Sonunda evi terkettim, son durum

Düştüm dilinize üyeliğim donmuştu. Size danışamadım. Yaşayalım görelim.

Şu an plazadan mi bildiriyorsun? Yoksa evde misin? Eve gidince yemek yapmayı ihmal etme olur mu bir arıza da ordan çıkmasın. malum sen en hararetli tartışmalarda bile adamın sofrasını kuruyorsun. Aç bırakırsan o da sinir yapabilir. Eve dönünce kayinvalidenin gönlünü de al o da kırılmıştır yazık ordan da bir arıza çıkmasın.

"Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin" demiş ya katip
bu da bir çeşit özür sayılmaz mı
bu mesajı görünce gözlerimden kalpler fışkırdı, ne romantik bir ergeg

Gerçekten boşanmak isteyen insanın kendisi değil, avukatı muhatap olur karşı tarafla.
Bu tarz blöfler gördüğünüz gibi elinizde patlıyor. Yapmayın.
Evde 1-2 gün trip atıp hayatınıza kaldığınız yerden devam etseniz bu kadar laçkalaşmazdı bu evlilik.
Kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz.
Ne diyelim hayat sizin, karar sizin, zerre umurunda olmadığınız eş sizin.
İnsan kendisine neyi layık görürse o doğrultuda yaşar.
Sizin de kendinize layık gördüğünüz bu demek ki. Yazık.

"Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin" demiş ya katip
bu da bir çeşit özür sayılmaz mı
bu mesajı görünce gözlerimden kalpler fışkırdı, ne romantik bir ergeg
Düşün, üzülüyorsun kalbin kırılıyor, her gece ağlıyorsun, ilmek ilmek işlediğin gözün gibi baktığın yuvanı gözden çıkarıp gidiyorsun, en azından bir damla yaş gelsin gözünden diye beklerken adam geliyor '' Bu saçmalığı ne zaman bitireceksin? Terlik atarak kovdum diye boşanılır mı? '' diye böğrünüyor.

Uğraştım evet avukat ile de konuştum.
O da kendince fikirler verdi. Bir de böyle deneyeceğim.

Avukat ile konuşmadin, komşu ile konuştun. O kadaar çok boşanmayacaksin ki, avukata para harcamak tabiki olmaz. Boş para o.

Adam bu olaydan tabiki ders aldi. Mavera ne yapsam yapayim, ayrilmaz dersini aldi. Ki çok hakli.

Avukat ile konuşmadin, komşu ile konuştun. O kadaar çok boşanmayacaksin ki, avukata para harcamak tabiki olmaz. Boş para o.

Adam bu olaydan tabiki ders aldi. Mavera ne yapsam yapayim, ayrilmaz dersini aldi. Ki çok hakli.
Avukatla konuştu, bilmiyon sen. A AvukatSevim ile konuştu.

Asıl sormanız gereken şey "ne değişti de ben tekrar deneme kararı aldım?" Çünkü eşiniz özür bile dilememiş. Gelirseniz nelerin değişeceğini söylememiş ve zaten yaptığınızı saçma bulmuş. Yani kendine göre ilişki tarzı doğru.
Siz gerçekten abarttım ben diye mi dönüyorsunuz? Ben katlanabilirim bu adama aslında diyerek mi dönüyorsunuz? Çünkü ilişkiniz aynı şekilde devam edecek. Bunu kabul ediyorsanız dönün

Tek tavsiyem acil başka avukat bulun
Böyle avukatmı olur, mahalle teyzeleri gibi kocandır döverde severde mantığı ile akıl veren, sizde nekadar meyilimişsiniz demekki iki cümleyle evet ya aslında ne varki en iyisi döneyim demişsiniz.
Sizi bu adam neden ciddiye alsın şimdi

Allah akıl fikir versin niye size güç verelim ki şimdi yani

Başlığı görünce kesin boşanıyorsunuz sandım. Önceki konunuzu okumadım ama madem geri döndünüz bari bi destek alın karı koca...

dönersen ne ala dönmezsen mualla olayını geçti bunlarınki
dönerse ekime
dönmezse s...

bu kadar net yani. ben artık adamda hiiiç suç bulmuyorum çok iyi yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…