Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ButiCake.com'a ben de baktım yahuuuu bunlar muhteşem şeyler yaaa..Bu nasıl bir haya gücüdürmaşallaaaahhh hepsi birbirinden güzelllllll
![]()
Çok teşekkür ederim :) bana gerçekten çok moral veriyosunuz kadın desteği herzaman başka birşey.. yazımı yazarkende söylemiştim çok destek görmedim bu işe başlarken ama sizlerden böyle tepkiler almak beni okadar mutlu ediyor ki.. güzel sözleriniz için tekrar çok teşekkür ederim..
Siz böyle dimdik ayakta tek başınıza halletmişsiniz ya her şeyi onun hazzı bambaşkadır, ötekilerini boşverin... Ne yalan söyleyeyim yazınızı ilk okuduğumda ortalama bir şeyler bekliyordum. Ama sayfayı açar açmaz bayıldımmmmm bunlar kesinlikle ortalamanın üstünde.
Ama naçizane size bir tavsiyem olsun. İlk sayfayı düzenleyin ve oraya resimler atın. Çünkü yazınızın başlığını görünce gözlerim fotoğraf da aradı. Hatta diğer ürünlerinizi de eklemek adına başka bir topik de açabilirsiniz. Yapsanız fena olmaz.
Evet ilk sayfanızı düzenleyebilir ve eklemeler yapabilirsiniz. Ayrıca rica ederim ben sadece içimden geçenleri söyledim. Sanırım İstanbul'dasınız. Antalya'da olsanız hemen gelirdim kursa. Şuan kurs araştırması yapıyorum. Niyetim öyle profesyonellik değil ama mutfağımda yapmak istiyorum![]()
Yıllarca kendime ait bir yerim olmasını istedim.. Hep hayal kurdum.. Bir gün mutlaka benimde kendime ait bir işim bir yerim olacak dedim içimden.. Ve artık o günler geldi ve çattı.. Bir kaç aydır kendi işimi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.. Etrafımda herkesden destek görmemiş olsamda yapamazsın diyenlere rağmen ben bu işi yapıcam dedim ve hayalim olan butik pasta evimi açtım.. İnsanları mutlu etmek benide mutlu ediyor.. özel anları güzel tatlarla taçlandırmaktan duyduğum hazzı sanırım hiç bir kelime ile anlatamam.. düğün nişan söz kına bekarlığa veda partisi diş buğdayları sünnet mevlütler aklınıza gelebilecek her özel gün her özel an için butik kurabiyeler ve cupcakeler ve pastalar yapıyorum.. Mutluyum çünkü adığım olumsuz tepkilere rağmen tek hayalimi gerçekleştirdim.. dilerim bu hayatta herkes hayalini kurduğu şeyi yapar ve yaşar..
Eki Görüntüle 610643 Eki Görüntüle 610631 Eki Görüntüle 610632 Eki Görüntüle 610633 Eki Görüntüle 610634 Eki Görüntüle 610635 Eki Görüntüle 610636 Eki Görüntüle 610637 Eki Görüntüle 610638 Eki Görüntüle 610639 Eki Görüntüle 610640 Eki Görüntüle 610641 Eki Görüntüle 610642 Eki Görüntüle 610630 Eki Görüntüle 610629 Eki Görüntüle 610628 Eki Görüntüle 610619 Eki Görüntüle 610620 Eki Görüntüle 610621 Eki Görüntüle 610622 Eki Görüntüle 610623 Eki Görüntüle 610624 Eki Görüntüle 610625 Eki Görüntüle 610626 Eki Görüntüle 610627 Eki Görüntüle 610615 Eki Görüntüle 610616 Eki Görüntüle 610617 Eki Görüntüle 610618
Valla mümkün olsa yarın sabah ilk işim size gelip, kursiyerlerinizden biri olmak isterim.![]()
Yıllarca kendime ait bir yerim olmasını istedim.. Hep hayal kurdum.. Bir gün mutlaka benimde kendime ait bir işim bir yerim olacak dedim içimden.. Ve artık o günler geldi ve çattı.. Bir kaç aydır kendi işimi yapmanın mutluluğunu yaşıyorum.. Etrafımda herkesden destek görmemiş olsamda yapamazsın diyenlere rağmen ben bu işi yapıcam dedim ve hayalim olan butik pasta evimi açtım.. İnsanları mutlu etmek benide mutlu ediyor.. özel anları güzel tatlarla taçlandırmaktan duyduğum hazzı sanırım hiç bir kelime ile anlatamam.. düğün nişan söz kına bekarlığa veda partisi diş buğdayları sünnet mevlütler aklınıza gelebilecek her özel gün her özel an için butik kurabiyeler ve cupcakeler ve pastalar yapıyorum.. Mutluyum çünkü adığım olumsuz tepkilere rağmen tek hayalimi gerçekleştirdim.. dilerim bu hayatta herkes hayalini kurduğu şeyi yapar ve yaşar..