• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sonunda bu da oldu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
polis ve arkadaşların gelememiş galiba.hala nette geziyorsun.ya da vazmı geçtin gitmekten.daha güzel seneryolar yaz bir dahaki sefere

Zaman geçmeden hemen bu konuyla ilgili hastaneden rapor alıp polise gidiyorsun hemen

arkadaş çıkmış kk dan ben inanmıyorum daha doğrusu inanmak isteiyorum yine birileri kafa buluyor bence telefonu elinden alan adam internetin başında olmasına izin veriyor

benimde canım sıkılıyou ekşın oldu
tam diyodum bugün bir erkek gelip saçma bi konu açıpta tüm kk yı toplamadı diyee
vaktin nasıl geçtiğini anlamamışım bu kızçenin çelişkilerini düşünürkennn

ceylan cığım ailesi tarfik kazsında ölmüş galiba ailem yok trafik kazası dedi başka bişey demedi orda da garip bi cümle kurdu

Alllaa allaa bozo Çok çelişkili
Eğer doğruysa ev adresini ver bizler polisi arıyalım ......

arkadaşların hala gelmedi mi, polisle. ne zaman yazmıştın onlara polisle gelin diye..gamyoncuiremsu.

simdi ben evliyim ve 1 aylık hamileydim sonra eşimin ailesi bebeği istemiyorlardı ama ben ısrar etmistim beni tehdit ettiler iste sonunda adam tutup dövdürdüler ama simdi sadece karnım ağrıyor baska bişey yok arkaaşlarımda polise haber verdi hastanedeyken polis gelmis ama merdivenden düstüğümü söylemisler polis inanmıs hiç bakmadan böyle

tatlım böyle bişey olamaz ben ilk hamileliğimde merdivenden düştüm ve gözümü açtığımda polis başımdaydı...
eşimi ve evde ne kadar kişi varsa alıp karakola götürüp ifade almışlar ben ayılana kadar da kayınvaldem gözaltındaymış ben uyanıp ifade verdikten sonra kayınvaldemi bıraktı polis...
yanlış bişeyler var..:olmaz:
üstelik ailemi küçükken kaybettim diyorsun eğitimini alırken kim yardım etti sana yüksek lisansta yaptığına göre yakınların olmasa bile belli bir çevren olmalı...:umursamaz:
arkadaşlarını telefon edip eve çağırabildiğine göre pekala poliside çağırabilirin..
hayır yanlış bişeyler var burada kusura bakma hiçte inandırıcı değilsin...:olmaz:

bir deli kuyu akıllı taş olayını
ne güzel de canlandrıyoruz şuan

kaydirigubbakcemile3Arkadaş konuyu EDİTLEMiş

tatlım böyle bişey olamaz ben ilk hamileliğimde merdivenden düştüm ve gözümü açtığımda polis başımdaydı...
eşimi ve evde ne kadar kişi varsa alıp karakola götürüp ifade almışlar ben ayılana kadar da kayınvaldem gözaltındaymış ben uyanıp ifade verdikten sonra kayınvaldemi bıraktı polis...
yanlış bişeyler var..:olmaz:

üstelik ailemi küçükken kaybettim diyorsun eğitimini alırken kim yardım etti sana yüksek lisansta yaptığına göre yakınların olmasa bile belli bir çevren olmalı...:umursamaz:
arkadaşlarını telefon edip eve çağırabildiğine göre pekala poliside çağırabilirin..
hayır yanlış bişeyler var burada kusura bakma hiçte inandırıcı değilsin...:olmaz:
bizde böyle diye biliyoruz da....
arkadaş bize farklı şeyler söylüyor..:delphin:...

Arkadaşım bu ne yaaaa ...
profilini neden değiştiriyorsun oyun mu oynuyosun bizimle sen...:olmaz:

konudaki helecan gittikçe artıyor seyirci sayısıda artıyo,reytingler tavan yapıcakkaydirigubbakcemile4

Bende tam bir derdim vardaki diger ayni konuna yorum yaziyordumki, nasil olduysa burda buldum kendimi

Nereye el sallicaz ?:a015:

iyi iyi konun tavan yapti hadi gidebilirsin, cok gülme karnin agirmasin sonra:gitme:

Back