eVETTT EV ADRESI BEKLIYORUMMM
tlf yok ama ınternet basına gecebılıyorsun.demekkı boyle ımkanın varken bır arkadasına ulasıp sana yardım edebılır.yeter kı sen ıste.
Esın ne dıyor bu duruma...
Bana cok tuhaf geldı bu konu...
arkadaşlar bu arkadaşın başka konu daki ilk mesjıbugün herşey çok güzeldi taa ki eşimin annesine gidinceye kadar bi ara başım döndü düşmüştüm ama o kadarda kötü değildi sonra birden kaynanam ''sen o çocuğa bakamazsın en iyisi onu aldırmak '' çıkıştı evdeki herkes onu destekledi eşim hariç ama sanki oda istekli gibiydi. bir bebeğim olsun bende anne olmak istiyorum ama kaynanam bunu pek istemiyor sabahtan beri ağlıyorum lütfen bana yardım edebilir misiniz ? (anne olmak istiyorum artık ) senağla ma
üstelik ailemi küçükken kaybettim diyorsun eğitimini alırken kim yardım etti sana yüksek lisansta yaptığına göre yakınların olmasa bile belli bir çevren olmalı...:umursamaz:
ya arkadaşım o yüksek lisans yazmış die yüksek lisans okumuşmu oluyokaydirigubbakcemile3
ayrıca bence bu arkadaş bizimle kafa buluyo:jeyyar:
telefonun olmması ınkansızkı internet olması için sabit hat şart değilmi
bende fesatım.
BENDEEE:uhm:
bURDA OKADAR BEBEK HASRETİ ÇEKENLER VAR İNSANLARIN DUYGULARIYLA BİR SEN OYNAMADIĞIN KALMIŞTI ..HELAL......
üstelik ailemi küçükken kaybettim diyorsun eğitimini alırken kim yardım etti sana yüksek lisansta yaptığına göre yakınların olmasa bile belli bir çevren olmalı...:umursamaz:
ya arkadaşım o yüksek lisans yazmış die yüksek lisans okumuşmu oluyokaydirigubbakcemile3
ayrıca bence bu arkadaş bizimle kafa buluyo:jeyyar:
insan insanın aynasıdır canım ne bileyim ben...:sm_confused:
Art niyet olmayınca herkesi ve herşeyi kendin gibi bilirsin..
sana bısı dıyemem...simdi ben evliyim ve 1 aylık hamileydim sonra eşimin ailesi bebeği istemiyorlardı ama ben ısrar etmistim beni tehdit ettiler iste sonunda adam tutup dövdürdüler ama simdi sadece karnım ağrıyor baska bişey yok arkaaşlarımda polise haber verdi hastanedeyken polis gelmis ama merdivenden düstüğümü söylemisler polis inanmıs hiç bakmadan böyle
1aylık mı?zaten hamile oldugunuyeni ögrenen gebenın bebgı 1aylık olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?