Sonunda evi terkettim, son durum

Özür bile dilenmeden geri dönecekseniz hiç gitmeseymişsiniz keşke. İlişkinizi laçkalaştırır bu tip adımlar.
Emin olmadan avukatla görüşmenin bir daha. Görüşürseniz eşinizin bilgisi olmasın blöf zanneder. Ve avukatınızı kesinlikle ilişkinize karıştırmayın. Evlilikle ilgili tavsiye isteseniz ona değil terapiste giderdiniz değil mi?

Adamın dilediği özür nerde hanımlar, ben mi göremiyorum bi? Bi de üste çıkmış, evden terlik atarak kovdum diye boşanılır mı diye. Ahahah. İnan sinirden gülüyorum, blöf yapmışsın buz gibi, yememiş işte, dönersen ne ala dönmezsen mualla demiş, sen de sümsüğü düşürmüş kuzu kuzu dönmüşsün. Kandırma kendini, bunun faydası olmayacak.

Sizin evliliğinizden olmaz üzgünüm. Keşke dönmeseydin.

Evden gideceğine, kocacım al buyur diye kendisine attığı terliği güzelce geri giydirecekti hâlbuki. Hâlâ öğrenememis Mavera.

Konu başlığı ile içeriği farklı olmuş konunun sonuna doğru,evi terk ettiniz deyince tamamen bitti anladım ama içerik farklı eve dönüyorum.

Blöf yapmadım diyorsunuz ama bal gibi de blöf oluyor sizin yaptığınız siz kabul etsenizde etmesenizde.

Esiniz kendisi terk etti kendisi dönüyor demiştir benim birşey yapmama gerek kalmadan.

Bundan sonra olası bir kavganizda evi terk etsenizde esiniz nasılsa bosanmaz gittiği gibi geri gelecek diye düşünecek ki haklida.

Madem döndünüz yapacağız şey aile danışmanına gitmek olsun.

Katıp sen bari yapma bu adam ne zaman özür diledi? Konuda her şey olması gerektiği gibi yani normal mavera konusu. Ben hala çocuk olmamasına şaşırıyorum sadece.

Katıp sen bari yapma bu adam ne zaman özür diledi? Konuda her şey olması gerektiği gibi yani normal mavera konusu. Ben hala çocuk olmamasına şaşırıyorum sadece.
Kız ben de yamuldum bi, kafam dolu işten yeni geldim, çocuk ateşli ve ben maveranın konusunda 10 dk özür dileyen adam arıyorum.

Kız ben de yamuldum bi, kafam dolu işten yeni geldim, çocuk ateşli ve ben maveranın konusunda 10 dk özür dileyen adam arıyorum.

Geçmiş olsun katıp.

Birazdan konudan kovulursak kendine gelirsin :)

Ben maveranın üslubundan dolayı kızıyordum kendisine ama ciddi ciddi üzülüyorum artık. Hiç bir şeyin farkında değil.

Tek başına deneyeceğinin farkındasın yani. Eşin ciddiye bile almamış, yanına gelmeye tenezzül etmemiş.
Sen eşya, avukat bahanesiyle aramadan öylece ailenin evinde bekliyor olacaktın.

Dene, muhakkak dene.
Bende katılıyorum buna
Beni şuan gerçekten gayesi eşya olduğu için avukat olduğu icin vs de arasa yine de amaaan kendi gitti kendi pişman oldu dolaniyo peşimde diye düşünürdüm bende .

Çoğu evliliğin ilk yılında yüzükler hava da uçuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…