Sonunda butik pasta evimi açtım =))

ButiCake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
21
0
16
İstanbul
Yıllarca kendime ait bir yerim olmasını istedim.. Hep hayal kurdum.. Bir gün mutlaka benimde kendime ait bir işim bir yerim olacak dedim içimden.. Ve artık o günler geldi ve çattı.. Bir kaç aydır kendi işimi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.. Etrafımda herkesden destek görmemiş olsamda yapamazsın diyenlere rağmen ben bu işi yapıcam dedim ve hayalim olan butik pasta evimi açtım.. İnsanları mutlu etmek benide mutlu ediyor.. özel anları güzel tatlarla taçlandırmaktan duyduğum hazzı sanırım hiç bir kelime ile anlatamam.. düğün nişan söz kına bekarlığa veda partisi diş buğdayları sünnet mevlütler aklınıza gelebilecek her özel gün her özel an için butik kurabiyeler ve cupcakeler ve pastalar yapıyorum.. Mutluyum çünkü adığım olumsuz tepkilere rağmen tek hayalimi gerçekleştirdim.. dilerim bu hayatta herkes hayalini kurduğu şeyi yapar ve yaşar..

Ne mutlu size yeni bir hayat hayırlı uğurlu olsun

tebrik ederimmmm
bol kazançlı güzel işlerin olur inşallah

İyi dilekleriniz ve destekleriniz için çok teşekkür ederim.. Dilerim bir gün sizlere de bu güzel tatlardan tattırabilirim..

Hayırlı, uğurlu olsun canım. Başarıların devamını diliyorum. Butiğinin resimlerini ve yaptığın güzel pastalarınızda bizimle paylaş lütfen

Hayırlı, uğurlu olsun canım. Başarıların devamını diliyorum. Butiğinin resimlerini ve yaptığın güzel pastalarınızda bizimle paylaş lütfen

tabiki paylaşırım.. ama nasıl paylaşıcağımı bilmediğim için yapamıyorum yardımcı olursanız hemen paylaşabilirim :)

İnanki bende bilmiyorum, hiç resim paylaşmadım daha önce ama şöyle bir araştırıvereyim bişeyler bulursam mutlaka yazarım

Son düzenleme:
tabiki paylaşırım.. ama nasıl paylaşıcağımı bilmediğim için yapamıyorum yardımcı olursanız hemen paylaşabilirim :)

hayırlı olsun..ben de hemen resim isteyecektim.

Yazı yazdığımız yerde,bont,yazı stili vs seçtiğimiz yerde en sağda, çengelli iğneye benzeyen bi simge var, eklentiler yazar. hah işte ordan ekleyebilirsin. Hemen ekle ama merakla bekliyorummmmm

İnanki bende bilmiyorum, hiç resim paylaşmadım daha önce ama şöyle bir araştırıvereyim bişeyler bulursam mutlaka yazarım

sosyal paylaşım sitesinde buticake pasta ve kurabiye diye arattığınızda geliyor. zaten buradaki profil fotom dada logom var ordan tanırsınız. :)

sosyal paylaşım sitesinde buticake pasta ve kurabiye diye arattığınızda geliyor. zaten buradaki profil fotom dada logom var ordan tanırsınız. :)

Ok. Bakcam hemen.
Cevapla yaptıktan sonra alt kısımda diğer şecenekler çıkıyor, onların içinde "eklentiler" var ordan ekleyebilirsin.

çooooooookkk güzelleeeeeerrr. ellerinize sağlıkkkk., Bu ara bu kurabiyelere bakmaya doyamıyorum. Henüz tatma fırsatım olmadı da Üzerindeki renkler şeker hamuru dedikleri hamur mu acaba?

Buticake.com da paylaştıklarına bayıldım. Cok guzeller tam bir sanat eserleri. Cok seviyorum bende bu tarz uğraşları. Yeni başladım ve Şimdilik küçük bir kızım var ona yapıyorum umarım Bigun benimde böyle bir yerim olur,
Sevgiler...

çooooooookkk güzelleeeeeerrr. ellerinize sağlıkkkk., Bu ara bu kurabiyelere bakmaya doyamıyorum. Henüz tatma fırsatım olmadı da Üzerindeki renkler şeker hamuru dedikleri hamur mu acaba?

evet şeker hamuru ile yapılıyo.. ben beyaz alıp kendim renklendirmeyi tercih ediyorum.. gerisi zaten kişinin isteğine veya sizin hayal gücünüze kalmış.. sizlerede tattırmak bana nasip olur inşallah =)

umarımmm.. dilerim hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.. kızınız sizin gibi yetenekli bir annesi olduğu için çok şanslı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…