- 20 Ağustos 2014
- 639
- 367
-
- Konu Sahibi Binnaz1978
Aldın demek randevunu hadi gözün aydın, çok sevindim adına. Sonunda kavuşacaksın şükür....zaten hemşiSonunda kavuşaok iyi ilgileneceklerdir kısmet böyleymiş demekten başka care yok gibi..ama o kadar istedin vazgecmek yok tek başınada üstesinden geleceksin kuzenlerin yokmu akraba filan bide onlara sorsan aynı yerde olsak inan gelirdim bakardım sana bende haftaya olacagım inş.benim yanımda ablam kalıcak eve donunce annem gelicek o bakıcak bana inş herşey senin içinde benin içinde iyi olur mutlu oluruz.
Bak ben bile türkiyelerde yalniz basima oldum geldim..sen burada yasadigin memlekette daha rahat basarirsin canim..hem bence burada hastanelerde refakatci bile lazim degil..insana gül gibi bakiyorlar..insallah hayirlisiyla atlatirsin ve bu olumsuzluklara güler gecersin..evet iste . napalim ölürmüsün öldürürmüsün ? böyle arkadas can bildiklerinden yersin zaten en büyük kaziklari. Allahtan baska 100% güvenebilecegim arkadaslarimin oldugunu biliorum . dün uczuz bucaksiz biyerde terslik tirenle biryerden dönerken dalginlikla inmiorum tirenden . indigim yerde saat olmus 11 köyün köyü kaldigim yerden 30 kilometre uzaklikta. ufacik köyde arkadaslar olay cikartmislar . tüm taxicileri arayip beni aratmalar . sonradan okadar yolu o saate kiz baslarina gelip almalari . canlariiiiiim benim . gelgelelimki . ikiside refakatci olarak gelemez . birisi acayip hasta. grib olan . ötekide is yerinden izin alamadi . malesef calismasi lazim . olayda bu . morelimi yinede bozmayacagim. icimden onu karsimda olsa parcalayasim olsa bile. yine biz SABIR ALLAHIM diyip önümüze bakicaz. mecburuz . böyle kendini bilmezler yüzünden . hayallerimin yikilmasini mi izlicem. hicte bileeeeeeeee..... -.- bende seni öptüm önerilerin icin cok tesekkür ediorum . nessiram . ama bu alamanyada adacayi nedir bilmem. zencefill kaynatip iciorum limonlu . okadar :/ birde tuzlu ilik su ile gargara yapiorum , umarim amelyiattim iyi gecer inan bana bu 2014 senesi okadar cok kötüydüki benim icin . tüm olumsuzluklar . üzüntüler, SIKINTILAR . hep bu sene oldu . umarim ameliyattim iyi gecer , dua edin benim icin
Yaparsın yaparsın hiç tasalanma.... Göreceksin burda bize güzel paylaşımlar yapacaksın. 100% !!!sagolun teselliniz icin . ama iste insan ister istemez cok güceniyor böyle olaylara. aileden kimseye birsey söylemedim . bilmelerini istemiorm. inanki tatlim rassig sen geldin aklima bu olaydan sonra . dedim bizim kk`de de bi arkadas vardi taaa trlere yanliz basina gidip halletmisti . benmi yapamicam? diye kendimi avundurmaya calisorum iste. asil problem de eve gelince baslicak sanirim . cünki yanlizim bakan kimsede olmicak . yarin iki üc ces+t yemek yapip buzdolabina koymayi düsünüyorum . artik dört bes gün idare edicem . olmadi bilen arkadaslardan biri gelip yardim edicek gerektiginde . napalimmm
Cnm yaşadıklarını tamamıyla anlayabiliyorum. Adına bende çok seviniyorum. Ayrıntıları bekliyorum bak!esmeraldamm. canimsin yaaainsallah arkadasim. umarim öyle olur ve size burda güzel güzel haberlerimi veririm.
hadi bakalim kaldi bir gün diyelim . doktora günde on kez yaptigi bisey yeme icme gibidir. ama ben halla rüyada gibiyim . inanamiorum bir türlüdestegin icin cok tessekür ederim
Canim ya gördün mü,burada birbirimizden destek aliyoruz..ben otelde yalniz basima hep buradan sizlerle yazisiyordum ailemin bilmedigi icin..ne kadar seviniyordum cevap gelince..bizler elimizden geldigince burdan yanindayiz..sagolun teselliniz icin . ama iste insan ister istemez cok güceniyor böyle olaylara. aileden kimseye birsey söylemedim . bilmelerini istemiorm. inanki tatlim rassig sen geldin aklima bu olaydan sonra . dedim bizim kk`de de bi arkadas vardi taaa trlere yanliz basina gidip halletmisti . benmi yapamicam? diye kendimi avundurmaya calisorum iste. asil problem de eve gelince baslicak sanirim . cünki yanlizim bakan kimsede olmicak . yarin iki üc ces+t yemek yapip buzdolabina koymayi düsünüyorum . artik dört bes gün idare edicem . olmadi bilen arkadaslardan biri gelip yardim edicek gerektiginde . napalimmm
Banucum, du schaffst das süße
Allahin izniyle cok iyi atlatscaksin !
Hic biseyi kafana sakin takma, tam tersi mutlu ol, Simdi görüyorsun gercek dost kim.
Yarin seni düsünecem (drücke die Daumen)
Benimde az kaldi
Yarin senin Iyi haberlerini beklicez!
banuseker heyecanla haberlerini bekliyor olacagiz..hayirlissiyla kolayca atlatirsin insallah
tatlım yazını okuyunca duygulandım inan..herkes farklı bir hayat yaşıyor işte..belkide hassas ruhumuzdan dolayı ortak bir noktada buluşup birbirimize destek olabiliyoruzumarim òyle olur canlarim. zaten ne uyudumki . saat 10 da daldiysam 1:30'a kadar on kez uyanarak simdi tam ayildim hic uyuyasim yok. bugün aradim tekrar yardimcisi ile konustum. burdaki konulari okuyunca . bazi arkadaslarin damla protez üstler bos duruyor sonradan kisiyi tatmin etmeye bilir sonuc diyince aklim karisti. dedim acaba yarin ameliyattan önce yazarken cizerken söylesem desem yuvarlak koysaniz olurmu diye . dedi olmaz biz protezleri sizin icin extra getitirdik. bu kadar kisa bir sürede degisdirtemeyiz. malesef. dedim ya güzel durmasa falan.... sie so" machen Sie sich nicht verrückt, man merkt zwar sie sind sehr aufgeregt ama her vucut ayni degildir siz doktorunuzla bu konuyu uzun uzadiya konustunuz bu onu size uygun gördüyse kesinlikle güvenin ona.. bende diorumki kendi kendime acaba dogal olsun dogal olsun dedim diyemi anatomische implis vorschlagen etdi !? direk damla dedi cünki yuvarlak lafi bile etmedi . belkide gögüs yapip buna uygun oldugu icin tek. ich weiß es nichtbakalim görelim . umarim sonuc hosuma gider . pismanliktan uzak bir hayat bekliorum cünki bu konudan yana . Allahim umarim nasib eder .... bugün son kez doya doya karin üstü / sag sol yattim. artik uzun bir zaman bunu yapamayacagim bilinci ile :) sizde dualarinizi eksik etmeyin canlarim. inanin burda bana destek olmaya calisan vede olan arkadaslar okadar sansli hissediorumki kendimi. burayi . sizleri bulup tanistigim icin. insanin kimsesi bile olmasa . siz yetersiniz . desteginiz tesseliniz...iyi kalpiliginiz. sicak kanli tavsiyeleriniz, yardimlariniz ve bir cok sey benim icin kelimelerle anlattilacak boyutu coktan asdi bile. SAGOLUN ve HEP VAR OLUN, emi ? hakkinizi helal edin. iyi haberlerle tekrar burda olmak dilegi ile . hayirli günler olsun hepimize ....