sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

Anestezi için sıgara okadarda etkılemiyor gecen pts taş ameliyatı oldum bi gun öncesıne kadar hep içtim meme konusunda sıgara ıcmemek gerekıyor sebebi kesı olacagı ıcın o yara bolgesıne oksijen gıtmedıgı için iyileşme surecını uzatıyormuş bi kaç hafya içmemek gerek bende oyle yapacagımki izlerimiz iyileşsin

Gece 12den sonra agzına hiç bişey sürme tatlım su dahil :KK66:pijama takımı al önden dugmeli buyuk beden terlik ıslak mendil plastık bardakta al ben öyle yapıcam hayırlısıyla olur biter tarıhını pek anlamadım bu ayın 10 yazmışsın ama gecti gelışmelerınde takıpteyım benimde bayramdan sonra mutluluk heyecan karışıgım :)

Gece 12den sonra agzına hiç bişey sürme tatlım su dahil :KK66:pijama takımı al önden dugmeli buyuk beden terlik ıslak mendil plastık bardakta al ben öyle yapıcam hayırlısıyla olur biter tarıhını pek anlamadım bu ayın 10 yazmışsın ama gecti gelışmelerınde takıpteyım benimde bayramdan sonra mutluluk heyecan karışıgım :)

selaaaaaaaaaaam nessiracimm. cevabin ve tavsiyelerin icin cok tesekkür . ederimmm umarim umariiim hersey cok güzel gecer . inan tek korkum sanki ameliyattan sonra olacak olan agrilarim . ve narkos etkisiyle rezillik yaparim diye. korkuyorum . hani bide avaaz avaaz sarki falan söylüyormusum. :KK70::KK70:hahaha var bende o kafa yaparim
ve benim doktorum ameliyattan sonra katiyen o gün icin ayaga kalkmayi yasakliormus. yani pipimis gelse. tawa gibi birseyin icine ediomusun . ben ondan nefret edioruuuuuuuum. hic su icmem daha iyi yada tutarim . :KK70:
ve de duydumki cogu kisi de narkos etkisiyle bi iki hafta kiminde daha uzun karinda siskinlik oluyormus. kimisi karpuz gibi 7 aylik hamile gibiydi yazmis. kabizlik falan filan o_O türk sayfalarinda bu konu hakkinda hic bisey yok. kadinlar klübündennde kimsenin bu sorunla karsi karsiya geldigini hic okumadim. alman portal lerinde bu kk' ne benzer sayfalarida arastiriorum cogu kisi bunu yazmis. :/ belki tek bu bizim alaman vatandaslarinda olan biseymidir acaba ? :KK70: onuncu ayin dokuzunda yazdigim gibi iste. saat sabahin körü . bakalimm annam heycandan patlarim herhalde hastaneye varana kadar ....

bu arada senin tas ameliyattin nasil gecti ? iyimisin ?

ve benim doktorum ameliyattan sonra katiyen o gün icin ayaga kalkmayi yasakliormus. yani pipimis gelse. tawa gibi birseyin icine ediomusun . ben ondan nefret edioruuuuuuuum. hic su icmem daha iyi yada tutarim . :KK70:

Canım su içmesen de narkozdan dolayı çok sık tuvaletin geliyor, ben de kalkamadım ilk gün hiç, sürgü tuttu annem altıma, çok zor oldu ama yaptım ona hem de kaç defa.. Sabaha kadar kadın yoruldu artık tutmaktan :KK48:

ozaman pampers takarim daha iyi ...... habire hemsireyi cagrip altima a seyi tuturmaktansa. cünki aff edersin ben o sendromlari cok iyi biliorum . gecenlerde meniküs nedeniyle ameliyat oldum tabi o biraz daha baska bacaklar pek oynatamiorsun . biraz ortayi tuturamadimdaa..... altima isedimm diye aglamistim narkosun etkisiyle :oops:

kiz buldum sayfani:KK19:... haydi bakalim hayirli olsun:KK50:... cok merak etim hangi üye sena tavsiye etmis Doktoru:KK66::KK66:.... Arzum77 bir sayfa acmisti, ameliyat öncesi hazirliklar ve biligler. ona bak istersen. demek 380 cc iyimis. ayrica ben sana memeucu kesisini tavsiye ederim!! seninki sadece kesi olacak, diklestirme olmiyacak, onun icin iz nerdeyse sifir olacak.

Bende benim istegim üzerine memeucundan diklestirme yapildi, yani cepcevre kesildi o emzirme icin bir sorun olabilir demisti Dr ama söyle anlatmisti, yani sütün %100 ise belki (o da bir ihtimal sadece) %70 olacak.

Ben Cocuk sayfasini kapatigim icin, benim icin sorun degildi zaten.

Haydi bakalim sira sende....

selaaaaaaaaaaam nessiracimm. cevabin ve tavsiyelerin icin cok tesekkür . ederimmm umarim umariiim hersey cok güzel gecer . inan tek korkum sanki ameliyattan sonra olacak olan agrilarim . ve narkos etkisiyle rezillik yaparim diye. korkuyorum . hani bide avaaz avaaz sarki falan söylüyormusum. :KK70::KK70:hahaha var bende o kafa yaparim
ve de duydumki cogu kisi de narkos etkisiyle bi iki hafta kiminde daha uzun karinda siskinlik oluyormus. kimisi karpuz gibi 7 aylik hamile gibiydi yazmis. kabizlik falan filan o_O türk sayfalarinda bu konu hakkinda hic bisey yok. kadinlar klübündennde kimsenin bu sorunla karsi karsiya geldigini hic okumadim. alman portal lerinde bu kk' ne benzer sayfalarida arastiriorum cogu kisi bunu yazmis. :/ belki tek bu bizim alaman vatandaslarinda olan biseymidir acaba ? :KK70: onuncu ayin dokuzunda yazdigim gibi iste. saat sabahin körü . bakalimm annam heycandan patlarim herhalde hastaneye varana kadar ....

bu arada senin tas ameliyattin nasil gecti ? iyimisin ?
bende hep narkoz etkısıyle saçmlarım dıye düşünüyordum saçmalamışsamda hatırlamıyorum gozumu açtığımda ılk sorum alındımı dıye olmuştu :) narkoz alanlar genelde kusuyorlarmış benım 2 ci gün hastanede başımı kaldıramamıştım cok fenaydım sonra mıdem bulandı bi kustum bende hıc bişey kalmadı narkoz etkısıde oyle gectı gıttı.. karındakı şişlik demışsın evet bende hamıle gıbıydım ama ben narkozdan sanmadım sonuçta üreterden taş kırıldı stent takıldı ondan sanıyordum bugun amelıayat olalı 6 cı gunum karmış şiş ama daha az, belkıde dedıgın gıbı narkozdandır bilemedim şimdi ..benım amelıyat ıyı gectı tabı şu stent yüzünden bı rahatsızlık oluyor inş silikonda da aynı hissi yaşamam bi garıp yani :/şimdi heyecanla meme amelıaytını bekliyorum senın amelıayt olduğun gun ben doktorumla goruşup tarıh alacağım tekrar 14 ekimde olmasını ıstıyorum .. inş herşey gönlümüzce olur banucum mutlu sonuçlar alırız bende tekrar heyecan kazandım aksılık çıkınca karman corman olmuştum ama şimdi yıne hayaller hayaller :)

hosgeldiiiiiiiiiiin yüreyimeeeeeee. yada konuma diyelim askitabiiim:KK36:. simdi burda ismini acik acik yassam olurmu olmazmi diye bilemedimdee. o yüzden bu yardimsever . tatli ve müthis cicili ablamin ismini bir SIR gibi sakliorum. izin verirse söylerim tabi :KK70:
vallaha bilmiorum doktor bana size en uygunu meme altindan olur dedi . bende malum daha coluk yok cocuk yok . yani öyle birsey olmasindan korktugumdan degilde. benim icin uzun sürecli gzl olmasi bozulmamasi . sarkmamasi gibi nedenler ön planda daha cok. yani oldumu ömürlük olsun . oda bunu bana dedi . tabi istersen meme ucundanda yapabilirim dedi . ve ben hala kararsizim . arayip bu konuyu extra sordugum halde. yine ameliyattan önce bi sefer daha konusacagim bizimkiyle :KK17:

hehe müsade var tabiki....:KK66:

karar senin tabiki ama resimlere bak ona göre karar ver.... memeucu saklanacak en iyi izdir bana göre!
senin resmin yok daha??

bende hep narkoz etkısıyle saçmlarım dıye düşünüyordum saçmalamışsamda hatırlamıyorum gozumu açtığımda ılk sorum alındımı dıye olmuştu :) narkoz alanlar genelde kusuyorlarmış benım 2 ci gün hastanede başımı kaldıramamıştım cok fenaydım sonra mıdem bulandı bi kustum bende hıc bişey kalmadı narkoz etkısıde oyle gectı gıttı.. karındakı şişlik demışsın evet bende hamıle gıbıydım ama ben narkozdan sanmadım sonuçta üreterden taş kırıldı stent takıldı ondan sanıyordum bugun amelıayat olalı 6 cı gunum karmış şiş ama daha az, belkıde dedıgın gıbı narkozdandır bilemedim şimdi ..benım amelıyat ıyı gectı tabı şu stent yüzünden bı rahatsızlık oluyor inş silikonda da aynı hissi yaşamam bi garıp yani :/şimdi heyecanla meme amelıaytını bekliyorum senın amelıayt olduğun gun ben doktorumla goruşup tarıh alacağım tekrar 14 ekimde olmasını ıstıyorum .. inş herşey gönlümüzce olur banucum mutlu sonuçlar alırız bende tekrar heyecan kazandım aksılık çıkınca karman corman olmuştum ama şimdi yıne hayaller hayaller :)

tamam tamam o kesin narkozdandir ozaman bi alaman sayfalarinda doktorlarin soru yanitladi bi topik var orda bi kac degisik doktorlara sorulmus bu soru ve hepsi ayni seyi söylüyor yani herkezde olacak diye bisey yok ama genelde oluyormus galiba . ve belki bizim türk kizlari bunun farkina varamadi ondan kaynaklandigini yada önemsemediler. yada genelde göbekli hatunlar oldugumuzdanmidir nedir ? :KK70: gerci benim hic karnim yok . hemen belli olur . ben sorun o koca g*****:KK14:

tamam tamam o kesin narkozdandir ozaman bi alaman sayfalarinda doktorlarin soru yanitladi bi topik var orda bi kac degisik doktorlara sorulmus bu soru ve hepsi ayni seyi söylüyor yani herkezde olacak diye bisey yok ama genelde oluyormus galiba . ve belki bizim türk kizlari bunun farkina varamadi ondan kaynaklandigini yada önemsemediler. yada genelde göbekli hatunlar oldugumuzdanmidir nedir ? :KK70: gerci benim hic karnim yok . hemen belli olur . ben sorun o koca g*****:KK14:
ilk 2 güne nazaran baya gıttı alışık değilm ben göbeğe geçer heralde :)

ablam sana iki sorum var . malum senin gectigin yollardan gececgiz hemen hemen . doktorumuzda ayni :KK70:
1. soru biliosun özelden yasismistik ben ameliyat olacagim yerde yasamiorum bana dün bi mektup geldi . en gec 5 gün öncesinden hastaneyi arayip anestesi doktorunudan termin almami yazior benimle narkos hakinda aufklärung yapiolarya ondan olucakmis iste. simdi ben bunu nasil yapicam arayip desem benim gidip gidip gelme olayi biraz problemli falan biliosun hemen önce kurban bayrami . gezmeler falan . yani ya birgün öncesi yada ameliyat olacagim gün olurmu sence . söylesem ? ameliyatta saat sabahin köründeymis. 8 de . simdi benim saat 8 de hastanedemi olmam gerekior oder mienen die um 8 gehts los ? bi gece kalacagim icin sen neler aldin yanina ?

buarada . sen gevsek göbek görmemissin . akskitabi . neresi tam olarak esnek gevsek resimlerde pek bisey belli olmuyoda :KK43:
insanin kendi gözüne daha cok batior iste . baskalari farkina bile varamassada :KK14: bende öyleyim

Banuseker canim wann geht's los?
Benimde az kaldi Ama ben türkiyede olucam bu beni biraz korkutuyo cünkü bisey olursa zirt pirt oraya gidemem:KK43:

X