları yaşayınca boşanır. Kocişkoya bulaşık elletmeyip gül gibi bakmaya devam et. Altın büllüklüyü bir daha bulmak zor bu devirde….

Aman bende birsey sandım terlikle kovmuş sizi evden tabi ki dönüp kocanın poklu donlarını yıkamaya devam edeceksin ya ayakkabı bot falan olsaydı 😱 o zaman boşardın kesin anladım ben seni burdaki kiskançlara bakma sen 🤗 koca bulmak kolay mı size birde bebek ne yakışırdı beya 🤗
Bibişko bence bu evliliği bebiş kurtarır. Bu adam baba olacağını öğrendiği gece prense dönüşür. Bu iş mutlu sonla biter….

Bibişko bence bu evliliği bebiş kurtarır. Bu adam baba olacağını öğrendiği gece prense dönüşür. Bu iş mutlu sonla biter….
Hiç yoktan 10 numara bahane olur. Çocuğum için, babasına çok düşkün, 1 gün ayrı kalsa hasta oluyor..

Bu akşam eve dönüyorum. Kendim çıktım kendim dönüyorum gibi oluyor ama asla bunun mahçubiyetini hissettirmemem gerek.

Asla niyetim blöf değildi.
Siz blöf yapmadıysanız bile eşiniz blöf yaptığınızı düşünmüş olacak ki sorunlarınızı konuşup uzlaşmak yerine, gittiği gibi döner deyip kılını dahi kıpırdatmamış.

Evlilik sizin hayat sizin, bir şey diyemem fakat ben de biraz bir şey biliyorsam nettim, ciddiyetimi gördü diyorsunuz ya, eşinizin kafasından oluşan profil 3 aşağı 5 yukarı şu: annesine bastı gitti, aklınca bana blöf yaptığını sanıyor, boşanacakmış gibi eşyaları alacağım anlaşmalı boşanacağım dedi, çark etti eve dönüyor.

Evliliği yürütecekseniz annenize gitmeyin çift terapisi alın, erişkinler gibi oturup sorunlarınızı konuşarak çözmeye çalışın.
Boşanacaksanız da şiddet vb olmadıkça boşanma sonuçlanmadan annenize gitmeyin ki cayma hakkınızı kendi evinizde kullanır anneye gidip gelmeyi alışkanlık haline getirmemiş olursunuz.

Her zaman derim kapıyı vurup gidiyorsanız dönmeyeceksiniz.

Uğraştım evet avukat ile de konuştum.
O da kendince fikirler verdi. Bir de böyle deneyeceğim.
Sen o avukatla boşanma için görüşmedin ki? Sorunlarını anlattın o da sana akıl verdi. Boşanacağım desen seni havada kapardı. Onun için havada kapılacak bir müşterisin

Avukatın işi evlilik hakkında yorum yapmakmı Allah aşkına.
Boşanmak istiyorsam işini yap, aç davayı derdin ne dimi.
Bence konu sahibi ‘’avukat dediyse doğrusunu yapmışsın’’ dememizi bekliyor.İşin içine avukatla ciddiyetlilik katmak istemiş herhalde 😂

Hiç yoktan 10 numara bahane olur. Çocuğum için, babasına çok düşkün, 1 gün ayrı kalsa hasta oluyor..
Geçen parka götürdüm babası yok diye yere yattı ateşi çıktı. Öyle bir baba işte. Berbat bir koca ama müko bir baba. Kendi bencilliğim yüzünden evladımı üzemem..

Bence konu sahibi ‘’avukat dediyse doğrusunu yapmışsın’’ dememizi bekliyor.İşin içine avukatla ciddiyetlilik katmak istemiş herhalde 😂
Ne avukatı ya karşı komşusuna kocam bana aşkım az ötede dur dedi sinirlendim evi terk ettim demiş komşu da aaaaaa evliliğini kurtar tatlımmmmmm demiş ve maverişko evine dönmüş 🧿🧿🧿🧿🧿

Sen o avukatla boşanma için görüşmedin ki? Sorunlarını anlattın o da sana akıl verdi. Boşanacağım desen seni havada kapardı. Onun için havada kapılacak bir müşterisin
Müşteri değil müvekkil adayı yannazz:halay::KK53:

Hanımlar...
Beni çoğu kişi biliyor en son 2 ay kadar önce boşanmaya karar vermiştim anne babam geldi konuştu bizle evet kapandı konu.
Geçtiğimiz perşembe artık tahammül seviyem çok azaldığı için, eş kişisi dışarı çıkmasına abartıyorsun dediğim için tepki gösterince bağrıştık ve kendimi evden çıkmış anneme gelmiş buldum. İLK KEZ!

Her tartışmada beğenmiyorsan git, ve boşannma kelimeleri dile pelesenk olduğu için bu kez bunu gerçekleştirdim.

Asla niyetim blöf değildi. O gece kv annemi aradı, annem biraz dinlenecek filan dedi. ( kadın arıyor ama bugün bu durumda olmamızda çoğu pay onun). Eşim hiç aramadı, sanırım annesi dinlenecekmiş filan dedi o da burnunu düşürmez zaten bilirsiniz. 3. Gün birkaç eşyamı almaya gelicem dedim eve gittim, o sırada tüm eşyalarımı da 3 gün sonra alacağımı evde olmasını söyledim.

“ evden git dedim diye terlik attım diye boşanılır mı ? Şaka mısın . Sonradan pişman olursan olmaz. Sana gel demiyorum demedim çünkü gitme nedenin çok saçma” dedi. Ben dikkate almadım ve tekrar döndüm ailemin evine.

Dün aradım ve pazartesi avukata gideceğimi anlaşmalı olarak ulaşılabilir olmasını söyledim.
Tamam filan dedi.

Sonrasında karşı komsumuz avukat , durumu anlattım. Bana evlilik yönetimini bilmediğimi aslında kurtarılabilir olduğunu söyledi, bu sırada eş kişisi aradı beni. “Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin?” Dedi. Ben de saçmalamadığımı gerçekten bitireceğimi söyledim. Biraz konuştuk.
Avukatın da önerisiyle ve fikirleriyle bir kez daha deneme kararı aldım.

Bu akşam eve dönüyorum. Kendim çıktım kendim dönüyorum gibi oluyor ama asla bunun mahçubiyetini hissettirmemem gerek.
Üyeliğim aktif olmadığından fikirlerinizi alamadım.
Son durum bu...

Çok nettim ama inşaallah bir şans daha. İlk kez bu kadar ciddiyetimi gördü, bir adım ötesi mahkeme zaten... Blöf yapmadım yapmam.

Eve döndükten sonra tavrım ne olmalı?

Şimdiden kalbinize sağlık 🌸

Hanımlar lütfen güç verin
Hangi konuda netsiniz?

Back