- 20 Eylül 2013
- 156
- 109
-
- Konu Sahibi Binnaz1978
Cok gecmis olsun canim..sevindim atlattigina hayirlisiyla..bu duygularini cok iyi anliyorum..insan ilk gözünü acinca aklina meme geliyo ..insallah az agrili bir dönem gecirirsin canim..kendine dikkat et simdi biraz..arkadaslar saat 11'de odama gectim tekrar ameliyattimi oldum. inanmak hala zor gelior. ama umdugumdan da daha iyiyim . sükür tabi agri kesiciler sayesinde oldugunu düsünuyorum. artik biti hersey simdi tek sabir ve bundan sonraki iyilesme sürecinin rahat gecmesi dilegim. tabiki bir agirlik var gögüsümde ama okadar cok degil. kalkar kakmaz asagaya baktigimda . biraz kafam alak bulak olsa bile . gördügüm manzara inanilmazdi. bunlar benimi simdi ? benim vucudum.mu . rüyadayim sanki . ve aciktiiiiiimhahaha
canım çok sevindim inan..geçmiş olsun bak geçti gitti çok şükür ki...beklemek en zor süreç oluyor sen atlattın ne güzel bak hayırlısıyla.kaç cc takmış dr.un? kafan karışıktı büyüklüğü ve damla olması konusunda..hepinize ve tüm ilgilenen iyi dileklerini esirgemeyn arkadaslara hasta yatagimdan kucak dolusu öpücklercok iyisiniz. umarim sizde mutlu olursunuz hep. rabbim hepinizin yüzünu ömür boyu güldürür. evet bizi bizden baska kim anlar ? ortak problemlere sahibiz veya sahibtik nede olsa . olanlara gecmisler olsun. nazar deymesin ( kendimde dahil) olmak isteyen ve kesin olacaklarada Allahtan en hayirlisini diliorum. hersey gönlünüzce olsun gurban olduklarimmm
Oooo... 380 cc de çok iyi olmuştur hees3lam kizlar vallahi suan masha Allahim war. en son agri kesici m ciktigimda aldim saat 11-11:30'du . nazar degmesin
bana 380 cc takildi . gözlerimi actigimda . doktor asistanlarinin birbir arasinda konusmalarini duydum umdugumuzdanda gzl durdu diye bi ben biraz basim dönüyodu cok bakamdim. doktor bi kac kez en son cikmadan ve bantlamadan önce elli ile sıkıstıdı asaga dogru basdi sonra bantladi . birazdan tekrar gelicekmis hersey yolundami diye bakmaya. öyle pek gögüsümde baski yok narkosdan mide bulantisi falanda olmadi. cok sükür .öglr yemegi getirdiler iki saat sonra . haslanmis sebze patates salata ve tatli türu meyveli bir yogurt . hazirlanmis . iyi geldi. cok actim doydum . saat basi arnica d200 aliorum morluk ve sisik olmasin diye . yanimda iki cok tatli konuskan kizlar var biri ayni doktora burun ameliyati olmus diyeri kolarindan . sabah son kez konustugumda . gereksiz yere kuruntu yapiorsun bence kimseye bakma. . gzl olucak senin gögüs sekline en uygunu buydu dedi . bende kabullendim. doktorum capinda cok professionel . ona güvendim. baska caremde yok zaten. hayirli güzel sonuclar almayi ümid ediorum artik
KIZLAAAAAR . doktor yanima geldi. kücükmü olur acaba diye korkuyodun ya. simdi tabiki hali ile biraz ödemli ve sis ama al bak sonuc simdilik bu dedi. az daha agliodum yaaa. simdi resimde bile nasil güzel inanmiorummmmm. adama. üc sefer sorduuum bu benmiyim. gercekten? benim gögüslerimi diye . adam güldüdedi tabikide sizin. kizlar valla nr hikmetse agrilarim cok az. acaba hala narkos etkisi ile mi . sabah yeni ciktigim.zamanlara bakarak biraz cok az agrim arti ama yine yemektenn sonra ilac alicagim..umarim böyle iyi gider .
KIZLAAAAAR . doktor yanima geldi. kücükmü olur acaba diye korkuyodun ya. simdi tabiki hali ile biraz ödemli ve sis ama al bak sonuc simdilik bu dedi. az daha agliodum yaaa. simdi resimde bile nasil güzel inanmiorummmmm. adama. üc sefer sorduuum bu benmiyim. gercekten? benim gögüslerimi diye . adam güldüdedi tabikide sizin. kizlar valla nr hikmetse agrilarim cok az. acaba hala narkos etkisi ile mi . sabah yeni ciktigim.zamanlara bakarak biraz cok az agrim arti ama yine yemektenn sonra ilac alicagim..umarim böyle iyi gider .
sagol arzumcum . direnler var yarin cikicak umarim güzel olur . bilmiorum yarin acarmi. görebilirmiyim . onun cektigi resimleri istesem verirmiki ? askitabim cok sagol canim.ablam. senin cok büyuk payin var bu konuda . Allah razi olsun tüm yardimlarina. esmeraldam cok tesekkur ederim. yarin öglen taburcu oluyorum. insallaholduda bitmis MASALLAHHHHH, gecmis olsun canim benim.... aramiza hosgeldin. Ya gercekten doktorumuzun sihirli eleri var, bosuna demiyorum!!!benimde hic agrim olmadi!! sadece hareket etmekte zorlaniyordum, ama aci maci hic olmadi!! Ayrica burda alman forumlardada bunu hep okuyorum. Adamin eli hafif mi ne :)
Sen yinede hafifie alma canim, sonucta bir opr, ve icten dikisler var ona göre istirahat et, sakin ha kendini zorlama
Neyse atlatin ya sükürler olsun.
ayrica o damla uygun gördüyse, ona güven! 380 süper. Söyle dolu dolu
Artik resim koymanin da zamani geldi, önce ve sonrasi
Champanger ni ictin mi?
sagol arzumcum . direnler var yarin cikicak umarim güzel olur . bilmiorum yarin acarmi. görebilirmiyim . onun cektigi resimleri istesem verirmiki ? askitabim cok sagol canim.ablam. senin cok büyuk payin var bu konuda . Allah razi olsun tüm yardimlarina. esmeraldam cok tesekkur ederim. yarin öglen taburcu oluyorum. insallahkizlar okadar iyiki bi sohbete daldik bi sohbete daldiki agriyi siziyi unuttuk vallah
Gecmis olsun cnm bende butunyazdiklarini okuyunca ayni senin gibi heyecan yaptim ben amelait olunca nasil olurum allah bilir:) kendine dikkat et tekrar hayirli olsun yeni cicilerinarkadaslar saat 11'de odama gectim tekrar ameliyattimi oldum. inanmak hala zor gelior. ama umdugumdan da daha iyiyim . sükür tabi agri kesiciler sayesinde oldugunu düsünuyorum. artik biti hersey simdi tek sabir ve bundan sonraki iyilesme sürecinin rahat gecmesi dilegim. tabiki bir agirlik var gögüsümde ama okadar cok degil. kalkar kakmaz asagaya baktigimda . biraz kafam alak bulak olsa bile . gördügüm manzara inanilmazdi. bunlar benimi simdi ? benim vucudum.mu . rüyadayim sanki . ve aciktiiiiiimhahaha
ayyy canım gecmıs olsun çok sevindim iyi olmana aramıza hosgeldin yuppiii :)sagol arzumcum . direnler var yarin cikicak umarim güzel olur . bilmiorum yarin acarmi. görebilirmiyim . onun cektigi resimleri istesem verirmiki ? askitabim cok sagol canim.ablam. senin cok büyuk payin var bu konuda . Allah razi olsun tüm yardimlarina. esmeraldam cok tesekkur ederim. yarin öglen taburcu oluyorum. insallahkizlar okadar iyiki bi sohbete daldik bi sohbete daldiki agriyi siziyi unuttuk vallah
Canim banada almanya daha yakin ama en fazla 2000€ verebilirim bu fiyata yaparmi sizin doktor aceba
rica ederim canim... birbirimize yardim edecegiz tabiki. Bende zamaninda cooookkkkk arastirdim, bu süreci iyi bilirim. Ama TR de ararken, burdaymis benim Doktorcugum.. . Onun icin arkadaslar hep TR arastiriyoruz, ama son zamanda Fiyatlar baya bir cikti, ondan burdan yani almanyada arastirin derim! Benim Dr gercekten cok tavsiye edebilirim. hemde birkac sehirde ameliyatlarini yapiyor yani kuzey ve orta almanyada. haberiniz olsun. Fiyat konusunda da yardimici oluyor, yani taksit yapiyor.
kiz yarin drenleri cikartigi zaman Foto cektir cep telefonundan ve önceki resimleri tabiki verecek. benim albümdeki önceki resmim Dr cekmisti ameliyathanede.