selaaaaaaaaaaam nessiracimm. cevabin ve tavsiyelerin icin cok tesekkür . ederimmm umarim umariiim hersey cok güzel gecer . inan tek korkum sanki ameliyattan sonra olacak olan agrilarim . ve narkos etkisiyle rezillik yaparim diye. korkuyorum . hani bide avaaz avaaz sarki falan söylüyormusum.
hahaha var bende o kafa yaparim
ve benim doktorum ameliyattan sonra katiyen o gün icin ayaga kalkmayi yasakliormus. yani pipimis gelse. tawa gibi birseyin icine ediomusun . ben ondan nefret edioruuuuuuuum. hic su icmem daha iyi yada tutarim .
ve de duydumki cogu kisi de narkos etkisiyle bi iki hafta kiminde daha uzun karinda siskinlik oluyormus. kimisi karpuz gibi 7 aylik hamile gibiydi yazmis. kabizlik falan filan
türk sayfalarinda bu konu hakkinda hic bisey yok. kadinlar klübündennde kimsenin bu sorunla karsi karsiya geldigini hic okumadim. alman portal lerinde bu kk' ne benzer sayfalarida arastiriorum cogu kisi bunu yazmis. :/ belki tek bu bizim alaman vatandaslarinda olan biseymidir acaba ?
onuncu ayin dokuzunda yazdigim gibi iste. saat sabahin körü . bakalimm annam heycandan patlarim herhalde hastaneye varana kadar ....
bu arada senin tas ameliyattin nasil gecti ? iyimisin ?