• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda dogum yaptim,ama cok kötüyüm....

cok tesekkurler cnm,insallah oyle olur..beni de normalde pazartesi cikaracaklardi yani 5.gun ama olmadi.
kendime degil kizima aciyorum dogru durust ememiyor yavrum,kucagima alamamak cok kotu anlatamam,,,sirf onu doya doya kucaklayabilmek icin iyilesmek ve butun olanlari unutmak istiyorum.........

cok tesekkurler cnm,insallah oyle olur..beni de normalde pazartesi cikaracaklardi yani 5.gun ama olmadi.
kendime degil kizima aciyorum dogru durust ememiyor yavrum,kucagima alamamak cok kotu anlatamam,,,sirf onu doya doya kucaklayabilmek icin iyilesmek ve butun olanlari unutmak istiyorum.........

canimmmmm seni cok iyi anlayabiliyorum inan benim 5gün sütüm gelmedi hastanede cocugum aclikdan bi hal oldu sadece sekerli suyla beslediler evim iki katli oldugundan evdede cok zorluk cekdim allah razi olsun annem kaldi bende 3hafta herseyiyle o ilgileniyordu saolsun bense kendimi sadece inek gibi hissediyodum sadece emzirmeye alabiliyodum cünkü ama o an bile dünyalar benim oluyodu taaki sütüm tamamen kessilene kadar oda cok cabuk oldu malesef kizimi 1ay bile emziremedim :( kullandigim ilaclardan ve gecirdigim ameliyatdan dolayi sütüm kessildi oyaski ben yetdigi kadar emzirmek istiyodum ama nasip olmadi malsef :(
iyilesiceksin canim en kisa zamanda hemde ben eminim
canim okadar kiymetliydi ve tatliydiki dogum yapipda o zorlugu cekene kadar ama cocugun icin hersey viz gelip tirs gidiyo inan.......

ayy canım benim ya çok geçmiş olsun hayatım.yazdıklarını şok olarak okudum.allah kimseye yaşatmasın.neyseki bebeğin sağlıklı ondan güç almaya çalış.bu günlerde geride kalıcak biraz zor ama geçicek canım....

çok büyük geçmiş olsun canım bebeğin sağlıklı ya senin için en güzel olan bu herhalde şu durumunda..benim de suni ile başlayıp sezeryanla sonuçlanan bi doğumum oldu..sezeryanım problemsiz geçti çok şükür...
bir an evvel tüm sıkıntılarında kurtulup bebeğini doyasıya kucaklaman dileğimle.. a.s Allah yardımcın olsun canım :teselli:
.

cnm benim yaa kıyamam sana ben doğum yaptığnı duyunca çok sevindim ama bunları okuyunca çok üzüldüm çektiğin acıları tahmin edebiliyrm bizler dikişli olduğmuz halde ne kadar acımız oldu ki senin açıkmış neden öle oldu ki drun hatası var gibi geldi bana nasıl açılmış dikişin kalkınca... çok geçmiş olsun bebşnde hayırlı olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş

öncelikle allah bağışlasın bebeğini.çok büyük geçmiş olsun.inş.hayırlısıyla bugünleri sağsalim atlatman dileğiyle cnm.

Rabbımız yar ve yardımcın olsun arkadasım bozma moralını,tamam kolay seyler degıl bunlar cok zahmetlı acı verıcı ama ınsallah gececek guzel dusun hep kendını guzele ve hayra odakla...Bebegın senı beklıyor,sen mutlu ve saglıklı ol kıı o da olsun..Daıma olanda hayır vardır,annelere cennet vaadedılmıs Rabbımız tarafından tabı kı zor ama muthıs bırsey no kadar kutsıyetı derın kı..
Ben de o sancıları cekerken artık bı ara patlayıp Ne olur benı sezaryene alın bıle dedım bı ara ama bıraz daha dayandım dua ettım sabrettım ve sevgılı kızımı dunyalar guzelımızı kucagıma aldım..Sonsuz kere sukurler olsun..
Hakkımızda daıma en hayırlısı olsun guzel yavrucugunu da Allah sıze bagıslasın hayırlı nese dolu saglıklı bır omrunuz olsun hep bırlıkte,el ele...

çok geçmiş olsun canım dualarım seninle umarım herşey yolunda gider ve en yakın zamanda sağlığına kavuşup bebeğini emzirebilirsin

canım çok çok geçmiş olsun neler yaşamışsın öyle..bnede önümüzdeki ay sezeryan olcağım acayip korktum şimdi ne sorumsuzluk bu böyle hangi hast yaşadın bunları?

arkadaslar hepinize desteginiz ve guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim insallah bugunleri de atlatiriz...bugun dr la tekrar konustum ameliyat dikislerini zimba gibi tellerle dikmisler oyle daha cabuk iyi oluyor diye ama bu teller bende alerji yapmis olabilirmis dr oyle dedi kesin degil ama belki alerji olmus olabilir bu sefer iplikle dikelim daha saglam yapalim dedi.
insallah bu sefer daha iyi tutar dikisler ..
yarin sabah gidip tekrar temizleme yaptiricam,tekrar dr la ve anestezi uzmani ile konusucaz nasil olsun diye hayirlisi bakalim...

bu arada altunhan canim bende boyle oldu diye sende de oyle olacak diye birsey yok zaten cok nadir oluyormus icini ferah tut...

canim benim ya bende senden haber bekliyodum ne zamandir kaderin bana benzemis biraz bende 11 saat sancidan sonra malesef sezeryan olmustum ustelik bebegim enfeksiyon kapti ozaman kahroluyordum bebegime bisey olmasin bana olsun diyodum 8 gun makinalara baglandi heryeri ignelerden mosmor oluyordu yavrumun.yine bak senin minik kizin saglikli masallah inan ona olsa daha cok kahrolurdun zaman herseyi unutturuyor sana tavsiyem ne kadar aglamak istersen agla ben hep kendimi sikmistim aglamamak icin ve buyuk bir depresyon yasamistim oglum eve geldikten sonra sakin hicbirseyi icine atma moralinide hic bozma cok sukurki caresi olan bisey yasiyosun hic psikolojini bozma hersey gececek allahin izniyle seni cok ii anliyorum bitanem dularim seninle guclu ol tamammi kizin icin cok opuyorum seni allah kizini anali babali buyutsun isallah tebrik ederim :nazar:

Canım ya sonuç olarak iyisinizya çok şükür Allah analı babqalı büyütsün
Bende senin gibi son anda doğumhaneden acil sezeryana alındim.

Canım benim neler yaşamışsın böyle.Allah nasıl biliyosa öle yapsın dr müsvetteleri.Bir de Almanya dersin.Benim de doğumum suni sancıyla başlatılcaktı.Doktor bekletiyodu.Benim içimden bi his normal doğuramıcağımı sölüyodu hep ben de beklemek istemedim ertesi gün sezeryana aldılar.Yoksa eminim benim de çok riskli olcaktı doğumum çünkü bebeğim kordona dolanmış.Gerçi doğum kolay oldu ama epidural anestezi kötüydü doğumdan sonra çok ağrı acı çektim.Seni anlıyorum canım insan kolay unutamıyo hele de senin yaşadıkların...Allahım sana ve yavruna şifa versin.Çektiğin acılar günahlarına kefaret olsun.İnşallah yavrnu kucağına alırsın en kısa zamanda.

Canım benim neler yaşamışsın böyle.Allah nasıl biliyosa öle yapsın dr müsvetteleri.Bir de Almanya dersin.Benim de doğumum suni sancıyla başlatılcaktı.Doktor bekletiyodu.Benim içimden bi his normal doğuramıcağımı sölüyodu hep ben de beklemek istemedim ertesi gün sezeryana aldılar.Yoksa eminim benim de çok riskli olcaktı doğumum çünkü bebeğim kordona dolanmış.Gerçi doğum kolay oldu ama epidural anestezi kötüydü doğumdan sonra çok ağrı acı çektim.Seni anlıyorum canım insan kolay unutamıyo hele de senin yaşadıkların...Allahım sana ve yavruna şifa versin.Çektiğin acılar günahlarına kefaret olsun.İnşallah yavrnu kucağına alırsın en kısa zamanda.

canım ben pek anlayamadım epidural anestezi ile sezeryan doğum yaptın ama kötümü geçti.. herkes epidurali tavsiye ediyo seni rahatsız eden neydi doğumdan sonra genel anesteziye göre daha az ağrın oluyor diye duymuştum.

slm cnm benim gecmis olsun ibende seni merak ediyordum hergün siteye girip senin icin bakiyordum nsALLAH bugünleride atlatirsin önemli olan bebeginin saglikli olmasi canim bugünlerde gelip gecer insALLAH bu arada bende kizimi aldim kucagima ayin 19unda normal günümden 1 hafta önce dogum yaptim bebeklerimiz icin herseye deger

hic biseyi kafana takma cnm bugünlerde gecer insALLAH bebegini öp benim icin

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm üzüldüm doğumunu normal tamamlayabilseydin keşke Allah analı babalı büyütsün bebişini, benim doktor en baştan epidural normal önermediğini söylediği için, ben de o en beter 7cmden sonraki sancılarda ne kadar istesem de epidural istiyorum diyemedim, sanırım gerçekten doğumu uzatıyo ve bebeği strese sokuyo, burdan da doğum yapıcak arkadaşlara önerim normalse tamamen normal doğum yapmaları, zaten çekiceğiniz epiduralsiz fazladan max 1 saat sancı, ıkınma hissi olmadan doğumu tamamlamak gerçekten çok zor

canım ben pek anlayamadım epidural anestezi ile sezeryan doğum yaptın ama kötümü geçti.. herkes epidurali tavsiye ediyo seni rahatsız eden neydi doğumdan sonra genel anesteziye göre daha az ağrın oluyor diye duymuştum.

canım epidurali yaptılar ama sanırım uyuşmam tam gerçekleşmedi ilk kesiği hissettim sonrabeni hafif uyuttular.Doğumdan sonra da dozları tekrarlamak gerekli belli periyotlarla benim ağrılarım çok oldu o dozları da zamanında yapmadılar çünkü.Ayrıca anestezi yan etki yaptı sağ kaburgam ve sağ koluma bir ağrı saplandı kolum uyuştu nefesim kesildi hiç böyle bir acı yaşaqmadım hayatım boyunca.Normal doğursam bu kadar olur

tesekkur ederim arkadaslar saolun.
gunden gune iyiyie gidiyorum onceki gunler cok zor yuruyordum ama bugun dr yaranin giderek iyi oldugunu sali gunu sabah saat 8 de tekrar narkoz verip dikecegin soyledi...bu sefer tek tek iplikle dikicez dedi biraz da olsa rahatladim.
cok aci cektim hala da cekiyorum,ama kizimi koklayinca onun yüzüne söyle bir bakinca herseyi unutuyorum.buna da sukur beterin beteri var,kizim icin herseye katlanabilirim...o benim herseyim...

canım epidurali yaptılar ama sanırım uyuşmam tam gerçekleşmedi ilk kesiği hissettim sonrabeni hafif uyuttular.Doğumdan sonra da dozları tekrarlamak gerekli belli periyotlarla benim ağrılarım çok oldu o dozları da zamanında yapmadılar çünkü.Ayrıca anestezi yan etki yaptı sağ kaburgam ve sağ koluma bir ağrı saplandı kolum uyuştu nefesim kesildi hiç böyle bir acı yaşaqmadım hayatım boyunca.Normal doğursam bu kadar olur

bide ayrıca epidural farkı verdin dimi yazık yaa..bende epidural sezeryan düşünüyorum ama fiyatı pahalı olduğu için tereddütteyim bide bunları duyunca genelmi olsam diyorum???

Back