İnşallah öyle değildir ama şundanda kaynaklanıyor olabilir kese attıkça cilt rengi açılıyor ya çaylakla aynı oluyor belki bu yüzdendir yine de denemeye devam edicem bakalımKusura bakmayın ama bu kadar kolay gitmez o çatlaklar.Yıllanmış birde yani beyazdır.Anlık geçmiştir o.Lazerler bile zor yok ediyor
Hiç bilmiyorum ki bacağımda da var bunlardan kurtulunca onlarada denicem olmayan yer yok kiYa bu ciddimi bacaktada işe yarar o zaman
Plazma pen sonucunu yazar mısın tekrarArkadaşlar selam,
ben uzun zamandır çatlaklarıma dokunmadım ve eski haline döndüğünü farkettim. artık son umut plazma pen aldım onu deneyeceğim ama bilmiyorum çokta umutlanmıyorum artık o kadar acı o kadar süre giden paralar bilmiyorum ya çok üzüldüm böyle olmasına.
Merhabalar,Plazma pen sonucunu yazar mısın tekrar
Merhaba durum nedir acaba ben de güzellik salonuna yaptıracğım cumartesiMerhabalar,
Tabiki yazacağım. üç dört gün oldu sanırım. bekliyorum kabukların düşmesini hala
Merhaba durum nedir acaba ben de güzellik salonuna yaptıracğım cumartesi
Ben bugun güzellik salonuna yaptırdım çok canım yandı şuanda da çok acı çekiyorum inşallah bu kadar acıya değer son umutMerhabalar,
Tabiki yazacağım. üç dört gün oldu sanırım. bekliyorum kabukların düşmesini hala
İnşallah sonuç alırsınız bende bir işe yaramadı ama belki sizi cihaz da farklı olabilir. Sonuçları yazın lütfenBen bugun güzellik salonuna yaptırdım çok canım yandı şuanda da çok acı çekiyorum inşallah bu kadar acıya değer son umut
Leke vs iz kaldı mı sizinkindeİnşallah sonuç alırsınız bende bir işe yaramadı ama belki sizi cihaz da farklı olabilir. Sonuçları yazın lütfen
Kabuklar döküldü alttan yeni pembe deri geldi. Şuan için kremler kullanıyorum umarım leke kalmaz. Faydası olacak gibiİnşallah sonuç alırsınız bende bir işe yaramadı ama belki sizi cihaz da farklı olabilir. Sonuçları yazın lütfen
Hafif kahverengi leke kaldı onun geçmesini bekliyorum bendeki etkisi sıfırKabuklar döküldü alttan yeni pembe deri geldi. Şuan için kremler kullanıyorum umarım leke kalmaz. Faydası olacak gibi
Ben şimdi medikal pigmentasyon yapmayı düşünüyorum. Çatlakların içini boyuyorlar ama dövme değil. 4 yıl ortalama kalıcılığı varmış. Bide şey var iğneyle cilt altına kolajen enjekte ediyorlar ise yarıyor mu acaba bilmiyorum.Şimdi konuyu görüp okudum . Hicbirsey fayda etmiyor ben yazdığınız çoğu şeyi denedim. Hepsi para tuzağı.spor bile etki etmiyor. Silver slim vakum bile denedim heryerim morluk içinde kaldı yine geçmedi, iğne tedavisi vardi çok eski yöntem onunlada gecmedi
Benim bacaklarda var ergenlikten kalma. Şuan varis tedavisi görüyorum artık çatlaklardan umudu kestim. Çözümü bulan zengin olurBen şimdi medikal pigmentasyon yapmayı düşünüyorum. Çatlakların içini boyuyorlar ama dövme değil. 4 yıl ortalama kalıcılığı varmış. Bide şey var iğneyle cilt altına kolajen enjekte ediyorlar ise yarıyor mu acaba bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?