sonunda bende ameliyat oluyorum ( gögüs ameliyati) almanyada

canim ich werde am 9.oktober operiert. genau diesbezüglich hatte ich auch meine sorgen. o yüzden almanyada olmayi tercih ettim acikcasi. . tr'de kime oluyorsun ameliyattini ?

Binnaz1978 merhaba. Almanyada mi ameliyat olacak ? Doktorunuz ne marka kullanicak silikonu bilginiz var mi ?

evet almanyada oluyorum . bana alman markali polytech olanlar anatomik takilacak . 380 cc . ama suan daha fazlami istesem diye de düsünüyorum. cogu kisi burda sisler inince kücülme oluyo dedigi . icin . ben gzl dolu dolu bi d cup isterim yaptirmisken

Hayirlisi olsun :)) ya ben ilk doktora gittigimde 265 ya da 295 dedi hatta ay buyuk olmasin falan dedim :))) buraya girip okumaya baslayinca 300den asagidan bahsedilmiyo valla ben doktorumu kesinlestirdikten sonra daha detayli sorucam o sirada afalladim :) gerci doğal da dursun istiyorum ama bilemedim iste :)

Herhalde olur diye düsünüyorum, Dr. sor. zor olur diye gidip gelmen, belki Tel den de olur? En iyisi sor tabiki. Ist ja erst nur ne Aufklärung! Zaten anestezi Dr. görüsmesi 25 dak falandir, bende daha uzun sürmüstü, tükenmeyen bitmeyen sorularimdan , hatta Anestezi Doktor, "hic görüsmemiz gerkemiyordu, hersey biliyorsunuz" demisti
Benim ameliyatim saat 13 deydi ve bende tam saat 13 oradaydim.

Sabah kalk söyle son kez güzel bir dus veya banyo yap, cünkü bir kac gün Dus yasak ona göre! sakin Body Lotion falan sürme!yani meme bölgene yasak! Sabah opr oluyorsan o zaman aksam 22 den sonra su ve yemek yasak! Kesinlikle buna uy Anesteziler yoksa narkoz vermez ona göre!

Hastaneye gitmeden önce, evini söyle güzel bir temizlik yap, camasirlarini yika ve ütüle. giyecegin kiyafetleri simdiden dolapindan indir ki, almakta zorlanmiyasin cünkü dedigim gibi, kollarini ilk günlerde hareket edemiyorsun, zaten yasak!
DVD al, evde dinlenmen gerek bol bol filim bakarsin. iki kücük yastik al uzanirken direseklerin altina koyarsin, cok rahatlatiyor, zaten uzanmak yasak önce, halbsitizend uyuman gerek. yatacagin yatagi da yastiklarla hazirla.
Alisveris yap, ödem icin kesin Ananas, Limon, Maydanoz, Salatalik al! Yesil cay da al. Cok faydasi var

Neler aldim? bir düsüneyim fazla birsey almadim, zaten bir gece kaldim ama aklima gelenler bunlar:
- Önden Dügmeli/Fermarli bir Pijama/Üst,
- Bol rahat bir Joginghose
- Ic camasir
- Sütyene gerek yok Zaten Dr sana klasik siyah önde beyaz cizgili Sporcu Sütyeni ameliyatin sonunda takacak. Benimki hata kemerliydi (Stutti), ama bu kemer olayi herkeste farkli.
- Strohhalm al, su icmek icin, cünkü kollarini zor hareket edeceksin, bir bardak bile agir gelecek!
- Deine Kosmetikartikel fürs Gesicht, Deo, Parfum etc.
- Feutchttücher, kannst Du immer Deine Hände waschen, WC gitmene gerek yok und ist erfrischend

- Corap, benim ayaklar baya üsümstü. ameliyatan ciktigin zaman kötü bir titreme oluyor, yatak bile salandi bende o
derece oldu.Nedense üsüyorsun...
- omuzuna bir HIrka
- Terlik
- Ayakabin da rahat olsun, en iyisi Ballerina, önü acik
- Ben kendi havlumu da almistim, gerek yok aslinda cünkü hastahanede hersey var zaten, ama ben koku hastasiyim, onun
icin aldim
- Cerez falan al,
- Kitap/Dergi

Ayrica Doktorun tavsiyesi üzerinde, Arnica Globuli (Homöpathie) almistim, ameliyatan önce almaya basla. Ise yariyor inan. Eczanelerde bulursun.

1 Tag vor OP: 1x Arnica Globuli 2 Stück einnehmen

OP Tag (nach OP) 4x tägl. Arnica, 4x tägl. Calendula, 1x tägl. Hypericum, 1x tägl. Staphisagria

Tag 1 nach OP: 3x tägl. Arnica, 3x tägl. Calendula, 1x tägl. Hypericum, 1x tägl. Staphisagria

Tag 2 nach OP: 3x tägl. Arnica, 3x tägl. Calendula, 1x tägl. Hypericum, 1x tägl. Staphisagria

Tag 3 nach OP:3x tägl. Arnica, 3x tägl. Calendula, 1x tägl. Hypericum, 1x tägl. Staphisagria

Tag 4-6 nach OP: 2x tägl. Arnica, 2x tägl. Calendula, 1x tägl. Hypericum

Bei Übelheit+Erbrechen nach OP: Nux Vomica nach Bedarf

Alles auf jeden Fall 6 Tage beibehalten, bei Bedarf auch gerne länger.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Staphisagria: hilft bei operativen Eingriffen

Hypericum (Johanniskraut): wichtiges Mittel bei allen Nervenverletzungen; nach Operationen

Arnica: bei allen Verletzungen; Blutungen

Calendula (Ringelblume): ausgezeichnetes Wundheilmittel; bei Schnittwunden; Blutungen
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrica Ilac kullaniyorsan, mesela Aspirin gibi, birakman gerek. Dr sor bunu da.

Suanda aklima gelenler bunlar. Umarim yardimi olabildim sana[/QUOTE]

Kücülme olmuyor aslinda, gercek boyut ortaya cikiyor, ama bence alabildigi en büyügünü tak! Öyle söye Doktoruna
Ona söyle söyle, "Büyük sexy olsun, ama bombastik olmasin" .

Banuseker canim wann geht's los?
Benimde az kaldi Ama ben türkiyede olucam bu beni biraz korkutuyo cünkü bisey olursa zirt pirt oraya gidemem

Burda yani almanyada Dr gitin mi hic görüsme icin? Vallah benim Dr süper, haberin olsun! Banuseker de benim Dr yaptiriyor. Git görüs bence. Görüsme bedava, hem alman da degil, Iranli

Canim hayir almanyada Hic bi doktorla görüsmedim.
Bi arkadasim bu Doktora oldu ve cok memnun bende i yüzden ona gidiyorum ve tabiki fiyat konusuda insani cekiyor.
Ben halit urgana amelyat olucam.

[/QUOTE]

HAMMER : EYYYY . resmen herseyi yazmisin askitabim emegine ellerine saglik. cok sagol bunlar bana baya yardimci olacak . bu arnica yi dr da önerdi bana alicam kesin . bir sorum DAHA var kusuruma bakmazsin umarim . beni ertesi gün arkadaslar almaya gelecegi icin . ama onlarda benim yasadigim yerdeler yani isden sonra ancak yola cikacak . saat 2 3 kadar calisio geldi etti diyene kadar saat 5- 6 yi bulur sanirim. benim bu saate kadar hastanede kalabilirmiyim yada hemen sabahtan . kovuyolarmi insani ?? . yani durumu anlatsam desem böyle böyle . bi arkadasda yanimda olacak ama onunda arabasi yok . arabali gitmioruz yani . mecbur öbür arkadasi beklicez . tirenle falan kesin reszillik olur . bu riski üstüme almak istemem sanmam da saten halim olsun . o halde ordan oraya ordan oraya. s9imdi bunlar bende ta erstesi günün aksami oldugu icin iki günlük hastanede kaldigimin ücrettini mi isterler. ? bende parayi pesin verecegim ameliyat günü bide o var onca parayi yanimda dolastirmaya korkuyorum yolda . artik olmayan memislerimin arasina SIKISTIRI veririm . sooon kez annemin yolculuklardaki önerdigi yöntem bizim usull

annnaaaaaaaaammmm . Allah senden razi olsun . icimi kemiren sorulardan biri valla. bende kara kara onu düsünüyodum bu adam nerelei diye. alman kesinlikle degil o belli yani . okadari hatta bg'de dilimin ucuna geldi geldi gitti . sorucaktim nerelisiniz diye . ama dedim dur simdi olmaz . icimde kaldiya narkoz etkisiyle kesinlikle ilk karsima ciktinda sorrarim demistim kendi kendime güldüüm deli gibi . bide sakal birakmis . ben gittimde internette ki resimlerden daha farkli . karisma yapmis. bizim doktorcuk hahaha

Benim bildigim, gün basladigi zaman zaten o günün ücreti ödemis oluyorsun... Sorun olmaz diye düsünüyorum....

hehe ameliyatan sonra memislere SIKISTIRMASIN artik, onlar havada tutar parayi....

Evet Iranli bilmiyormuydun sen? Isminden belli ya.. Biliyorsun iranli´lar da süsüne püsüne düskünler....
Ayrica 50 yasinda....! Ben sok oldum ben 40-45 arasi tahmin ediyordum. Cok bakimli, karizmatik ve cana yakinama herseyden önce ISININ EHLI! Adamin sihirli elleri var inan. O kadar deforme, basasarisiz opr gecirmis sonrasinda ona gelip düzeltmeler yaptiran hastasi var ve sonuclar hepsi de güzel!!!

hehe evet arada bir 3 günlü sakal birakiyor.... Kiz bekar o biliyormusun?

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahahahah . Allah sen cok yasa askkitabim . nasil güldürdün. bunu ameliyattan sonra yapma haaa. annam neresi 50 yasinda ????????????? suan agzimin alt kismini yerlerde ariorum. inan bak ya son yazdiklarin varya . peki bunlari sen nerden ögrendin adama bekarmisiniz diye sordun ? yoksa. evet bilirim iranlilari cok bakarlar kendilerine. ismi düsündüm saten dedim ya arab ya yunan falan belki. simdi insallah bende aynanin karsisinda bantlari acipta hosuma giderse . adama ilani ask etmeyi düsünyorum, ne dersin ? bakarsin bi yanit gelirde. ondan sonra gelsin yag aldirmalar burun ameliyatlari dudak dolgulari . hahaha . aman sakka bi yana . adama kim bilir ne güzeller gidiodur daha. ama böyle birinin hala bekar olmasi ilginc. yani bulamamismi kimseyi. ? bende de bi fantazi varki . sekretterini ilk gördügümde. aklimdan gecen ilk düsünce . tam yesilcam filimlerinden firlama biseydi. dedim . tamam, güzel bayan . bunlarin arasinda kesin bisey vardir.

güzel bayan mi? SIKI tut kendini, sie war Miss Polonia

Beni ameliyat eden Dr herseyini bilmem lazim. Dr Hasan Findik ta da arastirma yapmistim...
huyum batsin benim

hahahahah. iyidir arastirmaci. dedektiv gibi kadinmissin . masallah . hadi canim also ich komm grad auf die alle nicht klar. bir tuhaflik var bu isdee. hahahaha hadi hayirlisi olsun . güzel gaci ama ... allah icin

burda yazsam olmaz yaa.. magazin olur.. ayip olur herkesin hayati kendine sonucta
Isin sakasiydi...

günaydin kizlar. eveeeeeeeet büyük güne geri kalan gün sayimizda oldu iki gün . evet beni ve benim senelerdir okadar arzuladigim hayali ile yasadigim ve neler neler cektigim . (para biriktirmek icin) amelyatimla 2 güncük kaldi. düsününce inanamiorum. Allahim hayirlisi ile sonuclar insallah . dün aksamdan belli bogazimda bi yanma var benim arkadaslardan biri fena gribe yakalanmis onunla görüsmüstüm pazar günü . bana kolay kolay gecmez Allaha sükür hemen hasta olan bir tip degilim diye pek umarsamadim. ama bilmiorum bundan mi oldu . bu gün tuzlu su gargarasi zencefil bal karisimi ictim kalkar kalkmaz. eger bi grib söz konusu olursa. herhalde ameliyatt isi yatar ve ben hayattimin en büyük hayal kirikligini yasarim . cünki artik cok istiorum . OLSUN VE BITSIN . lütfen dua eddin benim icin arkadaslar

VE baska bi olay daha var bunu sizinle de paylasmak isterim . üc gün önce olan bir olay beni arkadasim tarafindan büyük hayal kirikligi sonucuu.... evet ilk önce uzun lafin kisa si. refaktaci olmak isteyen arkadasin ne hikmettse birden isi cikti. bulunamcak kendisi yanimda . ilk laffini ettigimde kendiliginden atillan ben seninle gelirim refakatcin olarak yaninda olurum diyen arkadasssss.... (cok kizginim ona cok.)bugune kadar birbirimize hic bir yanlisimiz olmamistir. ama keske ufak tefek seylerden olsaydida böyle bir durumda olmasaydi . beni yari yolda koymasaydi. üc gün önce sabah erkenden tren ile gidecegimize karar vermemiz nedeni ile kendisine bir msj attim whatsapp'den . dedim uygun bilet buldum iki tane ayirt ediorum . yani son bir onay istedim . saatlerce geri bisey yazmadi . ben onun ara ara girdigini . haatta bi kac kez bile online yakaladim . yani mesajlarimi kesinlikle görmüs olmasi gerekiordu. öyleydide saten . kendisi okuyor üniversitededir ders calisiodur , isi gücü vardir kesin yazar diye bekledim . oldu ertesi gün saat aksam 5 6 . dediiim Allah Allah ya insanin eli kanda olsa. canim suan bir sorunum var, mesgulum yada ne biliyim iste bir sekilde döner . her ne olursa olsun . sen biliorsun bu benim icin ne kadar önemli bir mevzu oldugunu . sana güvenmisim inanmisim. yanimda bana destek olursun diye . aklimin ucundan bile gecmez böyle yapacagi ona göre kesin birseydi benim icin baska kimseyede söylemedim gerek görmedim .- bende kizdim artik . actim agzimi yumdum gözümü . dedim nasil istir bu . bi cevap yazmayada mi üseniorsun diye . yazdim yazdim. kendisinden beni daha da delirten . iki kirik dökük cümle . iste telefonum esimin elindeydi o görsede yazmaz iste ailevi problemler, sehir disiyim vs vs vs . sacmaladi durdu . aff edersiniz daha da s****ti batirdi . gülsemmi aglasammi bilemedim. yani beni kizdiran da böyle benim icin ne kadar önemli oldugunu bildigi birsey , umursuz umursuz dogru düzgün ne bi cevap ne bir özür. rezillik. resmen -. vallaha ne diyim cok kirildim. dedim ben bugüne kadar neleri hallettim yanliz basima . ne zorluklardan gectim . bunuda yanliz basima yaparim evvelallah . dediiiiiiiiiim eyvallahi bastim . iki üc saat sonra . bana özürler aciklmalar . sen haklisin . ne kadar kizsanda yeri demeler . hic yanit vermedim. artik düsmüstü gözümden .... evet biraz yine roman oldugu ama aynen icimden gecenleri olayi anlatmak . icimi dökmek istedim . okuyan ve sonradan düsüncelerini yazan ablalarima . arkadaslarima simdiden cok tesekkür ediorum . söyleyin bana simdi . ben haklimiyim bu konuda bu kadar öfkelenmeye yada cok mu abarttim ???

gerçekten gecerlı bir nedeni olsaydı madem yakın arkadaşın ilk başta o sseni arar durumu açıklar böyle yapmazdı bana göre kalmaktan vazgecmış.. bazen böyle hayatmızda dost dedıklerımızın en zor zamanda ne kadar değer verdıklerını anlıyoruz bence tepkın bile yok ..ben olsam artık bi slm lık yapardım o kadar..umarım başka birini blursun hiç düşünemdıgın kışıler bile koşa koşa yanında olmak iseyeblır bunu dene derım..şimdiden cok geçmiş olsun moralını cok fazla bozma diycem ama üzüntün moralını etkıler.. boğazın ıcınde pastıl al mutlaka !gargara mutlaka yap günde 3 defa soğuk algınlığı ılacı al aspırın alma sakın !canım ada cayı iç cok ama cok iyi gelıcek benımde aynı şey başıma gelmıştı amelıyata 2 gun kala bunları yaptım ertsı gun hıc bışeyım kalmadı ada cayını orjınal yap sallama olmasın .. öpüyorum.

evet iste . napalim ölürmüsün öldürürmüsün ? böyle arkadas can bildiklerinden yersin zaten en büyük kaziklari. Allahtan baska 100% güvenebilecegim arkadaslarimin oldugunu biliorum . dün uczuz bucaksiz biyerde terslik tirenle biryerden dönerken dalginlikla inmiorum tirenden . indigim yerde saat olmus 11 köyün köyü kaldigim yerden 30 kilometre uzaklikta. ufacik köyde arkadaslar olay cikartmislar . tüm taxicileri arayip beni aratmalar . sonradan okadar yolu o saate kiz baslarina gelip almalari . canlariiiiiim benim . gelgelelimki . ikiside refakatci olarak gelemez . birisi acayip hasta. grib olan . ötekide is yerinden izin alamadi . malesef calismasi lazim . olayda bu . morelimi yinede bozmayacagim. icimden onu karsimda olsa parcalayasim olsa bile. yine biz SABIR ALLAHIM diyip önümüze bakicaz. mecburuz . böyle kendini bilmezler yüzünden . hayallerimin yikilmasini mi izlicem. hicte bileeeeeeeee..... -.- bende seni öptüm önerilerin icin cok tesekkür ediorum . nessiram . ama bu alamanyada adacayi nedir bilmem. zencefill kaynatip iciorum limonlu . okadar :/ birde tuzlu ilik su ile gargara yapiorum , umarim amelyiattim iyi gecer inan bana bu 2014 senesi okadar cok kötüydüki benim icin . tüm olumsuzluklar . üzüntüler, SIKINTILAR . hep bu sene oldu . umarim ameliyattim iyi gecer , dua edin benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…