Sonunda dogum yaptim,ama cok kötüyüm....

Kancicegim

Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
3.933
19
116
Diğer
merhaba kizlar ben en son 19 ocakta girdim siteye ertesi gun sabah suni sanci icin hastaneye gittik.gunumu 12 gun gecmisti.basima geleceklerden habersiz sabah dustuk yola...ama bende en ufak bir sanci yok...hastanye gittik nst ye bagladilar hersey yolunda sadece yarim cm aciklik varmis.bekledik.sonra bana bir hap verdiler suni sanci icin dusuk dozdaydi.4 saatte bir vericez dediler acilmaya gore artiiricaklarmis,,,4saat sonra aciklik 3 cm olmustu.bende agrilar yoktu ama,,aradan zaman gecince bir tane daha verdiler bu sefer 6 cm olmus acilma.bende hic sanci yok aksam 6 da muayene ettiler sen bu gece ya da sabaha anca dogurrusun dediler.beni odaya aldilar.
odaya geldik iki dk sonra bana muthis agrilar girmeye basladi birden sirtima belime heryerime dagildi nefesim kesildi dogruca dogumhaneye sanci odasina gittik esimle.acilmaya baktilar 8 cm olmus ama ben dayanamiyorum o derece ki nefes alamiyorum.dayanamadim ben epidural istiyorum dedim.anstezi uzmani geldi faydasi kadar riskleri de var dedi kalp krizi bel agrisi,fel falan saydirdi bana ama ben ne olusa olsun istiyorum dedim cunku cok kotuydum...
epidurali taktiktan 10 dk sonra rahatlamaya ve uyusmaya basladim.aciklik 8 cm de kalmisti ama ilerlemiyordu,ebe geldi bana ikin dedi ama bende hic ikinma hissi yok..sonra dr geldi bebegin kafasindan kan almamiz gerek iyi mi degil mi ogrenmek icin dedi.neyse onu da aldi ilki iyi cikti.sonra tekrar aldi,bebek cok zor durumda hemen sezeryan yapmamiz gerek dedi.beni paldir kuldur sezeryana aldilar neye ugradigimi sasirdim korkuyordum her yanim titriyordu cunku hamileyken cok dua etmistim sezeryan olmasin diye...

ama yapacak birsey yoktu kizimin hayati ve benim hayatim sozkonusuydu dr yarim narkozla yapicam dedi ben dayanamam uyutun dedim ve oyle yaptilar.gece 02 de kizim dogmustu...3500 gr,52 cm di...
beni de odaya almislar ayilmam saat 4 u bulmustu...
neyse 5 gun hastanede yattim gecen gun pazartesi cikabilirsin dediler cikacagim gun de dikisleri aldilar eriyen dikisten degilmis meger zimba gibi demirlerle yapmislar hemsire tek tek onlari cikardi.ama bir sorun yoktu ta ki bir saat sonrasina kadar.....bir saat sonra su icmek icin kaltigimda bir de ne olsun,dikis yerlerimden fosss diye bir kan bosaldi musluktan akar gibi dikislerim acilmisti.hemen hemsireyi ccagidrim o da dr u cagirdi kostular geldiler karnima bez batislar bir suru ama nafile kanama durmuyordu bir turlu.dr sonunda dedi ki kesi yeri enfeksiyon kapmis onu temizlememiz gerek sonra tekrar dikicez dedi.
ne zaman dedim belli olmaz enfeksiyon ne zaman bitti o zaman dikicez dedi ama 5-6 gunu bulur dedi ben sok oldum 6 gun yara acik mi duracakti yani ....
evet oyle oluakti ve halen oyle beni sali gunu cikardilar hastanedne eve git her gun de temizlemeye pansumana gel dediler.5 gun oldu bugun yara hala acik,bugun tekrar gittim temizleme icin dr iyiye gidiyor buyuk ihtimalle pazartesi dikeriz dediler,,simdi pazartesiyi bekliyorum dua ediyorum ki ameliyat yerim daha kotu olmasin diye,cok moralim bozuk ..kizimi bile kucagima alamiyorum alinca hemen kanama oluyor kesi yerimd ecok kotu arkadaslar...hem de cok cektiklerimi bir bilseniz Allah kimsenin basina vermesin.ama buna da sukur ya daha kotu olsaydi beterin beteri var tmm bu da cok iyi degil ama en azindan caresi var.insallah pazartesi dikilince rahatlarim karnim elimde geziyorum egilemiyorum kizimi emziremiyorum ancak sagiyorum oyle biberonla iciyor,,,
pazartesi yarim narkozla beraber dikis yapicaklar bu sefer tellerle degil iplikle dikiceklermis insallah tekrar aynisi olmaz benim icin dua edin neolur cok ihtiyacim var cok kotuyum...insallah bugunler de gecer hayirlisiyla...

canım çok geçmiş olsun sonunda bebegine kavuştun ya kötü anılar unutulacak emin olabilirsin benim dogumumda bir o kadar zor geçmişti kızımı gördügüm an herşeye deger oldugunu anladım şimdi 3 aylık hamileyim ama tansiyon problemim çıktı bir yükseliyor bir düşüyor bugün bütün gün başımı kaldıramadım yine çok düşmüş doguma kadar çok zorlanıcam inşallah sag saglim yavrumu bende kucagıma alırım

aaa çok kötü olmuş yaa ALLAH yardımcın olsun biran evvel kızını kucağına alırsın.çok zorluklar yaşamışsın dediğin gibi beterin beteride var.bunada şükür

canım ya çok acılar çekmişsin keşke türkiyede dogum yapsaydın belki böyle olmazdı diyecegim ama alnına yazılmış bunları görecekmişsin allah beterinden saklasın inşalla en kısa zamanda szglıgına kavuşur melegini kucagına alırsın canım.
okurken bile yazılarını cigerimde hissetim acılarını anne olmak ne kadar zor degilmi

okudum şaşırdım dikişlerini niye öyle yapmışlar ki neyse olan olmuş allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum bende normal isteyip son anda sezeryana alınanlardanım maalesef.sancıları çektim çektim açılmam olmadı o kadar sancı çekmem de cabası kaldıI
ama senin durumun daha fena olmuş allah bebeğine uzun ömür versin sana da acil şifa versin canım.

ayy cnm çok kötü şeyler yaşamışsın çok korktum ya en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah

çok çekmişsi çok çok geçmiş olsun cnm ya
bende sezeryanla yaptım ama aynı gün 5-6 saat sonra ayağa kaltım ve bir daha hiç yatmadım hep yürüdüm hastanede de evdede hiç yatmadım çok şükür çok ii geçmişti. senin yazdıklarını okuyunca çok şaşırdım. inş kısa sürede iyileşirsin başka sorun yaşamaz bebğini sağlıkla kucağına alırsın.

Selam Kancicegim,

Bende Almanya'dayim, yazdiklarini okuyunca korktum gercekten? Hangi hastanede oldu bunlar, sakincasi yoksa ögrenebilir miyim? :)

öncelikle bebişine allah uzun ömurler versin.sanada cok gecmiş olsun.bundan sonrasını sorunsuz atlatman dileğiyle

kanciecgim gözün aydin kizina kavustun evet zor omus ama iste dünyalara bedel bi varliga kavusutun bunu düsün,bende senin gibi suni sanciyla dogum yaptim ve cok zor oldu gercketen ama degdi.en kisa zamanda yaralarin iyilesir insallah canim kendine iyi bak öptüm

Kançiçeğimmmm..Seni çok meerak ettik bizde..Geçmiş olsun yol arkadaşımmmm..Canım yaaaa neyse bakalım Allah analı babalı büyütsün...Bundan sonrası hayırlı sağlıklı olsun inşallahhh

canım çok geçmiş olsun ama hepsi geçecek bak bebeğin kollarında,bi de emzirmeye başlayınca daha da tatlı gelecek..analı babalı büyüsün işallah:))

Kançiçeğim çok geçmiş olsun canım, Allah bağışlasın yavrunu, o doktorlarda kasapmıymış yani ya, hem boşu boşuna okadar beklettiler hem yaptıkları iş iş değil valla, neyse inşallah bundan sonra güzel olur herşey.

cok büyük gecmis olsun canim dualarim ve iyi dileklerim seninle inan
buarada gözün aydin allahim saglikla sihatle büyütmeyi nasip eder insallah
seni cok iyi anliyabiliyorum neler cekdiginide az cok aynisi olmasa bile bende dogumumda yasadim heleki o muslukdan bosalircasina kan akti dedin ya onu birebir yasadim canim ve ben 2gün yogun bakimda kaldim dogumdan sonra
dedigin gibi gene sükür beterin beteri var cünkü.......

geçmiş olsun canım..gözünüz aydın,rabbim sağlıklı sıhhatli,analı babalı büyütmeyi nasip etsin..amiiinn..

canım geçmiş olsun yaaa...içim fena oldu okurken kimbilir sen neler çektin..keşke dayanabilseydinde epidural yaptırmadan doğurabilseydin...inşallah en kısa zamanda düzelirsin bebeğini kucağına alırısın..Allah analı babalı büyütsün canım

bugun yaranin pedini degistirdim bakamadim cok fena gorunuyor.ama elden birsey gelmiyor pazartesiyi beklemek zorundayim.
cektigim bir degilki hem dogum sancisi cektim,hem belden igne yedim hem de sezeryan oldum...hepsini de tattim .......bu kadar zor olacagini hic beklemezdim..simdi tekrar hastaneye temizlenmeye gidiyorum.
desteginiz icin cooooooooook minnettarim.insallah bugunler de gececek.

gecicek canim inan bana gecdikden sonrada o aciyi tarif bile edemiceksin....
insallah en kisa zamanda düzelirsin canim :Saruboceq:
ben ölümden döndüm 2gün yogun bakimda kaldim
on gün hastanede kaldim
cikdim 2gün sonra acil gene gitdim
icimdeki dikislerim tutmadigi icin 3ay sonra gene ameliyat oldum
oda yetmedi kadin doktorum ignesiz iki dikis attio bana......
piskolojim bozulmusdu o dönem halada tutmayan dikislerim var malesef
ama allahima sükürler olsunki beni kizima bagisladigi icin kizim sayesinde ben ikinciye dünyaya geldim
ve inan bana suan asla tarif edemem yasadiklarimi geldi ve gecdi
buda allahin güzel isleri ve mucisesi acin bitince hatirlamiyosun bile nasil bisey oldugunua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…