- Konu Sahibi Kancicegim
-
cok tesekkurler cnm,insallah oyle olur..beni de normalde pazartesi cikaracaklardi yani 5.gun ama olmadi.
kendime degil kizima aciyorum dogru durust ememiyor yavrum,kucagima alamamak cok kotu anlatamam,,,sirf onu doya doya kucaklayabilmek icin iyilesmek ve butun olanlari unutmak istiyorum.........
Canım benim neler yaşamışsın böyle.Allah nasıl biliyosa öle yapsın dr müsvetteleri.Bir de Almanya dersin.Benim de doğumum suni sancıyla başlatılcaktı.Doktor bekletiyodu.Benim içimden bi his normal doğuramıcağımı sölüyodu hep ben de beklemek istemedim ertesi gün sezeryana aldılar.Yoksa eminim benim de çok riskli olcaktı doğumum çünkü bebeğim kordona dolanmış.Gerçi doğum kolay oldu ama epidural anestezi kötüydü doğumdan sonra çok ağrı acı çektim.Seni anlıyorum canım insan kolay unutamıyo hele de senin yaşadıkların...Allahım sana ve yavruna şifa versin.Çektiğin acılar günahlarına kefaret olsun.İnşallah yavrnu kucağına alırsın en kısa zamanda.
canım ben pek anlayamadım epidural anestezi ile sezeryan doğum yaptın ama kötümü geçti.. herkes epidurali tavsiye ediyo seni rahatsız eden neydi doğumdan sonra genel anesteziye göre daha az ağrın oluyor diye duymuştum.
canım epidurali yaptılar ama sanırım uyuşmam tam gerçekleşmedi ilk kesiği hissettim sonrabeni hafif uyuttular.Doğumdan sonra da dozları tekrarlamak gerekli belli periyotlarla benim ağrılarım çok oldu o dozları da zamanında yapmadılar çünkü.Ayrıca anestezi yan etki yaptı sağ kaburgam ve sağ koluma bir ağrı saplandı kolum uyuştu nefesim kesildi hiç böyle bir acı yaşaqmadım hayatım boyunca.Normal doğursam bu kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?