• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bu da oldu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle olacağı belliydi. tipik son.kaydirigubbakcemile2.

ev hanımı olmuş
yüksek lisanstan lisansa değişmiş bi anda

bu nasıl iş ya
birazdan gelir polis ve arkadaşlarım geldi derCADIARZU

tlf yok ama ınternet basına gecebılıyorsun.demekkı boyle ımkanın varken bır arkadasına ulasıp sana yardım edebılır.yeter kı sen ıste.
Esın ne dıyor bu duruma...
Bana cok tuhaf geldı bu konu...

telefonun olmması ınkansızkı internet olması için sabit hat şart değilmi

bugün herşey çok güzeldi taa ki eşimin annesine gidinceye kadar bi ara başım döndü düşmüştüm ama o kadarda kötü değildi sonra birden kaynanam ''sen o çocuğa bakamazsın en iyisi onu aldırmak '' çıkıştı evdeki herkes onu destekledi eşim hariç ama sanki oda istekli gibiydi. bir bebeğim olsun bende anne olmak istiyorum ama kaynanam bunu pek istemiyor sabahtan beri ağlıyorum lütfen bana yardım edebilir misiniz ? (anne olmak istiyorum artık ) senağla ma
arkadaşlar bu arkadaşın başka konu daki ilk mesjı
bi okurmusunz
neymiiş başı dönmüüş tabii doğaldr
kaynanada demişkii sen bakamazsın aldr bu çocuğu böle saçmalık mı olur yaa
bi başı döndüü die çocuk mu aldrlılr

üstelik ailemi küçükken kaybettim diyorsun eğitimini alırken kim yardım etti sana yüksek lisansta yaptığına göre yakınların olmasa bile belli bir çevren olmalı...:umursamaz:

ya arkadaşım o yüksek lisans yazmış die yüksek lisans okumuşmu oluyokaydirigubbakcemile3
ayrıca bence bu arkadaş bizimle kafa buluyo:jeyyar:

bURDA OKADAR BEBEK HASRETı ÇEKENLER VAR ıNSANLARIN DUYGULARIYLA BıR SEN OYNAMADIĞIN KALMIŞTI ..HELAL......

Arkadaş çevirim dışı şuanda:jeyyar:Konunun ilk msjna dip not düşmüşkaydirigubbakcemile3 00000kaydirigubbakcemile3sanırım tlf numarası:roflol:

yaa merak ettim bende okumak istiyorum şu konuyu ama silinmiş off buda yeni moda oldu he
Yasak arkadasım yasak

1aylık mı?zaten hamile oldugunuyeni ögrenen gebenın bebgı 1aylık olur zaten

üstelik ailemi küçükken kaybettim diyorsun eğitimini alırken kim yardım etti sana yüksek lisansta yaptığına göre yakınların olmasa bile belli bir çevren olmalı...:umursamaz:

ya arkadaşım o yüksek lisans yazmış die yüksek lisans okumuşmu oluyokaydirigubbakcemile3
ayrıca bence bu arkadaş bizimle kafa buluyo:jeyyar:

insan insanın aynasıdır canım ne bileyim ben...:sm_confused:
Art niyet olmayınca herkesi ve herşeyi kendin gibi bilirsin..

yeni_ANNE kayınvaldesi adam tutturmuş kızcağızı dövdürmüş 1 aylık bebeğini düşürmüş..

simdi ben evliyim ve 1 aylık hamileydim sonra eşimin ailesi bebeği istemiyorlardı ama ben ısrar etmistim beni tehdit ettiler iste sonunda adam tutup dövdürdüler ama simdi sadece karnım ağrıyor baska bişey yok arkaaşlarımda polise haber verdi hastanedeyken polis gelmis ama merdivenden düstüğümü söylemisler polis inanmıs hiç bakmadan böyle
sana bısı dıyemem...
ama ben bebegımı kaybetsem bı aylık evlı olsam ve esımın ailesı benı dovdurtupde ebbegımı kaybetmeme neden olsalar bırak burda yazmayı dunyayı yıkarım...dunyaya bı yıldırım carptıtıdım..basımdan boyle bısı gecse sesız kalmazdım.! susmazdım! ezdırmezdım kendımı! herkes bı anne evladıdır....

1aylık mı?zaten hamile oldugunuyeni ögrenen gebenın bebgı 1aylık olur zaten

hatta 6 haftalığı bile buluyor yani bebek.bir aylık daha çok çok yeni ne zaman adam tuttularda bakamayacağına karar verdiler anlamadım.

Back