• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda dogum yaptim,ama cok kötüyüm....

canım çok geçmiş olsun ya gerçekten üzüldüm bnde hamileliğimin başından beri normal isitiyordum ama olmadı işte neyse hayırlısı bölemiş inşallah biran önce normale dönersin

cok sukur arkadaslar o gunler geride kaldi iyiyim simdi...
daha da iyi olacagim insallah...
desteginiz icin herkese ayri ayri tesekkur ederim...

canım ya nekadar cok cekmıssın öyle.cok büyük gecmıs olsun.neysekı hastanedeyken acılmıs dikişlerin ya eve döndüğünde acılsaydı Allah korusun.cok kan kaybederdın.neyse şimdi iyyiisndir inşallah.bebegınle bir ömür mutlu yasayın inşallahhh

canım ya geçmiş olsun gerçekten çok zor bi durum yaşamışsın
bebeğiniz de hayırlı olsun canım

çok şükür canım çok geçmiş olsun çok çekmişin ama allah yardımcın olmuş allah bi daha vermesin
buarada allah analı babalı büyütüsn

tesekkurler...simdi kizimla daha cok vakit geciriyorum.Allah a sukur..
ona baktikca cektiklerimi unutuyorum...bambaska birseymis annelik...

ayy canım çok geçmiş olsn baya kötü şeyler atlatmışsn dedigin gibi buna şükür olmasa iiydi ama işte neyse dikatet aeo

çok geçmiş olsun. en kısa zamanda sağlığınıza kavuşup kızınızla hasret gidermeniz dileklerimlee

tesekkurler...artik gunler gectikce daha da iyi oluyorum ve olucam insallah.
destekleriniz icin tesekkurler iyi ki varsiniz.

tesekkurler...artik gunler gectikce daha da iyi oluyorum ve olucam insallah.
destekleriniz icin tesekkurler iyi ki varsiniz.

canım benim yeni gördüm yazını.. inanamadım.. çok geçmişler olsun...rabbim kızınla seni ailene bağışlamış.. ne mutlu sana yavruna kavuşmuşsun... çok şükür o acılı günlerde son bulmuş...rabbim sağlık sıhatle bebeğini büyütmeyi nasib etsin.inşallah...

canım benim yeni gördüm yazını.. inanamadım.. çok geçmişler olsun...rabbim kızınla seni ailene bağışlamış.. ne mutlu sana yavruna kavuşmuşsun... çok şükür o acılı günlerde son bulmuş...rabbim sağlık sıhatle bebeğini büyütmeyi nasib etsin.inşallah...

saol hurremcim cok sukur gecti zor da olsa atlattik..
artik bundan sonrasina bakicaz ....

anlayamadığım tıp bu kadar ilerlemişken hatta iple dikiş bile kalmayıp artık lazerle dikiş atılabiliyoken neden tellerle diktikleri hayret bişey hangi doktor hangi hastane bu çok merak ettim doğrusu

popcorn canim ben yurtdisindayim.tel zibamlar daha kolay oluyor diy eilk dikisi onunla yapmislar ikinciyi de saglam olmasi icin ipliklarle yaptilar..

arkadaşlar her ikinizede geçmiş olsun bende 11,02,2009 sabaha karşı 3 sularında suyum gelerek hastaneye gittim fakat bende bel fıtığı olduğu için normal doğum riskliydi kendi doktorumda şansıma seminere gitmiş başka doktorda ben risk alamam kağıt imzalarsan normal yaparım dedi bende korktum sabah 4,30 da acil sezeryana aldılar ama çok abarttıkları kadar değilmiş 10 günde ayağa kalktım çok şükür sağlığım yerinde hiç ağrı falanda yok sanki hiç doğum yapmamış gibi allah hepimizin bebeğine sağlıklı günler versin a.s.

canım okurken tüylerim diken diken oldu çok üzüldüm gerçekten, büyük geçmiş olsun.Allahım bebeğinede sanada sağlık sıhhat versin inşallah..................................

arkadaşlar her ikinizede geçmiş olsun bende 11,02,2009 sabaha karşı 3 sularında suyum gelerek hastaneye gittim fakat bende bel fıtığı olduğu için normal doğum riskliydi kendi doktorumda şansıma seminere gitmiş başka doktorda ben risk alamam kağıt imzalarsan normal yaparım dedi bende korktum sabah 4,30 da acil sezeryana aldılar ama çok abarttıkları kadar değilmiş 10 günde ayağa kalktım çok şükür sağlığım yerinde hiç ağrı falanda yok sanki hiç doğum yapmamış gibi allah hepimizin bebeğine sağlıklı günler versin a.s.

canim snaa katiliyorum oyle cok da agir birsey degil sezeryan,benim de dikislerim alinana kadar birsey yoktu.kesi yerim iltihaplandigi icin acildi binde bir ihtimal iste...ama ben de ikinci gun kalkmistim ayaga o kadar sorun olmamisti baslarda..

Back