Sonunda butik pasta evimi açtım =))

hayırlı ugurlu olsun

öncelikle tebrikler..benimde isteğim butik açmak ama kıyafet üzerine..hangi şehirdesiniz acaba yarın birgün doğum olursa sipariş veririz belki kargoyla

öncelikle tebrikler..benimde isteğim butik açmak ama kıyafet üzerine..hangi şehirdesiniz acaba yarın birgün doğum olursa sipariş veririz belki kargoyla

geç cevabım için çok çok özür dilerim.. İstanbuldayım.. türkiyenin her yerine kurabiye gönderimi yapıyorum.. aklınıza gelebilecek her özel güne sipariş verebilirsiniz.. sosyal paylaşım sitesinden buticake pasta ve kurabiye diye aratırsanız zaten oradan çok rahat ulaşırsınız.. :)

çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre versin inş hayırlı uğurlu olur.. inş herkezin hayali gerçekleşir....

O kadar sevindim ki hayallerini gerçekleştirmişsin. Ben sana mesaj atamıyorum ama sen bana msj atsana tanışalım. Çünkü benim çalıştığım şirket çok fazla butik kurabiye sepeti falan sipariş veriyor bakarsın seninle çalışırız :)

öncelikle hayırlı olsun.
fakat siteyi tam olarak çalıştıramadım.
nereye tıklasam giremedim

geç cevabım için çok çok özür dilerim web sitem ve sosyal paylaşım sitesinde ki hesabımı kapattım öncelikle kurumsallaşacağım için isim değiştirdim henüz web sitem ve sosyal paylaşım sitemi aktif hale getirmedim. web sitesi ile eş zamanlı açıcam sayfamıda. yenisi ile inşallah tekrar karşınıza çıkıcam :)

canım yeni iş hayatın da başarılar dilerim herkese rağmen inadına daha güzel işler yapacağına eminim.. buarada hangi şehirdesin eğer İzmirdeysen muhakak sipariş veririm çünkü çok meraklıyım ben bu pasta işlerine :)

Herkesin hayalidir neredeyse kendine ait küçükte olsa bir yer açmak. İnşallah bol kazançlı çok mutlu yıllar geçirirsiniz hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…