Sonunda buldum çatlaklara çözüm (nihayet)

Vücudum ağırlık kaldırmaktan beyaz olarak çatladı yaklaşık 6 ay önce. Çok fazla ağır antrenman yapıyordum. Pahalı kremler, yağlar her şeyi aldım. Neler neler kullanmadım Kİ. Daha sonra meditasyon yapmaya başladım YouTube’dan bakarak ama inanarak, sadece inanarak. Geçmeyeceğini bile bile inanarak ve olumlama yaparak “çatlaklardan kurtuluyorum” “çatlaklar her geçen gün azalıyor” (çatlaklarım değil, çatlaklar, onları kabullenmiyorum çünkü)
Ve ılık duş alıp, 10 dakika bacaklarıma buz gibi su tuttum. C vitamini takviyesi aldım, kelle paça tükettim haftada 3 gün. Bu arada vücuduma herhangi bir çatlak yağını kullandım. Veeeee çatlaklarım o kadar azaldı Kİ, görünmüyor. Ben göstermedikçe kimse farketmiyor. Dövme bile yaptırmaya gerek duymuyorum şuan. Yalnız benim çatlaklarım yarık şeklinde değil, çizgiler şeklindeydi. Herkese çatlaksız günler dilerim.

Öncelikle nasil kilo verdiniz

Bana da 10-15 yıl kalıcılığı var demişti estetisyen kimlere guvenicez benim vücudumun hemen hemen her yerinde var bı sene sonrada düğün napcam bilmiom

Bana da 10-15 yıl kalıcılığı var demişti estetisyen kimlere guvenicez benim vücudumun hemen hemen her yerinde var bı sene sonrada düğün napcam bilmiom
Benimde düğünüm var 2 ay sonra çok mutsuzum Medikal pigmentasyon deneyeceğim son çare. Siz ne yaptırdınız 10-15 yıl kalıcığı var demişssiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…