Sonunda dogum yaptim,ama cok kötüyüm....

canım bende doğum yapalı 5 gün oldu ve bende müthiş ağrılar çekiyorum senin bu yazdıklarını okuyunca inan çok kötü oldum.nasıl böyle bir şey olabilir dedim kendi kendime.bunda biraz ihmalkarlığı var hastanenin bence.allah yardımcın olsun kardeşim.inşallah tez zamanda şifa bulursun.

senin niye ağrın çok canım epidural mi oldun sende?

canım benim yaaaa allah tez vakitte şifalar versin inşallah bebişiniz de size bağışlasınnn

canım ya çok zor bir hikaye olmuş.Allah şifa versin inşallah.nasıl bir doktormuş çok sinirlendim.
Allah analı babalı büyütsün

kanka yaa ne yaptın sen anlamıştım zaten bişeyler olduğunu sen beni habersiz bırakmazdın aklım çıktı
canım benim Rabbim şifa versin sana tez vakitte ben anlamıyorum ki niye normal dikiş yapmamışlar ilk kez duyuyorum metal kancaları off çok üzüldüm canım ya
tez vakitte inşallah düzelir aysimayı kendin emzirirsin çok zor olmuş keşke epidural diye diretmeseydin ıkınmada sorun çıkmazdı belki diycem ama olan olmuş artık
sen kendine dikkat et bundan sonra ki hemen iyileşip ayağa kalkabilesin hem kendin hem aysima için bi an önce toparlanman gerek ilaçlarını almayı ihmal etme hareket etme inşallah dikişlerden sonra toparlanman kısa sürer bitanem Allah'a emanet ol canımsın

hayatimmm yaa cok merak ettim seni
neler atlatmissin cok büyük gecmis olsun , hicde istemedigin seydi sezeryan
ins. tez vakitte dikislerin iyi olur cnm
bu arada tebrik ederim seni rabbim yavruna saglik uzun ömür versin tabii sana ve esinede
Allaha emanet ol cnm dualarim seninle

Son düzenleyen: Moderatör:
kanciceğim neler yasamıssın öyle okurken içim ürperdi ne kadar canın yanmıstır kıyamam yaaaa...umarım tez zamanda saglıgına kavusursun ....bebegin de hayırlı ugurlu olsun güle güle büyütmen dilegiyle....

Cook gecmis olsun canim, neler gelmis basina. Allah sifa versin, bende sezaryan yaptim, eriyen iple gizli dikis yaptilar Allaha sukur birsorun cikmadi. Neden oyle yapmiyorlar Almanya da boyle mi oluyormus? Insallah biran once duzelip bebisini kucagina alirsin.

çok çok geçmiş olsun canım yaaaa..... her türlü doğum şeklini yaşamışsın Allah acılarını hafifletsin inş. hiç kolay değildir yaşadıkların ama sabırlı ol... niçin öyle bir dikiş tekniği kullanılıyormuş hiç anlayamadım bende sezeryan oldum estetikli dikiş sonuçta eriyen ip Almanyada gerçekten uygulanmıyormuymuş bu teknik...
neyse Allah iyilik versin sana bebeğinle mutlu günler geçirirsin inş. bir an önce

geçmiş olsun canım çok zor durumlar geçirmişin inşallah artık yüzün güler bebeğine ve sana hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum

canım önce geçmiş olsun diyeyim sonrada gözün aydın sonunda meleğine kavuşmuşsun bak bu kötü doğumun en güzel yanıda bu öyle değilmi inşallah dikişlerin tutarda sende rahatça bebeğinle vakit geçirirsin ama bu günlerde geçer tekrar gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım

ayy cnmm yaa şok oldum okurkenn....
gözün aydınn kızını sağ salim kucağına albilmişsin...
ama başına gelen büyük talihsizlik olmuş canım...
inş. bir an evvel sıkıntıların geçer bebişinle rahat ve mutlu olursunuzz....

Canım çok çok geçmiş olsun öncelikle. Kavuşmuşsunuz sonunda.. Allah çekilmeyen acı vermez balım hepsi geçicek hiçbişeyciğin kalmıcak inşallah. kendine ve bebeğine çok dikkat et balım.a.s.

Kançiçeğim, yaşadıklarını okudum canım, çok üzüldüm. Ama Allaha şükür sağlıcakla almışsın kucağına Aysima'nı.
Senin kız tam bir oğlak çıktı hayatım:roflol:Hamileliğinde de inat etti san acinsiyetini göstermedi aylarca, doğum zamanı geldi gelmiyeceğim dedi, doğum sırasında da demek ki ben istediğim şekilde geleceğim dedi.Sen o kadar kendini normal doğuma hazırlamıştın, ama yine zillinin istediği oldu.:lepi::lepi:
Şaka bir yana canım, zor günler geçirmişsin, inşallah bir an önce atlatırsın bunları, kızını da emzirmeye ve kucağına almaya başlarsın.

çok geçmiş olsun canım.inşallah bir an önce iyileşirsin toparlarsın kendini.gerçekten zor şartlarda doğumun olmuş.

canım çok zor şeyler geçirmişsin öncelıkle geçmiş olsun.inş kısa zamanda hersey yoluna gireer.Allah analı babalı büyütsün canım..mutluluklarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…