Sonunda butik pasta evimi açtım =))

İlk kursiyerim bana ben buradan giderken artık bunların hepsini öğrenmiş olarak mı ayrılıcam burdan demişti.. bende evet dediğimde şaşırmıştı.. ama 7 saatin sonunda hem o çok mutluydu hemde ben =)

ButiCake.com'a ben de baktım yahuuuu bunlar muhteşem şeyler yaaa..Bu nasıl bir haya gücüdür maşallaaaahhh hepsi birbirinden güzelllllll

ButiCake.com'a ben de baktım yahuuuu bunlar muhteşem şeyler yaaa..Bu nasıl bir haya gücüdür maşallaaaahhh hepsi birbirinden güzelllllll

Çok teşekkür ederim :) bana gerçekten çok moral veriyosunuz kadın desteği herzaman başka birşey.. yazımı yazarkende söylemiştim çok destek görmedim bu işe başlarken ama sizlerden böyle tepkiler almak beni okadar mutlu ediyor ki.. güzel sözleriniz için tekrar çok teşekkür ederim..

Siz böyle dimdik ayakta tek başınıza halletmişsiniz ya her şeyi onun hazzı bambaşkadır, ötekilerini boşverin... Ne yalan söyleyeyim yazınızı ilk okuduğumda ortalama bir şeyler bekliyordum. Ama sayfayı açar açmaz bayıldımmmmm bunlar kesinlikle ortalamanın üstünde.
Ama naçizane size bir tavsiyem olsun. İlk sayfayı düzenleyin ve oraya resimler atın. Çünkü yazınızın başlığını görünce gözlerim fotoğraf da aradı. Hatta diğer ürünlerinizi de eklemek adına başka bir topik de açabilirsiniz. Yapsanız fena olmaz.

eleştirilere ve tavsiyelere açığım.. fikriniz için çok teşekkür ederim.. siteye biraz yabancı olduğum için tam olarak detaylı bir giriş yapamadım haklısınız.. düzeltme yapabiliyor muyum ilk yazımda yada ekleme hemen bakıcam.. eğer yapılabiliyosa hemen resimlerden eklicem.. ayrı bir konu açarak foto yükleme fikrinize bayıldım :) sanırım hemen fotolarımı toparlayıp koymaya başlıcam :) çok teşekkür ederim..

Evet ilk sayfanızı düzenleyebilir ve eklemeler yapabilirsiniz. Ayrıca rica ederim ben sadece içimden geçenleri söyledim. Sanırım İstanbul'dasınız. Antalya'da olsanız hemen gelirdim kursa. Şuan kurs araştırması yapıyorum. Niyetim öyle profesyonellik değil ama mutfağımda yapmak istiyorum

Düzenleme kısmında eklenti ekleyemiyorum sebebini anlamadım.. onaylanmamış olabilceği sebepler arasında yazıyo ama tam anlayamadım.. evet istanbuldayım.. keşke elimden birşeyler gelse
ama uzaklık bazı şeyleri engelliyor ne yazıkki.. aslında ilerleyen zamanlarda youtube da eğitim videoları çekmek istiyorum ama daha zamanı var sanırım =) ayrı bir konu açarak resim yüklemeyi denicem şimdi.. tekrar aynı yazıyı oradada paylaşıcam =)

Eki Görüntüle 610615 Eki Görüntüle 610616 Eki Görüntüle 610617 Eki Görüntüle 610618

Hayırlı uğurlu olsun Allah iyilerle karşılaştırsın, bereketi ve müşterisi bol olsun inşallah

canım benimde senelerdir kurduğum bir hayal senin gerçekleştirmene sevindim hayırlı uğurlu olsun bol kazançlı bereketli olsun inşallah dükkanın müşterilerle dolsun

Hayırlı olsun :)
Ben de ilerde evimde yapmak istiyorum böyle şeyler :)
Şimdilik sevgililer gününde sevgilime yapacağım pastayla bu işe adımımı atacağım :)
Bakalım nasıl olacak :)

Dilerim herşey gönlünce, dilediğince olur..
Hayallerin hep gerçek olur..
Bereketli olsun her günün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…