Sonunda bu da oldu :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavi_pembe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlarıma söyledim ve şuan yoldalar ya sizide üzdüysem çok özür dilerim :1no2:

ama eşim bunu duyarsa birşey yapar diye korkuyorum

Ne yapar döver mi!

Öldürene kadar dövse sesim çıktığı kadar bağırırım, neden olsa akşam dayak yedim, bebeğimi kaybettim, isterse öldürsün dayaktan!

içimi dökmek istiyorum ağlayarak duramam sizede anlatmak istedim zaten benim için çok özel bi dostsunuz :a015:

bende fesatım.

suan bebegınızı kaybetmek bılıncı yuzunden yanlıs kararlarverebılırsınız..
ve sanırım esınızlende sorununz yok kaynananız yuzunden demıssınız..
cocuk yuvanızın kurtarıcısı degıldır..eger bebegınız gıtmeseydı boşanmıycakdınız degılmı...once huzuru olmalı ınsanın...

snııff snıff burnuma kötü kokular geliyo :sinifsinif:

arkadasim cik balkona avazin ciktigi kadar imdat de yani nedir bu nasil o insanlarla evde oturabiliyosun?
daha kotu ne olabilir zaten dayaksa dayak yemissin bebegini kaybetmissin daha kotu ne olcak seni mi oldurcekler yani??
sabahtan beri durdun durdun da neden simdi soyluyosun bunlari? dun gece hastanede isen bugun nasil yaziyorsun bunlari??
esinin isi yok mu nasil evde duruyor?

arkadasların suan yoldaymıs gelıyorlarmıs.arkadaslarınız ne yapabılırkı soyleyın bana..
arkadaslarınızın yerıne polısın gelmesı gerekmıyormu..

benımde burnuma kotu kokular gelıyor..

ya aslında eşimle sorunum yok ama zaten daha önceki günlerde bebeğe bakamam diye kavga etmistik o bakamazsın dedi felan simdi öldüğünü görünce hepten değişti :sinifsinif:

hastanede iken polis gelmedi mi yaniniza?
hastaneye nasil gittiniz??

(taramali tufek gibi soru soruyorum resmen ama eksik cok nokta vaaaar!)

Düşük yaptım diyorsun,dayak yedim diyorsun internetin başında işin nelmaz: Birşekilde birilerine ulaş ve yardım iste,hiç ama hiç normal şeyler değil çünkü anlattıkların..

bu senin ilk bebeğinmiydiii
neden bu bebeği istemiyo kayınvalidenn

meslegınız amır mıs oyle yazıyor...

ya aslında eşimle sorunum yok ama zaten daha önceki günlerde bebeğe bakamam diye kavga etmistik o bakamazsın dedi felan simdi öldüğünü görünce hepten değişti :sinifsinif:

Öldüğünümü:1shok:
Ne kadarlık bu bebek?
Çocuk öldümü:1shok:

Şaka mısınız siz yaa
Ben kaçar

daha ne sorunun olsun arkadaşım elin adamları seni dövüyo bebeğini kaybediyosun adam kılını kıpırdatmıyo :sinifsinif:
tabi doğruysa

simdi ben evliyim ve 1 aylık hamileydim sonra eşimin ailesi bebeği istemiyorlardı ama ben ısrar etmistim beni tehdit ettiler iste sonunda adam tutup dövdürdüler ama simdi sadece karnım ağrıyor baska bişey yok arkaaşlarımda polise haber verdi hastanedeyken polis gelmis ama merdivenden düstüğümü söylemisler polis inanmıs hiç bakmadan böyle

arkadaşın ağzından olaydaki önemli detayları soru sorarak alıyoruz. biz sordukça o önemli detayları yazıyor ,nedense.
polisin şu anda yolda olduğu gibi.
neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…