• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bu da oldu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa merak ettim bende okumak istiyorum şu konuyu ama silinmiş off buda yeni moda oldu he
Yasak arkadasım yasak

simdi ben evliyim ve 1 aylık hamileydim sonra eşimin ailesi bebeği istemiyorlardı ama ben ısrar etmistim beni tehdit ettiler iste sonunda adam tutup dövdürdüler ama simdi sadece karnım ağrıyor baska bişey yok arkaaşlarımda polise haber verdi hastanedeyken polis gelmis ama merdivenden düstüğümü söylemisler polis inanmıs hiç bakmadan böyle

burda alıntı yapmıştım..

geldimi arkadaşların epeyi zamn geçtiii çünkü

Arkadaş online şuanda evet son haberlerii alalımmmalkisalkisalkisalkisalkisalkis

arkadaşların geldimi
polislere ifade verdinmi:uhm:

ayyy bu konuyu bırakıpta başka şeylere bakamıyom yaff meraktan kaydirigubbakcemile3
ya ben başka yerdeyken yeni bi gelişme olursa :jeyyar:

Evet....adam tutup seni dövdürdüler, sen bebegini düsürdün sende pasa pasa oturuyorsun ve pc de bizimle bunu paylasiyorsun...

Suan senin öyle bir ruh halinde olman gerekirdiki yatak dösek olmaliydin....ayrica eger gercekten böyle birseye maruz kaldiysan az bucuk kafan calisiyorsa polise gidip sikayetci olmaliydin.....

Neden böyle üzücü bir olayla milletle kafa bulmaya kalkisiyorsunki arkadasim?

Okumuyormusun, kactane burda bebek hasreti ile yanip tutusan arkadaslarimiz var....bari onlardan utan.....yaziklar olsun:kahve:

vede gitti. okuyor çıkıyor.
tabii,misafir olarak giremiyor bu bölüme. el mecbur.
okuyor,neler yazılmış diye. okuduktan sonra çıkıyor. ara ara bunu yapacak anlaşılan

yani niye böyle bir konuda insanları kandırmaya çalışıyor ki
en önemliside acaba eline ne geçiyor anlamadım

sessizlik oldu herkes konu sahibini bekliyor galiba

yazık ya insanların başka işi gücü kalmamış insanları nasıl kandırırım diye düşünüyorlar

YA BIRAKIN KIZLAR YAA SUNU.DUN 21 15TE MSJ ATMIŞ DOVDURCEKMIŞ DIYE NEZMAN DÖVDURMUŞTE NEZMAN GELMİŞ BU KISI.
bende tek çocuğum benimde abim olmasını isterdim ama olmadı

arkadasLar bugün doktora gittim bikaç test yaptı sonra hamile olduğumu söyledi o kadar sevindim ki anlatamam zaten belirtiler vardı ve ben çok mutluyum bunu sizinle paylasmak istiyorum 1 aylıkmıs
çok saolun arkadaşlar sumak senide görürüz insallah canım :) yanlız bençok korkuyorum birşey olucak diye zaten panik atakım birden hareket edince korkuyorum sizce birşey olurmu bebeğime ani hareketlerde ..

eylulcüm beni koruduğun için teşekkürler canım benim bozo85 snde çok haklısın cnm ama hiç iyi olamıyorm sürekli aklımda zaten bana davranıs biçimi bile çok kötü bebeğime birşey yaparlarsa diye korkuyorum :çok üzgünüm: DUN 20 33

saol tatlım ama sabrımında bi sınırı var artık eşimede söyleyemiorum acı çekmektense aldırmak istiyorum çünkü eğer aldırmazsam döveceğini söyledi :( (kaynanam dövdürücekmis) (!) DÜN 21 15

biz okulda tanışık aynı sınıftaydık o benden hoşlanmış ama ben hoşlanmamıştım çünkü onu çok iyi tanımıyordum ama tanıyınca sevmeye başladım aşık olmuştum ailelerimize söyledik onlarda kabul edince evlendik 24 01 2009

Ne saçma iş yahu, yara bere içinde hamile bir kadın gelecek hastaneye, polis de eşine sorup gidecek :bbo:
Devir değişti arkadaşım, sen eski türk filmlerinde kalmışsın biraz vizyonunu genişletmeni öneririm zemuszemus

Ya bbek konusnda balı dlga gecmeyın yahu burda bbek dıye yanan okadr arkadaŞ varkı walla ben hamnıle olcam ve bırı benım bebgımın dÜŞmesıne sebep olcak yemınle sÖyluyorumkı kurŞuna dızerım onları.eŞımde olayı karsıdan ızlıcek onunda Şeyınıtuttugum gıbı koparıp ataarım erkegım ben dıye doŞalsamsın etrafta bıda dıye

YA BIRAKIN KIZLAR YAA SUNU.DUN 21 15TE MSJ ATMIŞ DOVDURCEKMIŞ DIYE NEZMAN DÖVDURMUŞTE NEZMAN GELMİŞ BU KISI.
bende tek çocuğum benimde abim olmasını isterdim ama olmadı

arkadasLar bugün doktora gittim bikaç test yaptı sonra hamile olduğumu söyledi o kadar sevindim ki anlatamam zaten belirtiler vardı ve ben çok mutluyum bunu sizinle paylasmak istiyorum 1 aylıkmıs
çok saolun arkadaşlar sumak senide görürüz insallah canım :) yanlız bençok korkuyorum birşey olucak diye zaten panik atakım birden hareket edince korkuyorum sizce birşey olurmu bebeğime ani hareketlerde ..

eylulcüm beni koruduğun için teşekkürler canım benim bozo85 snde çok haklısın cnm ama hiç iyi olamıyorm sürekli aklımda zaten bana davranıs biçimi bile çok kötü bebeğime birşey yaparlarsa diye korkuyorum :çok üzgünüm: DUN 20 33

saol tatlım ama sabrımında bi sınırı var artık eşimede söyleyemiorum acı çekmektense aldırmak istiyorum çünkü eğer aldırmazsam döveceğini söyledi :( (kaynanam dövdürücekmis) (!) DÜN 21 15

biz okulda tanışık aynı sınıftaydık o benden hoşlanmış ama ben hoşlanmamıştım çünkü onu çok iyi tanımıyordum ama tanıyınca sevmeye başladım aşık olmuştum ailelerimize söyledik onlarda kabul edince evlendik 24 01 2009

evet bunları dün açtığı konuda yazdı bende saf gibi yazdım işte

Back