Sonunda dogum yaptim,ama cok kötüyüm....

canım ayy çok geçmiş olsun...Allaha şükürler olsun ikinizde iyisinizz..Gözün aydın canım rabbim sağlık sıhatle bebeğini büyütmeyi nasib etsin.inşallahŞeniz

canım ya şimdi okudum ne çok çekmişsin Allah çok şükür şimdi iyisin çok büyük geçmiş olsun canım

Allah analı babalı sağlıkla büyütsün Aysima kızımızı

canım çok geçmiş olsun..ama sonunda yavrunu kollarına aldığında o cennet kokusunu kokladığında sanki yaraların iyileşiyor gibi gelir insana..herşeyi unutursun o anda..Rabbim yavrunu analı babalı büyütmenizi nasip etsin..amiiiinnn....

evet kizimi kucakladigim zaman aklima baska birsey gelmiyordu ...muthesem birsey...tesekkurler arkadaslar saolun guzel dilekleriniz icin..Allah herkesin yavrusuna saglik ve uzun ömür versin.

ay evet yaa ne o öyle tel zımba falan??? ilk duydum.bana estetik dikiş yapıldı zamanla kendiliğinden eriyip kaybolandan.nitekim de öyle oldu.şükür atlatmışsın:) kızınla beraber sana mutlu ömürler diliyorum:)

çok geçmiş olsun... ama nihayetinde mutlu sona ulaşmışsın, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

ilk defa böle bişe duydum cnm çok uzuldum ama geçmiş artık.. Sağlıkla buyut bebişini :)

canim tel zimbalar estetik oldugu ve iz birakmadigi icin,bir de daha kolay iyilestigi icin yapmislar.ama bende alerji yapti.sonradan eski dikislerden yaptilar.bu hastanede sadece bir kere olmus o da banasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…