ama yapacak birsey yoktu kizimin hayati ve benim hayatim sozkonusuydu dr yarim narkozla yapicam dedi ben dayanamam uyutun dedim ve oyle yaptilar.gece 02 de kizim dogmustu...3500 gr,52 cm di...
beni de odaya almislar ayilmam saat 4 u bulmustu...
neyse 5 gun hastanede yattim gecen gun pazartesi cikabilirsin dediler cikacagim gun de dikisleri aldilar eriyen dikisten degilmis meger zimba gibi demirlerle yapmislar hemsire tek tek onlari cikardi.ama bir sorun yoktu ta ki bir saat sonrasina kadar.....bir saat sonra su icmek icin kaltigimda bir de ne olsun,dikis yerlerimden fosss diye bir kan bosaldi musluktan akar gibi dikislerim acilmisti.hemen hemsireyi ccagidrim o da dr u cagirdi kostular geldiler karnima bez batislar bir suru ama nafile kanama durmuyordu bir turlu.dr sonunda dedi ki kesi yeri enfeksiyon kapmis onu temizlememiz gerek sonra tekrar dikicez dedi.
ne zaman dedim belli olmaz enfeksiyon ne zaman bitti o zaman dikicez dedi ama 5-6 gunu bulur dedi ben sok oldum 6 gun yara acik mi duracakti yani ....
evet oyle oluakti ve halen oyle beni sali gunu cikardilar hastanedne eve git her gun de temizlemeye pansumana gel dediler.5 gun oldu bugun yara hala acik,bugun tekrar gittim temizleme icin dr iyiye gidiyor buyuk ihtimalle pazartesi dikeriz dediler,,simdi pazartesiyi bekliyorum dua ediyorum ki ameliyat yerim daha kotu olmasin diye,cok moralim bozuk ..kizimi bile kucagima alamiyorum alinca hemen kanama oluyor kesi yerimd ecok kotu arkadaslar...hem de cok cektiklerimi bir bilseniz Allah kimsenin basina vermesin.ama buna da sukur ya daha kotu olsaydi beterin beteri var tmm bu da cok iyi degil ama en azindan caresi var.insallah pazartesi dikilince rahatlarim karnim elimde geziyorum egilemiyorum kizimi emziremiyorum ancak sagiyorum oyle biberonla iciyor,,,
pazartesi yarim narkozla beraber dikis yapicaklar bu sefer tellerle degil iplikle dikiceklermis insallah tekrar aynisi olmaz benim icin dua edin neolur cok ihtiyacim var cok kotuyum...insallah bugunler de gecer hayirlisiyla...